Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Mamicile spune:
quote:
Originally posted by danymamic
Salutare tuturor burticilor frumoase.
Imi pare rau ca intervin intr-un moment atat de trist pe forum iar cuvintele mele sunt de prisos in astfel de momente. Mult curaj Michelle81.
Sunt o mamaica de ianuarie si as avea rugamintea sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra de burtici
UM 06.04.2006
DPN 11.01.2007
Spital: Municipal
Dr Luis Mendez
Referitor la durereile din zona inghinala si eu le am si nu trec cu no-spa. Dr mi-a zis sa nu-mi fac griji ca sta bebelina pe un nerv si din aceasata cauza apar asa ca nu pot decat sa ma obisnuiesc cu durerea. Plus ca durerea mea cea mare nu este neaparat durerile cat greutatea. La 28+ am 18kg ceea ce este foarte mult. Doctorul a zis ca este acumulare de apa si mi-a interzis sarea cu desavarsire. Ce am observat a fost ca dupa 3 zile de mancat fara sare am slabit 3kg. Nici un gust nu mai are mancarea acum dar ... asta sa fie toata greautatea sarcinii.
Va pup pe toate pe burticute
daniela 28+
bine ai venit, sarcina usoara alaturi de noi! esti pe listutza cu ! nu stii daca o sa ai sau ? sa trec si "amanuntul" asta.
Michelle81 spune:
Nu inteleg de ce ne-au mai dat sperante medicii!!!de ce ne-au pus mereu in asteptare,de ce ne-au facut sa ne ne facem iluzii si sa speram ca va fii bine.De ce nu ne-au spus de la inceput,de ce ne-au lasat sa asteptam atata!!!!
M-am rugat la Dumnezeu in fiecare zi,am citit Actistul Maicii Domnului,Acatistul Sfatului Stelian,Sfatului Nectarie,ma-m rugat mereu sa-mi ajute fetita.Doamne ce ne-am bucurat cand ni s-a spus ca s-a retras lichidul putin si ca e semn bun.Nu pot accepta ideea ca-mi pierd fetita si nici ideea ca nu sunt destul de puternica sa incalc vorbele medicilor si sa o aduc pe lume asa cum este.O IUBESC DOMNE DE CE MI_O IEI???Cum sa accept asa ceva???Ce mai are sens in viata asta?CE??A fost ultimul weekend pe care l-am trai impreuna cu fetita mea.Voi suferi pt ea toata viata si nu imi voi reveni VECI!°!!Mi-am dorit sa fiu pana la sfarsit pe lista si sa va impartasesc povestea nasterii scupetei mele.Nu ma pot opri din plans si nu inteleg!!!!!!
mihacarm2002 spune:
Michelle, ma rog pt tine ca Dumnezeu sa iti dea putere. Sunt sigura ca veti avea copii sanatosi cat mai curand. Pentru mine ai fost un exemplu de tarie, rabdare, speranta si dragoste. Tarie pt ca ai avut curajul sa lupti, rabdare pt ca nu te-ai dat batuta de la prima analiza, speranta, pt ca ai avut incredere in Dumenezeu, in tine si in fetita ta, si dragoste, pt ca daca nu ai fi iubit-o nu ai fi facut rabdat atatea.
Multe lucruri nu le putem intelege, ni se par nedrepte, dar nu uita: Dumnezeu va iubeste. De ce a fost sa fie asa, nu putem stii.
Ma rog ca acest trist eveniment sa va uneasca mai mult pe tine si pe sotul tau, sa va iubiti si sa va pretuiti cat mai mult. Numai impreuna, prin dragoste, veti putea sa uitati.
Timpul le sterge pe toate. Cauta sa fi cat mai mult ocupata, sa ai o activitate, intalneste-te cu prietenii.
Am incredere in tine ca vei zambi cat mai curand!
Mihaela 24+
Liuda spune:
fetelor o intrebare repede pentru cele cu copii acasa
care stirilizator e mai bun, de firma Chicco am vazut la 3 mil, fara firma mai ieftine, nu stiu daca se merita, de microunde sau electric ....nu stiu cine stie si a trecum va rog un sfat - de care stirilizator e mai bun ca investitie,
si cu bbphonul la fel am vazut preturi si preturi - care e mai bun, care tine, ca nu stiu prin ce se defineste calitatea unui bbphone!!!
astept
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 1 zi
Daconst spune:
Am pus si poze cu caruciorul achizitionat sambata cu 119€.
Sper sa merite.Restul pozelor cu ce am mai luat sunt la hainute bb.
Hainute bb
Dana 29+
mihacarm2002 spune:
Michelle,nu te da batuta tocmai acum. Capul sus! Viata ta are sens indiferent daca vei avea sau nu copii. Sunt sigura ca vei avea.
Gandeste-te ca sotul tau are nevoie de tine, parintii tai sufera si ei pt tine.
In Biblie, se povesteste de un om pe nume Iov care era f. bogat si avea 7 fii si 3 fete. Intr/o zi, Satana i-a cerut lui Dumnezeu sa il incerce luandu-i toate bogatiile, sanatatea si copiii. Credea ca astfel il va face pe Iov sa pacatuiasca impotriva lui Dumnezeu. Dumnezeu asa a facut, i-a crutat doar viata. Desi era tare amarat, toata lumea il considera vinovat pt nenorocirile care daduse peste el, totusi Iov nu l-a blestemat pe Dumnezeu. Vorbele lui au fost "Domnul a dat, Domnul a luat! Binecuvantat sa fie Numele Domnului" (Iov.1:21).
La sfarsitul incercarii, Dumnezeu i-a daruit lui Iov mai multe bogatii decat avusese inainte si iar 7 fii si 3 fete. A trait si si-a vazut copii pana la al patrulea neam.
Fireste, ca o poti lua ca pe o poveste, eu cred ca e adevarata pt ca Biblia e Cuvantul lui Dumnezeu.
Stau uneori si ma gandesc daca cei 10 copii au putut sa ii inlocuiasca pe primii? Nu stiu, dar stiu ca timpul aduce uitare!
Mihaela 24+
Amaya spune:
Liuda, nu stiu ce sterilizator este cel mai bun insa eu am de la Avent, pentru microunde, asa cum am si biberoanele, si am fost foarte multumita de el, extrem de practic. Eu cred ca este foarte important sa ai sterilizatorul si biberoanele aceeasi marca fiindca altfel s-ar putea sa nu-ti incapa ca lumea. De obicei fiecare firma care are bibe are si sterilizator si incalzitor, etc. pentru biberoanele respective.
Babyphone, eu am de la Graco si este excelent. Pentru mine cel mai important detaliu al babyphone-ului a fost amplificarea astfel incat cu cel pe care il am pot sa-i ascult si respiratia, si crede-ma ca asta este un lucru urmarit tare indeaproape mai ales cand sunt bebelusi mai ales in zilele cand dorm foarte mult de ai impresia ca nu se mai trezesc.
Dana, tare frumos caruciorul.
Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
megbeng spune:
MICHELLE, am ramas muta citind postarea ta, mai ales ca acum cateva zile aflam ca semnele sunt bune, ca lichidul e mai putin..chiar nu e nicio sansa sa se remedieze pana in februarie sau dupa nastere?
imi imaginez ce e in sufletul tau, cum s-a prabusit intregul univers si nu pot face altceva decat sa te iau in brate virtual, ca toate fetele de aici..o sa ajungi sa scrii si tu povestea nasterii, chiar daca nu in februarie 2007
daca te ajuta, vorbeste cu alte gravidute care au trecut prin experiente similare..pot sa iti zic de laura-ioana careia i-a murit fetita in burtica in saptamana 41!!! a reusit sa treaca peste lunile de asteptare impuse, si uite ca acum cateva zile a anuntat ca e din nou!
iti doresc multaa, foarte multa putere sa treci peste etapa asta din viata ta!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Liuda spune:
cum ma sa moara copilul in tine la 41 saptamani?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 1 zi