Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, merci de raspuns, mai ramane problema cu distanta ca imi e sa nu renunte dk e prea departe.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sa nu uit de intrebarea cu tortul pt ziua de 1 an: eu il voi comanda in forma de ratzuska, ca doar asa ii spunem si alea sunt animalele ei preferate..... ca de pishpoaka cum ii zicem noi ei nu cred ca stie nimeni sa ne faca

Va gusta simbolic din el, si asta e, nu are ce pati dintr-un sfert de lingurita.

Dordia, ce face Stefan? Mai zi-ne de voi.

La fel si Miha, cum mai e bubulina?

Alexia Roxanei stiu ca e mai bine.

Alinush, si restul fetelor, eu stiti ca daca nu ma pricep tac.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Dupa cum observati mi-am cam facut un obicei din a scrie foarte rar. Motive nu prea am, va citesc zilnic la cafeluta, insa nu prea ma incadrez in subiecte, si mie nu prea imi place sa ma bag unde nu mi-e locul.
M-am hotarat azi sa va scriu din simplu motiv ca mi-am dat seama ca am inceput petrecerile de 1 anisor. Asa ca LA MULTI ANI!!!!!!!!! tuturor sarbatoritilor de pana acum.
Dragos e bine, am avut un eritem fesier care a trecut f bine cu ceai de pelin amestecat cu musetel. Se intelege minunat cu bona care are 57 de ani(deci e o baba mai tanara:)).
Inca nu merge singurel, dar de o manuta merge bine si il chinuie ingrozitor caninii.
Lavi - La noi in Moldova la mot se imbraca copilul cu hainele cumparate de nasi, dar pentru siguranta ta eu zic sa-i iei ceva hainute de petrecere:)
Si ca sa inchei frumos va pun niste poze facute azi

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

dayssy, multumesc de raspuns!

anda, iti scrisesem un mesaj despre bona dar l-am pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si eu stiu ca la mot/turta nasii iau un rand de hainute. la andrei n-am mai apucat sa-l schimbam, a fost cu ce l-am imbracat eu. la iris decide nasi-sa, dar am rochita cu flu-flu de rezerva.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc Cristina. Cred ca va trebui sa vb cu nasa.

Anda am cam uitat ce am spus de bona.
La cea tanara, copilul ei de 12 ani e mai toata ziua la scoala si probabil face chestia asta din nevoia de bani, nu de mama denaturata ce este.
Cea batrana ce a zis ea personal despre ridicatul in brate al lui Nichita?
Eu nu ma mai bag la un vot ca data trecuta am votat-o pe baba si n-am nimerit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Cheama-le pe ambele sa se vada cu copilul. Eu cred ca iti vei da seama care este cea potrivita. CAre e cea mai calda si draguta cu adevarat dintre ele. Este cred cel mai important cand lasi copilul cu un strain: sa nu fie o persoana nervoasa, agitata, rece.

Super bine spus!
anda, daca vrei si parerea mea, as alege-o pe cea tanara, are sigur mai multa disponobilitate decat baba, care o avea ea experienta dar cu varsta dispare interesul.
Tanara probabil ca face asta din cauza banilor, ripley.
Tanara are copil, a avut grija de un copil cu probleme, ii place curatenia( uite maine poimaine ando o sa ajungi sa fluieri de bucurie ca e casa curata, cand ajungi acasa).
Batrana, din start la mine nu intra in discutie, acum in recuperare...copilul are energie, vine iarna trebuie scos afara, plimbat jucat...., te poate lasa balta oricand, pe motiv de sanatate.
Eu sunt pentru "zdrahoanca"

feli, felicitari yupiiiiiiiiiii!!! Bravos ilincutza!

lavi, cica asa s-ar face, eu mi-am rugat nasele sa nu dea banii pe haine ca si asa am destule, ci sa ia un alt cadou.( nu e nici un bai daca sta in hainutele ei)

dayssy am vazut pozele, e un scumpel dragos.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cuscraa iti scriu si eu repede fiindca ma intereseaza ca ginere-meu sa fie pe maini bune!

Eu una optez pentru baba deoarece: sta aproape de tine, a avut grija de mai multi bebelasi- deci are experienta- , fiind mai batranioara cred ca sta si mai bine cu rabdarea.
Tu spui ca nu prea le are cu curatenia; nimeni nu a murit de jeg inca.

Sint contra tinerei pentru ca: zici ca te-a contrazis violent – pai daca face asa de prima data,nu-si controleaza temperamentul, de unde stii ca la nervi nu-l azvarle pe nichita cat colo? – eu una, nu as risca- , sta departe de tine si o sa vina iarna, ce-o sa faci, o sa intarzii de la serviciu ca sa o astepti pe ea sa apara, doar stim cu totii cum circula tr. in comun, nu are experienta cu sugarii daca a lucrat cu o fetitza de 12 ani.
Dar cum nu am fost de fata si nu pot aprecia in totalitate cum stau lucrurile, eu zic sa te ghidezi dupa instinct, pune in balanta totul si vezi cine castiga. Succes!

Noi nu sintem prea bine, mandra mea s-a trezit de la ora 4 si este inca treaza, kk maron spre rosu de cateva ori cam moale, poate ca-i apare vreun dintisor, este maraita rau, tati este in delegatie pina vineri, eu sint cu muncitorii care lucreaza la partea de jos, m-am drogat cu un ness mai taricel fiindca mi se inchid ochii de somn, in fine, daca fac fatza pina la sf. saptamanii zau ca ma imbat ( cu bere chiora, ce credeati?)
Starea mea nu s-a imbunatatit inca, astept si eu de la o zi la alta (cica ) ( apropo de optimismul meu Silvici , totul este mai degraba o acceptare a situatiei, ca nu am incotro asa ca fac haz de necaz )

Multi bebelusi bolnaviori, of, of, trebuie sa ne asteptam la orice de acum inainte, eu ziceam ca a trecut perioada cea mai nasoala ( cea cu coliceii) dar acum realizez ca aia a fost asa, o perioada de “incalzire” pentru ceea ce urma sa ne astepte.
Important este sa nu ne pierdem speranta ca maine va fi o zi mai buna. Si sa avem nervi de otel.

Sanatate multa copilasilor dragi si mamicilor!
Va pupicesc pe toate!

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, pai fa-mi un rezumatel la mesaj

haideti cu votul ca sunt intr-un dubiu groaznic. ma tot gandesc dk nu e afectuoasa blonda, macar la baba mi-a confirmat fosta angajatoare ca era ok cu copilul si asta in conditiile unui copil hiperactiv. si eu am avut bona batrana si se descurca cu mine. dar imi e frica la baba sa nu cada naibii pe scari cu copilul.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fetelor am ramas cu defect, de cand cu problemele tehnice tot tind sa ma duc inapoi sa citesc

anda, noaptea e un sfetnic bun! Succes!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput