Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

FETELE MELE CU BURTICI,dar ce ati mai scris voi!!o multime, abia am reusit sa va prind din urma.
M-am distrat maxim cand am vazut faza cu epilatul "pe te miri unde", vreau sa va spun ca am experimentat treaba aseara si am fost socata ca nu ma mai vad , nu ma mai pot face ca inainte.De obicei merg la cosmetica la salon dar aseara mi-a trebuit sa-mi fac eu de cap si nu stiam daca sa rad sau sa plang, ca nu aveam nici o legatura cu zona...!si azi citesc ca si voi aveti scena asta in program.Ce mai, e minunat.Dar sa vedeti ce vom rade cand ne vom aminti peste ani fazele astea...
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns la faza cu greutatea, va pup, mi-am mai revenit
Cristia,,super buna ideea cu uleiul de masline, ma baf si eu.Acum folosesc, de fapt de prin sapt 18, o crema de la Galenic, speciala anti vergeturi si vad ca nu am nimic deocamdata dar ma frec in fiecare seara de nu mai pot si anticelulita la fel.
A luat cineva lucrusoare la bebe din Dragonul Rosu?exista asa mai bunute sau as bate drumul de pomana?cam ce preturi au?scrieti-mi si mie daca ati fost, ca as vrea sa dau o fuga sambata sau dum.
Va pup, aveti grija de voi si de bebici

ELI26S implinite chiar azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

buna dimineata mamici,

capitolul e pe sfarsite, dr cum nu ma pricep sa deschid altul, postez si eu aici. Sunt treaza de mult, practic nu stiu cat am dormit azi noapte. Am adormit cu laptopul in pat citindu-va si probabil mai trageam cate un pui de somn, mai citeam etc.

Oana_bucur, mi-ai scris foarte frumos, chiar nu aveam cum sa ma supar. Nu stiu daca eu caut vinovati pt grasime, in general indiferent ce nemultumire am, caut intai in curtea mea, apoi la altii. Ai dreptate pe undeva ca esenta ar trebui s-o caut undeva in trecut, nici nu-mi mai amintesc de la ce varsta tin cura de slabire, in orice caz prin clasa intai deja faceam gimnastica pt asta. Mi-a confirmat si mama ca am niste idei fixe de cand sunt si nu mi-au iesit niciodata din cap. Sper ca bebelusul sa nu fie afectat de atitudinea mea, in general nu am prea vorbit de starile mele ci doar le-am trait. Nu sunt chiar in depresie, dar nici nu ma bucur de efectele sarcinii. In primele luni cand mi-a fost ff rau eram chiar in depresie, mi se parea ca sufar de o boala incurabila. Eu nu am considerat niciodata femeia insarcinata sexi, mi-am dorit copil din adolescenta, dar ma tot gandeam cum sa scap de "prostia aia din fata". Era cat pe ce sa mi se indeplineasca - am fost la un pas de adoptie. Acum burtica mea e mica, nu ma deranjeaza deloc, ma misc f usor si mi-o mai si ascund atat cat pot. Dar nu suport restul grasimii. Mi-a spus recent cineva ca m-am facut mai frumoasa, iar eu i-am raspuns ca abia astept sa ma fac urata la loc. Mai rau e ca am acceptat si sexul bebelusului f greu, cred ca abia dupa o luna mi-am mai revenit in sensul ca am reinceput sa comunic cu el si sa vorbesc despre el. Nu am plans, nu m-am manifestat nicicum, doar m-am inchis - sincer nu stiu care va fi influenta asupra personalitatii copilului.
Spre deosebire de Liuda, care sustine ca toate i s-au intamplat invers de cum si-a dorit, eu sunt obisnuita sa-mi iasa asa cum vreau eu si ma crizez daca e altfel. In legatura cu copilul nu prea am avut ce face, mi-am dat seama ca sunt in mainile domnului, dar daca nu reuseam sa-l am nu-mi gaseam linistea nici in mormant. Asa cum mai am lucruri pe care vreau sa le duc la indeplinire pe parcursul acestei vieti altfel e de rau.

Liuda, de acord cu tine sa-ti iei bona la copil. Eu doar o luna voi sta acasa efectiv, pana ma vindec respectiv pana se acomodeaza si copilul cu conditiile din lumea exterioara. Eu optez pt un ajutor de menaj odata sau de doua ori pe sapt, iar la copil altcineva. De obicei cine vine pt copil nu face absolut nimic in casa. Poate tu sa ai mai mult noroc, dar sa stii ca nici nu prea poate, mai ales dupa ce mai creste copilul pt ca tb sa stea numai cu ochii pe el. La mine va veni o matusa sa stea cu bb (tot contra cost), iti dai seama ca nu mi-ar scoate ochii ca mi-a spalat vasele sau altceva. Sper totusi ca tot noi parintii vom avea rolul cel mai important, dar nu cred ca daca ii schimba altcineva pampers-ul nu mai sunt eu mama buna. Cand mai creste voi cauta cu multe scrupule pe cineva care sa stea aproape toata ziua cu copilul, tb sa fie o persoana educata in primul rand.
Tot tu ziceai ca simti batai puternice cand mananci: vezi sa nu sughite, la mine sughite obligatoriu dupa ce mananc mar.

Vorbeati si de miscarile bb-lui. Consider ca daca se simte macar odata pe zi, e in regula, nu i s-a intamplat nimic daca nu-l simtiti mai des sau mai putin intens. Eu simt aproape perrmanent miscari, mai mult sub forma de gadilituri, dar daca sunt mai bruste ma cam sperii. Azi am simtit ceva f ciudat: miscarile f joase, inclusiv in zona vezicii, dar parca trimitea unde pana... la dansa. Acum am inceput sa am si contractii, destul de frecvente, mai ales cand fac miscare, dar e clar ca nu ma pot abtine prea mult sa ma misc. Pe moment stau cumintica, imi tin burtica cu mainile, iar apoi uit. Desi sunt un pic pregatita si pt asa ceva, nu traiesc cu spaima ca voi naste prematur. Oricum m-ar incurca rau de tot o asemenea faza, dar... nu-i sfarsitul pamantului si nici nu cred ca se va intampla.

oana, am uitat sa te intreb cum a fost plimbarea de azi noapte?

daconst, nu ne-am amintit numele magazinului.

Inchei, si asa am scris destul de mult, poate totusi mai prind un pic de somn.

criss 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

BUNA BURTICI!!!
HARICLEA si eu am probleme cu placenta dar cum ai spus si tu ma rog sa treaca timpul ,mai ales ca am si contractii ...,eu de o luna si ceva stau in pat doar ce ma mai invirt un pic prin casa,dr. mi-a spus ca pot iesi un pic la plimbare ,dar nu prea pot,ma doare burtica ,ma apasa ,....stai linistita ca totul o sa fie bine ... Tie ce ti-a spus dr.mai sunt sanse sa se ridice placenta ,ca in cele mai multe cazuri se ridica .... MULTA SANATATE TIE SI LUI BEBE!!!
V-AM PUPAT!
29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ieri m-am epilat cu ceara,am reusit din nou,total.
danymamic,inghinal te face cosmeticiana bine? ma refer laaa..tot.
si cu kilogramele,acum ce sa mai faci,de ce sa iti fie rusine? daca nu se poate,nu se poate,si asta e.incerci si tu cat poti,si daca bebe e bine,atunci nu e mare problema.
cleopiciu
,bine ai venit!ai sa ajungi si in luna a saptea,si in a noua,ai sa vezi!
Liuda,pt cateva ore,poti gasi o femeie de incredere care sa stea cu copilul,de ce nu? si tu sa poti merge la serviciu linistita.
aventura
,ai grija de tine! nu stiu cu concediul cum e.
tzuchi,felicitari pt fetita!!
hehe cat despre freza la medic,pai mie nu mi-a vazut-o decat la 6 sapatamani.de atunci,ioc. dar chelirea e la ordinea zilei,mai bine zis a lunii,de fel.
si mai ales nu vreau sa ajung la lama in ultimul moment nicicum!urasc lama!oana bucur,tu cu triunghi,eu cu mustatza lui hitler vaaaai ce nesimtite suntem de la o vreme,ce mai de lucruri vorbiiim
interesant ce spui despre personalitatea bebelului.
catalina,in cartea ta scrie despre personalitatea lui?

