Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 16
roxisialexia spune:
Buna ziua tuturor!
madutza sanatate multa, sugestia mea este sa nu mai mergi la cei de la medlife, o sa a ajungi la faliment si colilul tot netratat este.Vorba fetelor, incearca sa mergi la mirific.Si parerea mea este ca il scoti prea mult afara in conditiile in care el este bolnavior si afara este foarte rece( si saptamina trecuta a fost foarte frig).Iti tin pumnii.
alina, sanatate multa si frumoasei tale, pupic si nu fi suparata
noki sunt alaturi de tine, trebuie sa isi revina, totusi cheama doctorul sa o vada, bine ca ai reusit sa ii iei urocultua...pentru a inlatura orice gand( acu sa stii ca si daca are ceva, posibil si asta sa fie cauza supararilor ei).Nu cred ca se poate schimba asa 100% daca e sanatoasa clinic, sigur o deranjeaza ceva....dintii...ori???
iti tin pumnii sa fie bine 
eu i-am dat calma baby cand era mai mica, am avut probleme mari cu somnul, de vreo 2-3 ori insa fara nici un rezultat ( dupa parerea mea este sirop dulce si atit)
dordia si mie imi cade parul rau de tot, am vorbit cu o prieten si a urmat un tratament cu niste vitamine, aflu detalii si revin.
alina, noi ne jucam cu cartile ii arat toate animalele, dansam, ne plimbam cu rotita prin casa, cu mingea...da in baloane, invartim sticle, o dau uta pe picioare si cand nimic nu mai prezinta interes o iau la pc, ii place la nebunie sa dea in tastaura si sa se joace cu mousul.Cred ca ar fi interesant si un iglu ca al lui feli si madau.
ina, curaj si odihna multa, ai grija de tine.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
catutza spune:
Salutare !!! Scurt ca ma bazaie Bianca , nu suporta sa ma vada la calculator
Va multumesc la toate care a-ti avut rabdare sa cititi povestea nasterii,
, a-ti fost foarte dragute!
Bianca azi la pranz va manca ciorbita de vacuta, maine...nu mai stiu ce sa-i fac.
Bubamara , pupam pe Maria dintoasa, ma bucur ca ne-ai pai scris Bianca tot 8 dinti are.
Va las ca nu mai tace , revin.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajari, oricum acum sunt ceva mai calma, pentru ca am vorbit cu directoarea; ideea e in felul urmator: educatoarea asta cu gura ei mi-a recunoscut ca ii trage pe copii de par si de urechi, nu numai pe al meu, e "metoda" ei de a-i disciplina; copilul meu e chiar un copil cuminte, mai temperamental dar cuminte, adica nu face prostii, nu strica nimic, nu vorbeste urat, etc.
De umilit, l-a umilit pe copil pentru ca eu am fost si am vorbit cu ea, i-a interzis categoric sa il mai atinga in vreun fel dar se pare ca e inconstienta, in primul rand nu isi da seama ca se joaca cu psihicul si cu viitorul unor copii, apoi se joaca cu ea, pentru ca e suficient sa ii fc o plangere penala si cariera in invatamant nu va mai avea.
Apropo de mamica cu bb cu dinti galbeni. Noi am avut aceeasi problema cand era mic, Boscu bea enorm de mult ceai si se depunea pe ei un fel de chestie care ii ingalbenea; dentistul ne-a zis ca nu e grav, o sa se duca cu timpul, dupa ce renuntam la ceai. Si asa a fost.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
Madutza10 spune:
Hello mamici si bebici!!!
Hai sa ma laud in sfirsit cu ceva: fi'miu azi e alt copil ,a dormit toata noaptea ,iar azi e super vioi ,a papat, si-a revenit complet ,deci aerosolii au facut minuni ,asta-i clar ,chiar daca m-au jupuit aia de bani!
Concluzia ,schimb doctorul ,mi-a recomandat sefa sotului o dr. buna de la BUDIMEX ,CARE ARE SI CABINET PARTICULAR ,VINE SI ACASA ,NU E SCUMP ,DAI CAT VREI ,EA ARE 2 COPII PE CARE I-A TRATAT SUPER BINE MEREU SI AU AVUT DESTULE PROBLEME...
Tot azi am luat si rezultatul la exudatul nazal ,i-a iesit STREPTOCOCCUS PNEUMONIAE care intimplator e sensibil la Klacid printre altele ,asa ca tre' sa-i dau antibiotic pina la urma ,tot l-am cumparat ieri ,asa ca incepem de diseara ,nu stiu exact cat de grav e steptococu' asta dar cica trece repede cu antibiotic (zice Marcu)...,acum important e ca baiatu' meu si-a revenit ,e vesel ca inainte ,deci nimic nu mai conteaza ,cu atit mai putin banii cheltuiti dar data viitoare nu ne mai vede Medlifu'.
Apropo ,cine-i Mirificu' ,ca io nu-l cunosc :))))
Va pup si va multumesc din suflet de sfaturi si raspunsuri !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
Noki_Lara spune:
Feli- felicitari soarecului mergaretz! Pupa mama pe ea!

