Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
anda77 spune:
lasa mai mama di tutti, si ce dk ai votat-o pe baba si data trecuta:)), o sa ziceti ca sunt nebuna, dar nu-mi pare rau ca am luat-o. doar ca a venit momentul sa plece. in primele luni a fost foarte bine, pana a innebunit lupul:)), vorba reclamei. afara de faptul ca am prins-o la tv in alta camera decat copilul si ca nu prea se juca cu el, ea de nic a avut grija, cu mine era nenorocire:)) plus jegul, plus, nervii ei, plus ego. ultima oara v-am spus ca tipa la mine ca la copiii de la scoala si eu ramasesem cu gura cascata la ea...
nic are problema cu masa de pranz cand nu inghite si se stau si cate 2 ore cu el, cu jucarele, plansete etc, ori mimi-baba data afara vineri avea rabdare de fier.
deci mie nu-mi pare rau ca a fost mimi la mine, pana la urma copilul s-a dezvoltat binisor fizic si social-pt. varsta lui, ceva naspa n-are cum sa-i fi facut.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Anda eu votez pt baba, nu poci sa detaliez ca mi-e mucea maraita in brate.
Ina aveti grija de voi!
Rachelina sa ii treaca maraiala.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
bai ce ma bagati in ceata. tocmai cand inclina balanta catre blonda-zdrahoanca, pac, vine cuscra si bb alinus sa voteze cu baba...
eu nu pot hotari ca, desi sunt factorul cel mai indreptatit si sa cantareasca si sa ia decizia, imi este ingrozitor de frica sa nu fac o alegere care se va dovedi proasta pt. nichita.
cred ca o sa-l implic si pe ta-su, sa hotarasca el. macar sa stiu pe cine sa dau vina:))
mey, voi votati oricum in continuare, maine pe la pranz sun la agentie. pe oricare as alege-o, o voi mai chema inca o data la agentie sa-i explic care sunt dubiile mele in legatura cu viitoarea ei activitate, sa vad dk bate cumva in retragere sau nu ma convinge raspunsul.
dk se poate si cu argumente e si mai bine. adik sa va puneti in locul meu.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Ina869 spune:
Alinusa
multumim, si voua sanatate ptr. misaa, bine ca papa, vezi sa-I pui ceva sub salteluta ca sa fie mai inalta, o ajuta la respiratie, sau tu stiu ca preferi pernuta ( eu sint importiva ei) felicitari ptr. vaccin si pentru incercarile de a merge!
Apropo, legat de numele tau, am avut o prietena Alina, ne-am cunoscut la bunicii mei cand avem aproape trei ani, ea a plecat in State cand aveam vreo 18 ani(inca mai tinem legatura)si o striagam " ALinus -coada- de-plus"
a fost una dintre cele mai bune prietene pe care o s-o iuibesc toata viata. 
Of, na ca iar m-au apucat crampele...fir-ar sa fie, nu pot si eu sa stau puitn la computer ca poc!
incep toate sa ma apese, parca sint o baba ....tre' sa-mi angajez o secretara careia sa-i dictez ce sa scrie in timp ce eu o sa stau in pat 

Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
anda77 spune:
of, cuscra, ce mai patimesti. dar stim ca merita, asta e!cand vine socrenia?
mami de poet(09.12.2005)
Madutza10 spune:
Mai oameni buni ,nu mai pot ,imi vine sa urlu ,...cecredeti ca s-a mai intimplat in seara asta ???Amfost la a doua tura de aerosoli ,facem 2 dimineata ,2 seara ,cyu pauza de 15 min ,Vwntolin Si Flixo ..nu stiu cum ..,intru din nou la Dr sa-l vaza ,ca asa mi-a zis azi dimineata ,ilasculta si foarte mirata imi zice'' mai da' copilul asta e mult mai bine ,eu nu mai aud nimic ,de genul bronsita sau ceva de genul asta ,poate sint eu ametita (glumeaste ea) ,ia du-te si la dr. X care l-a ma consultat cu citeva luni in urma cind a avut enterocolita (stiam ca-i dr bun) sa vedem ce aude si el,ok ,m-am dus ,in cabinetul de alaturi :)
Il asculta ,ii spun ce se constatase dimineata ,la care el imi zice ,,eu n-aud nimic ,copilul e bine ,hiraie un pic de la mucozitati ,nu's de acord cu antibioticul dar vreau 5 zile aerosoli ,cite 4 sedinte pe zi si revii lunea viitoare ''.
