Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
addya spune:
asa...tot eu, pei daca am lipsit mult, iar scriu pt 2 zile
Noki, Ina, aveti rabdare k e o faza! Si conu mi-a copt-o de vreo 2 ori, a durat cca 1 sapt sa-si revina, timp in care am dormit cu el in camera si chiar in pat. uite, al meu a scos alta acum: cand se intuneca afara incepe sa se foiasca si daca nu sunt in zona super luminata il apuca amocul. Acasa nu chitzaie la intuneric. Ce o sa ma fac cand se schimba ora, habar n-am. Credk iau un proiector si-l montez la carut 
pisi, nasoala faza la gradi! nush ce sa zic, eu as muta copilul dar probabil are deja prieteni acolo si i-ar pica greu..eu intrebam de fetita, ce bine ca se dezvolta normal!
in alta ordine de idei, cand se hotaraste ceva cu stransul banilor pt Andrei, dati-mi si mie coordonatele.
acum am si eu o intrebare intrebatoare:
noi nu luam motul acum, fac numai party de 1 an. Invitati: 4 familii cu copii plus socrii
.
Cat credeti ca ar trebui sa tina petrecerea asta? eu ma gandeam de pe la 17.30 pana cat o fi -20.30, 21... voi ce ziceti?
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
crissy77 spune:
Am citit 11 pagini... sper sa-mi aduc aminte cate ceva si sa raspund.
Felicia,
bravo pentru Ilincutza mergareata. Si ca sa raspund la intrebarea ta: ihi
dar nu-i nicio problema. Bine ca s-a rezolvat pana la urma
. Despre strabism... si eu stiam ca se asteapta pana la 2-3 ani caci se poate corecta de la sine.
Dordia, si mie imi cade parul. Solutia: aspirat si periat des. Sau imi prind parul in coada.
Noki, Elise cand se enerveaza se tranteste pe spate si incepe sa planga. Nu conteaza ca e in patut sau pe jos. De multe ori se loveste tare-tare daca nu sunt pe faza. Eu sper sa fie doar o etapa in dezvoltare. Felicitari pentru pipilica. La cat mai multi (la olita)!
Lavi, si in zona noatra nasii cumpara un rand de haine pentru fini + cadou + banutii de pe tava.
BB_alinus, parca Amalia era mai tot timpul constipata... acum s-a schimbat? Sau nu pentru ea iti trebuia reteta de mucilagiu?
Loren@, am citit parca tot aici pe forum ca abia dupa 2 ani poti sa folosesti pasta de dinti. Pana atunci periaj pe uscat. Daca iti varsa dupa periaj... eu zic sa intrerupi o saptamana - doua, apoi sa reiei operatiunea. P.S. Ai o scumpete de fata.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
catutza spune:
Dordia , si mie i-mi cade parul rau de tot. Se oprise acum careva luni, dar vad ca acum a inceput iar sa cada, nu stiu ce sa-i mai fac, cred ca iar ajung sa-l tund!
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Bianca-Maria si noi2
bb_alinus spune:
Inaaaaaaaaaaaaaa ai grija! Saracuta de tine, nu ai mai dormit de 26 ore??? Fetelor Noki si Ina eu inclin sa cred ca e vorba de dintisori, si fetele sunt speriate de durere si nu stiu cum sa reactioneze altfel!
Multumim de ganduri,Bianca_mo,Camelia,Roxi,Addya, mai avem muci care ne curg pana la calcaie, si parca si tusim un pic, dar bine ca s-a desfundat nasul si nu avem febra.
Mey vad ca nu numai eu citesc pe diagonala!
Deci, sa repet, cand am intrebat de mucilagiu era asa la general, ca ma intriga cuvantul asta! Dar nu avem ( deocamdata) treaba cu kk moale! Ci doar cu mucii!
Pisi imi pare rau ca treceti prin asa ceva! Si eu as face ca si tine: scandal pana in panzele albe, ca la chestii de astea vad negru in fata ochilor.
Loren@ bine ai venit la noi! Sper sa iti poata raspunde cineva la intrebare, desi nu am auzit ca la noi sa fie vreun bebe cu dintii galbeni. Eu nu utilizez inca periuta, ii dau picaturi de Fluorex ca asa se da aici.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
loren@ spune:
Felicia, Bianca, Pisi si Negara multam fain de raspunsuri..am luat o periuta de 8-12 luni si o pasta de dinti de la Chicco, ma mai documentez si vad eu daca o folosesc sau nu...Pisi s-ar putea ca ceaiul sa fie problema, ca Bianca bea ceai, pina acum 2 luni de tei sau musetel indulcit cu glucoza si de 2 luni incoace numai Baby Drink..apa nu-i place, alta indulcitor nu am folosit..adica miere sau zahar niciodata..Cristina, ce sa mai zic de Elise
De fapt, toti bb sunt niste printese si printisori
...
ciresica de pe tort
canuta-om-sucit spune:
Da, am revenit, cu ganduri bune asa cum au fost tot timpul asta asa ca sa o lamuresc pe Silvia( apropo de aerosoli, nu stiam care sunt indicati si care nu, de asta am si spus de ce stiu eu ca nu sunt buni, oricum merci de lamurire, am mai invatat ceva).
Cat despre Dimitrie, va pot spune ca merge singurel, in patru labe, tinut de manute..., cum are el chef. Are 7 dintisori, 5 sus si 2 jos. La 10 luni avea 12kg. 600 si 84 cm (acum nu stiu ca nu l-am cantarit, sper sa stagneze, sau sa urce foarte putin, mai ales ca acum merge) Este cuminte, vesel, mancacios, activ, ca deja simt ca nu mai pot. Acum suntem la perioada in care incerc sa il trec pe lapte de vaca, insa nu integral.
E un copil vioi si avid de cunoastere, drept pentru care, nu mai gasesc nici o jucarie care sa ii capteze atentia si ce gasesc nu e a noastra, iar daca intreb mamica de unde a cumparat-o mi se raspunde ori Budapesta ori alt oras din lumea asta intreaga si nimic din tara. Nu gasesc jucarii care sa se potriveasca pentru el. Ceva care sa il captiveze, sa il puna sa munceasca si sa gandeasca in acelasi timp. Astea ii plac. E un mic cercetas, cotrobaitor, demontator, surubator si cum mai vreti voi... pe toate sa le desfaca, sa le linga, sa le invarta, sa le arunce. Face numai ce vrea el, si cand vrea el. Nu o sa il vedeti sa ma imite daca ii spun si arat sa bata din palme sau sa faca "tai, tai". Stie sa faca, dar numai cand are el chef.
Vad aici o gramada de copii bolnaviori, le uram multa sanatate, Dimitrie deocamdata nu a facut nimic specific anotimpului, dar nu e timpul pierdut.
Le uram micilor burtici, multa sanatate si o nastere usoara.
Am sa pun si poze.
Cu drag,
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
loren@ spune:
BB Alinus,se pare ca numai Bianca mea este cu dinti de babuta, dar sper sa vad efecte, mai ales ca o sa o mai raresc cu ceaiul, poate totusi se indura si bea si apa!
ciresica de pe tort
cristinamh spune:
anda, tanti aia de care ti-am zis ieri a transmis mesaj ca nu se baga, ca e bb prea mic.
bafta la ales![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Pana acum nu am spus nimic, dar vazand ca dupa atata vreme va toto plimba, am indraznit sa scriu expereinta noastra. sunt convinsa ca sunt persoane care sunt foarte multumite de clinica si de doctorii de acolo, eu nu am fost. Sper sa nu te superi, dar asta ni s-a intamplat noua.Hai ca dau send ca cine stie,pierd bunatate de mesaj
comentez si io , ca-s nervoasa rau... (alte motive, da' se revarsa!)
pai nu de asta e forumul?? sa-i spunem lu X si lu' Y ce-am patit noi in situatie similara?? io asa credeam!!
si profit de situatie, sa-l comentez pe "mirificul", unde am trimis o prietena... cu copil racit... ii da tratament, face tratamentul, termina tratamentul, la 2 zile dupa ajunge cu ea la urgenta in stare critica, c-o pneumonie de toata frumusetea, de era sa de-a coltul mititica...
cred ca e a doua patanie negativa, sper sa nu mai aiba si altii...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ancaloredana spune:
Pup fetele si bebeii !!!
Nu am mai scris de multicel dar asta nu inseamna ca nu am citit bineinteles nu tot,asa pe sarite .Nu prea am timp de pc,e drept ca mami e la noi dar Vanessuca mea vrea doar la mine si cu mine .Subiectul no;1 este cu "ce se pune pe tava"la taierea motului,eu nu fac asa,e botezata la catolici si nu se obisnuieste asa ca sant cam pe langa cu obiceiurile si asta nu ptr. ca nu mi-ar place doar ca ...nu e cazul.
Merge singurica cativa pasi inca nu are asa stabilitate dar merge si sant super incantata.Noaptea doarme dar se mai trezeste cand si cand sa bea laptic si apoi adoarme la loc.Problema mea este cu adormitul dupa-masa si seara...greu nene ca o iau razna cateodata ca m-am saturat de acelasi lucru zi de zi cu chinu asta INTREBARE...ai vostrii adorm singurei?
Acum as mai putea scrie o gramada dar ma opresc aici sa nu devin plictisitoare.
VA PUUUUUUUUUUUUUUUUUUP