Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
Bubamara spune:
Pe tavita de la mot, au fost:
o carte
bani
verigheta mea
o iconita
paine cu zahar
o foarfecuta
un pieptan
o minge
ruj
parfum
telefon mobil
si cam atat
tania-z spune:
Lavi, Alinush multumesc de intrebare 
Stefanel e mai bine, am terminat tratamentul si kk s-a inchegat de tot. ACum tindem sa dam in extrema cealalta: constipatia, cu care suntem mult prea obisnuiti. Dr. a spus: gata cu orice restrictie alimentara, asa ca ne desfatam din nou cu...borcanele[:D} si fructe. Lavi, sper ca si lui Nati i-a trecut diareea, am vazut ca papa ca la carte!
Madutza dar chiar e o caruta de bani ce ai dat tu pe consultatii!! macar de-ar fi fost cu rezultat... Ma bucur ca aerosolii isi fac treaba, sper sa vedem in curand poze cu Orlando sanatos si voios!
Feli
tare de tot Ilincutza, bravo ei pentru mers!
Ina stiu prin ce treci, chiar am re-trait cateva momente (acuma dragi) cititnd postarea ta. Multa sanatate si putere si mai trimite, cand poti, poze cu Rachel.
EDIT: Pisi da' in momentul in care ati pus chibrite pe tava, v-ati gandit ca ar simboliza ceva, sau asa s-a nimenrit? tare Boscu, ca le-a ales
. Mi-a adus aminte de prietena mea buna care, atunci cand era mica si ne intrebau ce vrem sa ne facem, printe atatia doctori, profesori si vanzatori de aprozar, ea zicea tare sfatoasa ca vrea sa se faca GUNOIER!
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
cristinamh spune:
-ac cu ata
-bani
-oglida
-seringa
-bijuterii
-carte
-creion
-foarfeca
-mouse
-pipa
-sticluta de bautura
-paine
bijuterii, ac si atza, celular, o carte, un stilou, o surubelnitza, carti de joc
termometrul medicinal
ceasul
surubelnita
disketa
- bancnota (lei, valuta)
- bijuterii (aur, margele)
- carte
- pix
- oglinda
- ruj/oja
- chei de masina
- telefon mobil
- ac si ata
- card
>>lista facuta inainte de motul lui andre...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Fetelor dragi...sunt rupta de oboseala...
Cineva mi-a schimbat copilul. Mai, nu o mai recunosc. Ziua face crize de nervi de-alea artistice cu dat cu picioarele si mainile, facut arc si urlete la greu. Nu mai vrea sa adoarma singura si zbiara pana revin la ea in camera si o gasesc umflata la okisori si cu nasul curgand...Are in permanentza o stare de frica, tresare la orice sunet mai deosebit. Ea NU era asa, ba chiar are mult curaj - intra peste tot unde era intuneric, mergea fara frica spre orice om sau obiect nou. Acuma e diametral opusa si zau daca-mi place noua versiune.
Iar distractia cm mare e noaptea. Mai demult de trezea de maximul 3-4 ori - astea in zilele cu adevarat rele, ca de obicei dormea noaptea snur, ii deam suzi si gata, nani la loc. Ei bine, acuma nu mai vrea sa se culce la loc. Cum vede ca ies din camera urla cat o tin puterile.
Dar nu va imaginati ca daca o iau cu mine in patul mare se rezolva situatia...nu, a stat cu noi de la 5 la 6 azi de dimineatza, cand exasperata deja i-am dat laptele si apoi a adormit ok. Nu va spun ce foieli, ce invarteli, ce aruncat cu suzi...Iar ea niciodata nu manca pana in ora 7, si atuncea papa ca ii dadeam io in somnic.
Nu stiu ce-i cu ea. O fi vreo etapa? Mai trece cineva prin asa eva?????Dati un sfat pleeease.
Am simtit nevoia sa ma descarc, ca zau ca nu ma mai tin puterilr. E Atata de greu sa treci de la ingerash d ecopil la drac impielitzat....
da noki, prin asa ceva trecem noi acum...asta-noapte ne plimbam copilul pe strazi in speranta ca va adormi. l-am fortat pe tati sa doarma si el doua ore fiindca are drum lung de condus. eu nu am dormit de 26 de ore - ca am rupt cate 10 minute pe ici, pe colo...rachelina nu vrea nimic altceva, decat sa o tii in brate si sa o plimbi, ceea ce ma termina de spate. am incercat car seat, leagan, play pan, leganat, carucior adus in casa, luat in pat cu noi, stat pe jos, NIMIC nu a mers, de unde deduc ca-i nasola de tot treaba. si ceea ce ma uimeste este ca parca-i este frica, desi noi lasam luminile aprinse peste tot. acum sint cu ea in brate si zgomotul tastaturii a facut-o sa atipeasca...mi-e si frica sa ma opresc fiindca incep urletele...si sint din alea lungi si ascyutiteeeee...asta-noapte am crezut ca-mi pierd cumpatul, nu mai puteam de oboseala si tipete.
deci nu esti singura!!!!

Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
Noki_Lara spune:
Ina, doamne, prin ce treci si tu, saracutza de tine. Hai ca io ca io, ca nu sunt gravidutza, dar la tine chiar ca e nasoala situatia.
EXACT asa si la noi...parca ii e frica de ceva. Mi-am tot framantat creierul ce poate fi. Am pus calorifere noi si s-a speriat de la borasina, dar asta a fost acum o saptamana jumate, apoi artificiile, acuma tresare de la orice zgomot....![]()
Pupici infintzi si sa speram ca ni sevor repara fetele, ca taaare rau este!