carcei eu nu am avut deloc.
alinus,mie analiza de toxo mi-au facut-o doar in primul trimestru,si nu cred ca o vor mai face.
lapte,inca nu.dar e normal si asa,si asa.
liuda,azi ,mancare de rosii .
laura ionescu
,bine ai revenit! nue cazul sa plangi de acum ca vei pune multe kg,pt ca deocamdata te poti ingriji,solutii exista.ca nu reusim noi in totalitate,e adevarat,dar cat sa tii in frau cat de cat,adica sa nu pui 10 in doua luni,se poate.unele kg se pun aiurea,nu stim de unde,e adevarat,dar CELE MAI MULTE se pun din mancare.noua acum ni se pare ca mancam putin,si mie,si altor fete,dar cei din jur au zis clar ca nu,ca mancam mai mult! deci trebuie verificata cantitatea,eventual tinuta o dieta data de un medic.deocamdata nu ai mult,si eu tot cam asa am,dar sunt saptamani inc are nu pun nimic,si am reusit sa observ ca nici nu am mai mancat atat,deci are stransa legatura.
nu te panica,inca nu e nimic grav,doar un pic de control de acum incolo si esti ca noua:)!
megbeng,[green]"e adevarat ca daca in burtica e linistit o sa fie linistit si dupa ce se naste?" la care el: "da, doar ca baietelul dvs nu e linistit deloc""green]haaaaaa ce faza! mor aici!!!
e bine ca se mai linistesc fetele care nu il simt,in sensul ca se poate ca el sa miste acolo de zor si ele sa nu stie.
ai vazut ce frumos e cand se misca burta??la mine se misca burta vizibil de la 21 sapt.acum deja e cutremur!
cleopiciu,primele 10??? mesaje,parca,iti vor aparea mai tarziu,pt ca sunt moderate .asa ca sanu te sperii daca ti se va raspudne mai greu,probabil noi nu vom vedea mesajele o data cu tine.apoi,intri in normal.
stai cuminte in pat !

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

la mamici din nov-dec sunt deja trei copilasi :

1.Toby-Ionut -(Piscotica,17 sept)-32 sapt
2.Rares -(Zina, 26 oct)-38 sapt
3.Irina -(Deny75,26 oct)-38 sapt

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna, fetelor,
ce ma bucur ca e vineri, ca avem 2 zile fara serviciu, caldute, tocmai bune pentru plimbat burticile pe unde vrem noi.
Eu astazi am iesit de la serviciu mai devreme si am facut o plimbarica.Am ajuns in P-ta Romana si am intrat un pic in Mini Prix, asa, de amorul artei, sa vad ce mai e pe acolo.Am gasit in spate de tot lucrusoare de bebici tare dragute si calitative si foarte ieftine.Am intrat in vorba cu 2 mamici si uite asa ne-am distart pe acolo vreo ora si ceva, am iesit cu doua pungi de hainute si super bine dispusa, mi-a placut la nebunie, niciodata cand mi-am cumparat eu ceva nu m-am simtit atat de bine.Am insa o intrebare, ca azi a fost prima runda si am vazut ca sunt cam nepregatita la cumparat: cum ati luat voi hainute, ce marime, de 3 luni sau de 3-6, sau mai mari, cam cum?ca mie imi venea sa le iau pe toate si ma gandesc sa iau totusi cu cap, ca la cat sunt eu de incantata ma trezesc ca am un sifonier plin si copilul nu are ce imbraca!Ma gandesc sa dau o raita prin Dragonul Rosu sau niro dar nu stiu exact pe unde au pentru bebe, n-as vrea sa iau la rand balamucul ala.
weekend placut va doresc.
Eli27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

Buna seara, mamici. As vrea sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor din februarie 2007 dar nu stiu cum. Puteti sa ma indrumati? , multumim, eu si Pisi (ca am o bebelina ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oti_s spune:

Salutare, burtici! N-am mai scris taaare de mult ca am stat la tara si n-am avut acces la net. Acum m-am facut iar oraseanca, dar m-am mutat la Radauti. Va rog sa puneti si la mine un carut roz, ca ieri am aflat ca voi avea o bebelina. Tati si bunicii sunt foarte incantati, ca sa nu mai vorbim de mine. Noapte buna si pupici la bebici.
Oti 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Capitol inchis. Ne vedem aici

Vine barza
28+ George Anelin

Mergi la inceput