Ei ,acum ce dracu sa mai fac ,ce sa cred ?????L-au consultat doctori buni ,renumiti ,la policlinica cu pretenii ,cu bani multi ,unde-ar putea fi mai bine s-ar gindi oricine si totusi uitati ce cacaturi se intmpla ,...eu nu mai am incredere in doctori pina-oi muri ,tare regret ca n-am facut medicina sa-mi pot trata singura copilul,...sint super derutata ,indignata ,simt ca al meu copil nu se mai face bine si asta din cauza doctorilor care nu stiu ce are ,ce diagnostic sa pune ,se contrazic unu pe altu' colegi fiind si tot asa ,voi ce ziceti mai fetelor???
By the way ,sa nu va mai zic ,ca aerosolii ne costa 800 000 lei pe zi ,iar azi consultat de 2 doctori si reteta ,ne-au costat 3 500 000 ,deci dam faliment inca 5 zile de aerosoli,sincer m-am saturat sa arunc cu banii aiurea si copilu' meu tot nu-i bine ,la fiecare inbolnavire ,cu cosultatii ,analize ,aerosoli ,retete etc ,ma costa mai mult de 5 milioane ,pai mai bine-l tratez in strainatate!:))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
mimi_dumy spune:
Hello,
Felicia, felicitari pt primii pasi ai Ilincutei si la mai multi.
Lavi, eu stiu ca nasa trebuie sa cumpere hainutele; uite cateva link-uri legate de acest obicei.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13572&SearchTerms=turta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28818&SearchTerms=turta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18197&SearchTerms=turta
Mihaelutat
, multam pt pastrarea secretului.
Ina, ai grija de tine si de samburel(a), ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Madutza, imi pare rau ca tb sa treci prin asa ceva. Imi dau si eu cu parerea acum: de ce nu te duci la renumitul Stanciu, sau ai fost si la el? pupici la pitic sa se faca bine.
Sanatate multa la pitici bolnaviori.
Mimi
5 sapt & bebe Daria (4 nov 2005)
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Intru si eu abia acu' pt ca am avut net-ul pikat sau cu cocoloase si...cand voiam sa scriu...hop se orea...asa ca am asteptat noaptea ccand...a venit netu'.
In primul rand 

pentru minunata mea nora care a inceput sa mearga!!! Multi
de la Stefan!!!

Anda si eu inclin pt. Babaciune din mai multe motive: ai avut confirmarea ca se porta bine cu bbi,e mai experimentata, mai rabdatoare poate fi...ce sa mai o lungesc...e mai coapte. Dar..problema de sanatate e o problema destul de mare asa ca...daca te asigura ca poate face fatza...ok. Cat despre tinerica...nu prea a vut de aface cu schimbat scutece si d-astea si poate se va plictisi si te va lasa balta ca e tanara si isi gaseste mai usor de munca. asta e parerea mea. Bafta sa o alegi pe cea buna pt.Nic.
Pt fetele care au intrebat, suntem ok, ne refacem f.bine, am inceput sa papam mai multicel si am papat si mar ras, si supica de legume si azi si un pic de carnitza si vad ca e ok. Scaune 1-2 / zi superbine inchegate.
In rest..noutati despre noi nu prea avem, inca nu vrea sa paseasca decat tinut de ambele manutze, dar sta in picioruse destul de mult (cateva minute) fara sa se tina insa nu vrea sa paseasca. Rade si se aseaza tacticos in funduletz si face bravoooo!
Despre tort..nici eu nu ma complic cu tort special ci voi face tort normal din care probabil va gusta sau nu...depinde de cum ne vom simti atunci. Daca va fi cu cacao....zicem pas ca nu va dormi. Am patit-o la mare cand a mancat un biscuit Biskrem cu cioco si la 1.00 noaptea s-a trezit intr-o verva...si abia pe la 2.30 a reusit Doru sa il adoarma. Asa ca de atunci...nema cacao!
Despre edem fesier...noi il tratam cu succes cu Neopreol de cand s-a nascut! Dar nu s-a intamplat de multe ori.
M-am uitat pe poze si avem niste copii minunati!Sa ne traiasca!!!
Acum va pup ca ma duc sa ma uit la un film sau...sa fac nani. Sa vad daca ma ia somnul!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Buna seara fetelor !!!
Xandra , multa sanatate! Tinem pumnii sa fie totul bine
Ripley , offf, biata Anutache! Pupa mama pe ea sa se faca iar bine fata.
Si felicitari pentru plimbareata.
Stefi , spune-ne mai multe despre voi, ce faceti, ce mancati...etc.V-am vazut pozele, foarte dragut puiul tau
Noki , noi tort o sa facm pentru noi, pentru adulti si o sa-i dam si ei putin sa guste, ca acum o lingurita nu cred ca va fi asa de grav, doar e ziua ei, nu?
Madutza , multa sanatate lui Orlando iar tie muuulta rabdare, eu nu stiu ce sa mai cred de doctorii la care tot mergi tu, sincer mai mult de jupoaie de bani si te ingrozesc cu diagnostice pe care tot ei le contesta dupa cateva ore.
Canuta , bine ai revenit! Ma bucur ca postezi iar la noi. Ce face Dimitrie?
Felicia , felicitari pentru Ilina plimbareata!!!
Lavi , hai sa-ti spun ce stiu eu de turta : nasa imbraca copilul, face turta si...pune un ban pe tava care i se pregateste copilului, cat vrea ea, ban sa fie sa aibe copilul de unde alege. Acum la voi nu stiu ce sa zic, nu stiu in ce relatii sunteti cu nasii. Noi de ex facem turta la nasi acasa ca e mai mult loc decat la noi si ei stau la curte (gratare, stat in curte, e mult mai bine ca la noi la bloc), eu o sa duc fata de acasa imbracata frumos, stiu ca nasa ii va lua hainute, dar o sa o imbrac si eu frumos ca-mi e drag.
Dordia , ce bine ca ne dai vesti bune!
Despre noi nimic nou, totul e lafel, adica e super dependenta de mine, adoarme tarziu (azi de ex la 00,30, asa ca...) iar ziua cand ma vede la calculator urla, cum plec de pe scaun e iar vesela, nu o inteleg ce are cu mine, cred ca ma saboteaza.
Cam atat pe ziua de azi, nb!
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Siminaf spune:
Hai sa-ti dau si eu un exemplu, Anda. De bona tinara. Sau ma rog, de o virsta cu mine. Daca eu pot fi numita "tinara".
Pentru Deiu ne recomandase cineva o "bona" cam de virsta mea. Tipa dezghetata, parea destul de citita, in fine. Dar fuma de rupea, si nu prea se ascundea (dar pe atunci fumam si noi), si pe cuvint daca nu mi s-a parut ca nu pot avea incredere in ea in ceea ce priveste anumite "jocuri" si alte cele... mai putin ortodoxe cu baiatul meu. Pe atunci in virsta de doar 2 anisori. Ei, si punind eu mare pret pe feelingul meu (care nu m-a iselat niciodata), i-am facut vint rapid, dupa doar o saptamina. Si nu mi-a parut rau. Am fost mult mai linistita dupa aceea. Si in plus am gasit-o pe "mamaie" (nu prea batrina nici ea, pe la 42 de ani), care s-a iubit tare de tot cu Deiu, o femeie tare sufletista si atenta si afectuoasa, pe care cind am plecat am "lasat-o mostenire" unei prietene, pentru fetita ei.
Cam asta.