Ai grija mare de tot de tine. Incearca sa te odihnesti cand face ea nani, macar o jumate de ora, acolo.
Cristina- saru mana de listoi! Fug sa-mi cumpar tavoi!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Buna ziua fetelor si baietilor!
Am reusit intr-un final sa citesc din urma si sa bag si eu un mesaj.
Lavi eu stiu ca nasa cumpara tinuta din ziua cu pricina.
Anda cu bona eu zic sa mergi pe instinct. Lili a mea nu e tanara, are 53 de nai, si este si slabuta si mititica dar se descurca foarte bine cu Titi, care este si cam dolofan si cam agitat, asta desi fizicul ei nu prea ar inspira rezistenta. Acum doamna mai in varsta cred ca ar putea rezizta daca ar fi complet restabilita, dar cu oasele e mai greu la o varsta inaintata. Scuze daca te-am bagat si mai in ceata....
Madutza eu pana acum m-am abtiunut sa comentez profesionalismul celor de la Medlife, si in special al doctoritei M. Eu am avut cu ea o experienta foarte neplacuta, cand Titi avea 6 saptamani. Pe scurt, copilul era racit, doctorita pediatra plecata si la recomandarea unei prietene ma duc la Medlife. M-a facut nebuna ca tin copilul nemancat din dorinta de a ii da san, m-a facut inconstienta ca am tinut copilul sa il manace puricii ca avea bubite de la alergia facuta la detergentul de rufe si multiple alte idiotenii. Apoi i-am spus ce tratament i-am dat, a zis ca e prost, si mi-a dat o reteta cu acelasi tratament, absolut identic, dar pe care tb sa il cumpar de la farmacia din cadrul clinicii.
Desigur am primit tot aspiratii si aerosoli si sa mergem la colegul sa il asculte la plamani ca sigur are ceva. Evident nu avea. la aerosoli erau toti copii veniti la control, inclusiv o fetita cu enterocolita! dupa 2 zile de aspiratii si aerosoli m-am lasat pagubasa si gata am terminat cu Medlife.
Pana acum nu am spus nimic, dar vazand ca dupa atata vreme va toto plimba, am indraznit sa scriu expereinta noastra. sunt convinsa ca sunt persoane care sunt foarte multumite de clinica si de doctorii de acolo, eu nu am fost. Sper sa nu te superi, dar asta ni s-a intamplat noua.Hai ca dau send ca cine stie,pierd bunatate de mesaj
Pupici
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
ina, pupici si ai grija de tine.Nu poti sa iei pe cineva pina vine scrosenia?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
addya spune:
salut salut!
teroristu doarme, tata e la job, yo la pc!

mai fetele ati scris o groaza!
ia sa raspundem si noi intr-o ordine aleatoare, sa nu se supere nimeni!
madutza, alinus
ce bine ca sunteti spre vindecare!
anda, eu as lua baba pt ca sta foarte aproape si te poti ajuta mult mai mult cu ea decat cu tinerica. si baba dc nu are si alte ocupatii nu cred ca te refuza cu o ora suplimentara, o sambata etc.
dar i-as face "fisa prostului", i-as baga-o sub nas si as pine-o sa dea cu subsemnatul...
mey noki, eu am sa fac numai tort bebelicesc sa manance toti copii invitati, al meu included, adultii pot sa bea o bere!Am calculat: blat din comert - 0min, sarlota de casa: 15 min, taiat fructe + ornat -15 min, frisca de casa: 10 min. Total time executie:40 min rupte in 2 zile ca sarlota o fac cu o zi inainte. In rest, traiasca Billa si berea ! acum dc or pofti si ai batrani la tort...le dam si lor!
Ina, pai daca s-a foit pufoasa fara urlete nu se pune mama! Sa vezi (sau mai bine nu!) ce misto e cand iti doarme 20 min toata ziua si la 11 noaptea ranjeste din incisivii laterali de sus (care se chinuie sa iasa).
ia sa dau eu un send, sa rup bunatate de placinta in doua...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
Mihaelutat spune:
Partea a II-a
Pisi nu te lasa,daca ai nevoie de ajutor chema-ma si vin sa te ajut. Mie mi se urca filoxera la cap cand aud de astfel de persoane carora le incredintam sanatatea si viata copiilor nostrii iar ele nu au nici macar decenta sa se poarte civilizat, nu zic exemplar asa cum ar trebui. Cu siguranta trebuie facut totul sa fie excluse din profesie.
Ina sanatate multa si curaj!
Va pup,
Mihaela
album dn Titi
catutza spune:
Ina , offf grava situatie la voi. Trebuie sa faci ceva ca sa te odihnesti. Nu ai nicio prietena acolo? O vecina cu care sa te intelegi tu foarte bine? Roaga pe cineva sa te ajute ca asa nu se poate, acum esti garvidoasa si e mult mai greu. Eu sincer daca erai in buc veneam sa te ajut,nu am eu mare experienta la copii, dar sa stau putin cu "pufoasa" ta cred ca fac fata, dar asa....
Pupam si ai grija de voi, incerca sa te odihnesti si tu.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)