Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

In primul rand, La multi ani copilasilor nostri care au implinit deja primul anisor de viata. Numai sanatate si bucurii!

Catutza, frumoasa povestea Biencutei!

Acum ceva despre noi, ca sa nu va lasam fara vesti:

Trebuie sa ne iasa azi-maine dintele nr. 8, prin urmare suntem fooooarte maraite. Pasim singurele cativa pasi timizi, dupa care ne lasam pe pampersi, zicem "apte", "apa", "caca" si alte variatiuni pe tema data.

Noi chiar sambata am rupt turta unei fetite (pt. Lavi) si am imbracat-o din cap pana-n picioare si i-am facut turta. Vezi ca pe tava se pune si verigheta nasei, printre celelalte obiecte. Dupa ce am rupt turta , i-am taiat si din mot, de sub fundinta cu care-l prinsesem.

Hai ca mai citesc si mai raspund, ca uit de la mana pana la gura cand nu am paginile in fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Feli hai sa nu ne spargem in ignorari, nu noi doua...stii bine ce vreau sa zic.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

alinus- tu parca ai facut camera miss-ei frumoasa, nu-i asa ? unde gasesc si eu pozele, pls ?

apropo de expresia (consacrata de acum) a lui noki - cu kk mare cat china ... eu deja de cate ori imi amintesc de tara asta ... o asociez cu un kk maaare de tot ... da' ii zic lui dan chestia asta, si el cika "pai de ce crezi ca sunt chinezii galbejiti ?!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor dragi...sunt rupta de oboseala...

Cineva mi-a schimbat copilul. Mai, nu o mai recunosc. Ziua face crize de nervi de-alea artistice cu dat cu picioarele si mainile, facut arc si urlete la greu. Nu mai vrea sa adoarma singura si zbiara pana revin la ea in camera si o gasesc umflata la okisori si cu nasul curgand...Are in permanentza o stare de frica, tresare la orice sunet mai deosebit. Ea NU era asa, ba chiar are mult curaj - intra peste tot unde era intuneric, mergea fara frica spre orice om sau obiect nou. Acuma e diametral opusa si zau daca-mi place noua versiune.
Iar distractia cm mare e noaptea. Mai demult de trezea de maximul 3-4 ori - astea in zilele cu adevarat rele, ca de obicei dormea noaptea snur, ii deam suzi si gata, nani la loc. Ei bine, acuma nu mai vrea sa se culce la loc. Cum vede ca ies din camera urla cat o tin puterile.
Dar nu va imaginati ca daca o iau cu mine in patul mare se rezolva situatia...nu, a stat cu noi de la 5 la 6 azi de dimineatza, cand exasperata deja i-am dat laptele si apoi a adormit ok. Nu va spun ce foieli, ce invarteli, ce aruncat cu suzi...Iar ea niciodata nu manca pana in ora 7, si atuncea papa ca ii dadeam io in somnic.

Nu stiu ce-i cu ea. O fi vreo etapa? Mai trece cineva prin asa eva?????Dati un sfat pleeease.
Nici sa mearga nu grea, pur si simplu daca dau drumul la manutza se aseaza jos. Ceva nu e in regula.
Acuma cu boala e ok, a trecut cam de tot, mai e putin ragusita, dar febra, muci sau tuse nu.

Am simtit nevoia sa ma descarc, ca zau ca nu ma mai tin puterilr. E Atata de greu sa treci de la ingerash d ecopil la drac impielitzat....