Anda77- tind si io catre tinerica, desi nu ma omor nici io dupa de-astea, dar baba pare prea scoasa din uz. Cred ca ar depasi-o situatia ei de clavicula rupta + 3 zile din 7 anterior...acuma...io stiu daca am dreptate sa nu?
Ina- sanatate multa si mult optimism iti doresc sapoti sta cat mai mult in repaus - ceea ce stim ambele cat de dificil e pentru o leutza.Pupici si rachelinei!

Meems-ulici- mai, da' plimbareti mai sunteti voi! Drum bun, din nou!
Alinush- ce bine ca voi sunteti mai bine si ati dormit azi-noapte...ehehe, vreau si io!
Ehehe..cu PC-ul, asa sunt si io. Nu ma joc prea mult cu sarah. Dar incerc sa recuperez dupa-amiaza cand ies in parc. Asta in zilele fara facultate...
Madau- sa fie calr: io nU vreau in clubul asta de fitzoase...io propun sa-l desfiintam, nu sa-in infiintam.![]()
Cu papaica, ieri a papat Sarah la vreu mancarica de fasole verde, dar galbena cu usturoi, carnitza de vita, cartofior si morcov. Yuuuumi!
Dordia- mie nu-mi mai cadeparul asa de rau. Adica pica normal...
Lorena- 

stii tu de ce! Noi nu ne spalam pe dintosi. Cand or fi mai multi. Ca nici noua nu ne-au spart inca aia de sus! De azi suntem la regim cu branza calcica, poape-poate ii stimulam. pup lui Bia!
Pisi- sunt consternata! Normal ca ai luat decizia buna....fa scandal, ca asa nu se poate! Si evident, apoi mutarea in alta parte!
Feli- stiu a tu esti fana dragaleala...

Madutza- Mirificul e dr Satnciu, de la Budimex.
Gata, sunt la zi!!!!
EDIT: ROXI- ne-ai tot promis pozele si nimik...pai e frumos? dau na-na la fudic! Si saru mana de incurajari!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Fetelor dragi...va amintiti cand intrebati ce trebe pus la botez in caditza....ehehe, ce vremuri!![]()
Ia bagati o lista de CE TREBUIE PUS PE TAVA SA-SI ALEAGA BB?????
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Buna!
Am citit mai mult pe diagonala si pentru ca deja la cele mai multe intrebari am raspuns pe mess, nu o sa se supere nimeni ca nu le reiau pentru restul, neinteresate...
Ina, nu am stiut ca ai mai pierdut sarcini. Sper sa nu fie cazul de data asta, o data pentru ca dupa o sarcina organismul e mai pregatit, a doua oara, pentru ca am pus suflet si eu si te sustin!!! Sanatate si du-o pana la capat, oricat de greu ti-ar fi lunile astea care mai raman!
Am luat aspiratorul de muci si mi se pare groaznic. Pare foarte puternic, iar aspiratorul se supraincinge de la el si mi-e ca stric bunatate de aspirator pentru niste amarati de muci! Bogdan urla de nu se poate, se zbate... insa se mai si opreste o fractiune de secunda sa se uite la aspitaror, ca inainte era preferatul lui si il urmarea prin casa cand faceam curat.
Anda, cu bona nu zic nimic, ca eu sunt asa de zapacita cu alesul... ca numai de sfaturi catre altii nu sunt buna! Succes, oricum!
Si ca nu mai stiu ce mai am de zis, inchei... pupici
Gandacel
14+ si Bogdanel (14.11.2005)
pisi-si-boscu spune:
Eu pe tava as pune numai bani, ca sa nu aleaga altceva...
Al meu a luat o cutie de chibrituri.
Pot sa interpretez cum vreau eu...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
roxisialexia spune:
noki la mine pe tava au fost urmatoarele:
carte
chei
argint
aur- doua verighete legate
pix
ruj
oglinda
perie
telefon
ata,ac
bani
cam atit, la mine!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac