Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
loren@ spune:
Buna ziua mamici...am si eu o intrebare daca nu deranjez...fetitei mele de aproape 10 luni i s-au ingalbenit cei 2 dintisori de jos (si singurii) care i-au aparut la 6 luni jumate...acum citeva zile am observat si nu stiu ce sa fac..o fi tartru, s-or caria deja?? Parca am citit ca este o mamica printre voi care se confrunta cu problema asta? Se pot spala pe dinti? Cu ce si cum? Recunosc ca asteptam sa-i mai iasa macar citiva pina sa trecem la spalatul pe dinti, asa ca m-a cam luat prin surprindere problema..daca are cineva un raspuns si pentru mine, multam fain! Pe de alta parte nici nu stiu cum sa procedez, daca dupa masa de seara trebuie sa fac periajul, ca Bianca mea isi cam face greata si tare imi e ca imi varsa in freza mincarea dupa operatiunea asta! Sanatate multa la bb bolnaviori! si o zi buna!
ciresica de pe tort
bb_alinus spune:
Dienutza noai am vopsit camera jumate in verde si jumate in galben iar intre culori am lipit o banda adeziva cu ratuste. Daca vrei iti pot trimite niste poze pe adresa ta de email ( ca le-am sters din webshot).
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
'Neata si de la noi!!!
Catutza m-a impresionat rau povestea ta. Am plans in hohote uitandu-ma la fi'miu si aducandu-mi aminte cum a fost cand l-am vazut,cand l-am alaptat prima oara...etc.E de departe cel mai fericit moment din viatza unei femei. Pacat ca barbatii nu pot simtii si ei asa ceva ca ... poate ar fi mai buni unii dintre ei!
Felicia cred ca s-a speriat Stefan la vestea ca ii dau furazolidon ca in ziua cand eram hotarata sa i-l dau...a inceput sa faca tare cum facea el innainte si de atunci tot asa a facut. Inca suntem pe regim dar treptat introducem cate un aliment nou in fiecare zi. Pana acuma a tolerat bine marul cu biscu, branzica de casa cu banana si supica de radacinoase si carnitza de vitzel. Azi nu incerc nimic nou dar maine as incerca piersicutza cu iaurt. Dar daca totul merge bine!!! Azi am intrerupt si ceaiul de menta sa vedem cum va fi si am retrecut pe apa plata ceea ce ni ii convine ca...nu are gust. Dar se va obisnui!
Alinush ce bine ca e mai bine printzesa. Sanatate muulta in continuare.
Madutza....sanatate muulta e tot ce va pot dori.
Noki mai mult ca sigur ca sunt toane. Nu ii mai da nici un dintzisor??? Sau poate ar fi bine sa te duci la Orl cum zice Silvia ca sa stai linistita!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Mai fetelor, ca tot vad ca e cam liniste pe aici, nu vreti voi sa-mi spuneti si mie ce le mai faceti de papa la pitici (ptr masa de pranz)???? Ca eu sunt in pana de idei rau de tot.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
bb_alinus spune:
Catutza, m-a impreionat povestea voastra! Si uitasem prin cate ati trecut!
Dordia, multumim de urari!
Madau, eu una recunosc ca ii cam fac acelasi piure ca tare ii mai place missei iar eu sunt cam fara idei: dovlecel+ pastai+ 1 cartof mic+ 1 morcov, le fierb, le mixez fie cu carnita de pui fie cu un ou, fie cu o felie de jambon, adaug un pic de cascaval ras ( cand am), un pic de smantana sau unt sau ulei de masline. Miss il mananca cu ochii inchisi.
Apoi un iaurt de fructe.
Dovlecelul aproape ca nu lipseste din nici un piure.
Iar cand vreau sa diversific, ii dau un borcanel din comert ![]()
Fetelor hai si eu cu o intrebare: voi cat timp va jucati cu copiii? Si cum? Ca nu mai am idei. Am impresia ca stau prea mult la calculator in loc sa ma ocup de miss...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
Madau eu ii dau supitza de regim asa ca...nu se pune. Dar eu ii faceam lui stefan ficatzei cu piure de carofi (ficatzei a la Madau
) sau...budinca de dovlecel (dovlecel, branza de vaci, ou, marar,smantana si la cuptor o juma'de ora), Piure de conopida,brocoli si cartof, fasolica pastai...etc!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Eu ma joc mai tot timpul dar....mai arunc un ochi aici si mai scriu cate ceva. Asta cand vad ca Stefan e preocupat de ceva si eu as fi in plus in explorarile lui. Cand e marait sau vine la mine e clar ca vrea sa ne jucam. Si...dansam, cantam ne scalambaim, facem "calutzul" etc.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Mai fetelor voi ce mai faceti cu plozii care sunt aspiratoare de scame??? al meu face o curatzenie....maaama mama si daca nu gaseste incepe sa jumuleasca ciucuri,jucarii de plus sau...orice gaseste.
Si mai am o problema: Voi cum stati cu caderea parului??? eu naparlesc mai rau decat cateii si fi'miu gaseste fire de par pe jos si...le baga in gura. Tb sa fiu pe faza mereu. Noroc ca baga in gura si vine sa imi arate isprava, eu ii cer ce are in guritza si imi arata pe limbutza si asa reusesc sa il iau si ii fac bravooo ca mi-a dat si nu se supara deloc. Altfel...cred ca s-ar kka ghemotoace de scame si par.
Stiti vre un remediu bun???
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
bianca_mo spune:
buna dimineata!
sper ca toti sunteti bine.
MADUTZA, imi pare rau ca treci prin momente asa grele
BB_ALINUS, ma bucur ca e mai bine missa
NOKI, eu zic ca e o faza, trebuie sa existe o explicatie...Serban face asa cand e bolnav, vrea numai cu mine, in brate, dupa ce se face bine muncesc iar la lasatul in patut, singur in camera etc... sper sa nu fie iar bolnava...
CATUTZA, impresionanta povestea nasterii...
FELICIA, felicitari pt ILINCA!
ANDA, succes cu bona!
MADAU , eu fac supa cu galuste si piure cu ficat...
INA, iti doresc sanatate si putere...
GRAVIDUTELOR, sa aveti grija de voi, de bebei si samburei...
RIPLEY, sper ca azi sunteti mai bine...
LAVI, noi nu avem taiat de mot sau turta, vorbeste cu nasa ca sa nu ai surprize...
DIENUTZA, succes la amenajari...
MEEMS, ce bine ca ati avut zile frumoase cu cei dragi
OSTEFFY, BINE ATI VENIT!
edit: DORDIA , si mie imi cade raaau parul, inca nu am fost la dr sa pun o intrebare...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
camelia_daniela spune:
Buna ziua lumeeeeee!
Ma bucur enorm sa aud ca sunt bebicii mai bine -
Amalia, Stefan, Ana si restul gastii de bb-ei muciosi si kk-osi!
Noki, Madau, fetelor va inteleg perfect ... si noi am trecut printr-o astfel de perioada, scurta ce-i drept, insa a fost. A trecut repede oricum si sper sa nu se mai repete!
Ina, iti tin pumnii sa fie totul in regula pentru voi toti! Sanatate multa si pupici pentru
si Rachelina!
Feli, felicitari pentruu Ilincutza mergareata!!!

Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)