PS - nu am citit nimik in urma...scrieti intr-un ritm infernal. Poate mai incolo.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, sunt sigura ce a doar o faza intermediara. nu exista copil cu traseu constant al personalitatii la varsta asta. nu cred ca tb. suspectata o boala neaparat. incet-incet o s-o repui in vechile tipare. nu stiu ce a declansat revolutia asta, dar cred ca se va restabili treaba, nu te speria.

dienutza, tot ce pot sa-ti spun este ca trebuie sa iei patut d-ala cu 2-3 zabrele care se dau la o parte si poate folosi patul pana la 6 ani. si eu vreau peste juma de an sa schimb patul cu de-asta, oricum incepe sa se inalte flacaul si in curand va putea sa se catere peste balustrada. macar sa cada de la juma de metru decat de la un metru, cum e in patul actual. gasesc poza cu patul despre care vb. si iti dau link

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

noki,ia du-o tu mama la un rol-ist;astea sunt simptome de OTITA-adika,stare de nervi,irascibilia,se trez noaptea de un milion de ori;ei sunt inka mici si nu stiu s-arate unde-o doare;aceste simptome de otita apar mai ales noaptea,pentru ca ea,saracuta incearca sa doarma pe-o parte si NU poate de durere;zic si eu...o varianta...acu'NU e oblig.s-aiba otita,doamne fereste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mneata

Bey ca tot ma plangeam ieri de Miruna ca are bazdaganii in fund, aseara ne-a facut o mare surpriza, si anume nu s-a mai trezit peste noapte deloc, a facut ochi abia pe la ora 9, deci pot sa zic ca sunt super fericita, n-am mai dormit asa bine de dinainte sa nasc. Cred ca nu se satura cu lapticu de seara, ieri i-am zis lui Marius sa-i faca mai mult si l-a ras pe tot (270 ml), apoi a aruncat bibe si dusa a fost in lumea viselor

Lavi eu stiu ca nasa trebuie sa-l imbrace pe copil cu haine noi, ea face si turta si trebuie sa-i puna si bani pe tava.

Catutza impresionanta povestea nasterii Biencutei, mari emotii ati avut, bine ca s-a terminat ok ptr toti.
Si eu am avut ceva probleme cu tensiunea, dar prin sapt 15-15, am facut tratament cu Dopegyt 1 sapt si apoi lesinam pe strada ca imi scazuse tensiunea la 9 cu 5. Mergeam in Cora si ii spuneam lui Marius sa-mi aduca repede niste Cola ca lesin acolo

Feli felicitari ptr Ilinca plimbareatza

Anda eu as vota ptr zdrahoanca. Detaliile le-au zis fetele care au votat cu ea, n-are rost sa mai repet si eu acum

Madutza- cuscra mie tare nu-mi place treaba asta cu medicii. Parca nu vor decat sa va rupa de bani, zau asa, iar copilul tot nu e bine. Sa nu-i faceti mai mult rau cu atatea tratamente peste tratamente. Eu daca as fi in locul tau, as merge la alt medic sa-l vada, dar nu de acolo din policlinica. Iti dau eu pe mess cateva idei. la gineri-miu de la Mirunica zapacita.

Ca tot veni vb de zapaceala, fimea a scos arcada de la patut (aia cu jucarii, dar a ramas fara jucarii ca alea-s de mult pe jos) si o agita desupra capului zici ca e la rodeo. Ma duc sa i-o iau pana nu sparge ceva.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by bb_alinus

Feli hai sa nu ne spargem in ignorari, nu noi doua...stii bine ce vreau sa zic.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Nu, nu-mi dau seama decat ca te-am suparat candva. Imi pare rau, zau ca nu am nimic ccc cu tine.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki welcome in the club!!!. Exact asa face si Miruna de vreo 3 zile, cand o imbrac da din picioare, tipa, se tavaleste, daca plec se pune pe burta in pat si plange cu mii de lacrimi, si tot tacamul.
De aia ziceam asera ca-mi vne sa ma strang de gat..,.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki - hai mai ca trece ... si eu zic ca poate fi otita, am mai auzit undeva ... numai ca cika da bebele cu manuta la urechiuse ... frumoasa camera lui sarah; daca voi ati facut-o de fetita verde cu portocaliu, nu vad nici un impediment sa o facem si noi la baiat pe portocaliu pal. mi se parea ca musai trebuie albastra sau bleu, dar nu e cazul ...
anda - tu vb de patut cum are sarah, nu ? dar ce rost are, daca ii schimbi pattul peste 6 luni, nu merge direct d-ala normal ? eu asa m-as gandi ...

Mergi la inceput