ce stiti despre funny clown

ce stiti despre funny clown | Autor: alinas

Link direct la acest mesaj

e o gradi undeva pe la vatra luminoasa cu predare in limba engleza.stiti mai multe?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, eu am baietelul la After-School aici (e in clasa 1).
e o gradinita ok, fara prea multe fitze: jucarii de ultima generatie etc. Dar si pretul e normal - 100 euro.
Engleza se face intensiv, patroana este profesoara de engleza.

Mancarea se gateste aici, meniul este variat si gatit foarte bine. Produsele sunt aduse de la tara.
Victor al meu de cand merge aici a invatat sa manance biscuiti cu dulceata, mancare de fasole galbena, varza calita, ciorbita acrita cu bors.
Dar ficatei de pui si spanac, nu.

Si ce e ok, ca daca e un mofturos ca al meu care de exemplu, prefera sa moara de foame decat sa manance spanac, nu il lasa asa. Ii dau niste sandvichuri.

Acum organizeaza impreuna cu copiii de la gradinita petrecerea de Halloween, si sunt foarte incantati.

Nu are curte, dar am inteles ca pe piticii de la gradi ii duc in parcul din apropiere.

Numai bine,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akarika spune:

Buna tuturor.Fetita mea merge la aceasta gradinita de 10 lunisi este ok,am mai fost si la hapiness unde plangea mereu dar aici a indragito pe d-na Oana din prima clipa.Daca vremea le permite ii scoate in parc daca nu se joc foarte bine si in gradinita nam auzit pe nimeni ca nar fi multumiti.O recomand pentru toti parintii care vor sa aiba copii iubiti la gradi.Numai bine

Mergi la inceput