Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, si eu sunt disperata dupa cini-minis cu scortisoara.
Hai sa va dau eu idei de papa, nu foarte sanatoasa dar gustoasa rau. Noi papam in seara asta pastrama de porc si de oaie cu garnitura de legume cu unt. Abia astept sa termine baietii gateala.
Insa nu reusesc sa scap de obsesia cu bomboanele de ciocolata cu visine, mananc zilnic juma de kilogram...dependenta nu gluma...Help!

Oana 24+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Liuda e tare buburuza ta...mare gurmanda ca nu degeaba e rotunjoara (iubesc copiii mici grasunei)... Ai sanse sa iti friga ficatii...dar daca macar doarme cat tine dimineata tot e bine...
Eu incep sa ma gatesc ptr consultatie...asa ca sar in pasi de balena spre dush...candva oi reusi sa si ies, sper ...

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Amaya ma poti imbia la pastrama de porc doar daca-i prajita la tigaie (ca sa fie la fel de sanatoasa...hehe) cu mamaligutza si cu bureti de copac murati...asa mai discutam
Visine trase in ciocolata..eh , vezi!? asta nu imi spune nimic....
Daaar exista undeva in brasov la o cofetarie din centru numita Vatra Ardealului unde se gaseste o prajitura numita Deliciul Fructelor...care este o piesa rara...cand treceti prin bv sa nu uitati sa incercati...e o minune. Asta in situatia in care eu nu eram o mancatoare de dulce deloc...iar acum sunt asa si asa...dar prajitura aia....cum sa va explic...e o feerie. Cine mai savureaza ferrero albe ar putea intelege oarecum despre ce vorbesc...
Te pupacesc, Amaya si ma arunc gratios in cada ptr dush...

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, apropo de bebe linistit..merg eu la iosup acum o sapt si ceva..omu' bine dispus..hai sa conversam..ma intreaba daca-l simt pe bebe..zic "putin si rar...e adevarat ca daca in burtica e linistit o sa fie linistit si dupa ce se naste?" la care el: "da, doar ca baietelul dvs nu e linistit deloc" ideea e ca pe monitor, cum il prindea intr-o pozitie buna facea freeze pe imagine..si eu ziceam ca doarme copilul (v-am zis ca sarcina asta ma lasa fara neuroni!)! apoi ca sa ma convinga, a lasat vreun minut imaginea pe monitor..si misca ala micu de zor..doar ca eu nu simteam absolut nimic!

la cateva zile dupa eco a inceput insa bebe al meu sa se miste cu mult spor!! nu-mi venea sa cred! burtica mea se ondula la greu, se intindea ba spre stg, ba spre dr..cel mai nostim insa e cand mi se misca..buricul!daca stau seara linistita si intinsa pe spate se observa cum ba iese usor in afara, ba se trage inauntru. sotul meu e topit dupa imagine..daca nu-l poate simti, il vede

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Va multumesc pt. urari!!!!si pt. ca m-ati trecut pe lista!!!
MICIURIN si noi suntem foarte fericiti ca avem fetita si daca era baiat tot la fel de fericiti eram,ce este cel mai important este sa fie bebe sanatos si sa ajungem cu bine la termen !!!
Oana acum mai faci tratament?eu nu ma simt bine de la no-spa ma doare in piept....,astazi mi-a cumparat sotul papaverina sa vad poate nu are aceleasi reactie....,in spital imi daduse papaverina pastile...
v-am pupat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

va zic sincer azi m-a disperat cu miscarea, fac si eu cum zice si sotiumea mea " cica nu misca - e rau, misca - iar rau, pai ce draga ca nu mai inteleg cum facem? Daca tot asa - mi-e frica nu ai sa mai vrei copii!" Auzi frate eu nu am scuipat unu si el vorbeste de altul. Lasa-ma in durerea mea ca nu mai pot nici sa ma misc, si el ma frige cu altu... Ma dor ficatii, nu pot sa fac curat, nu ma pot apleca, nu pot sa-mi tai unghiile de la picioare, nu-mi mai vad "doamna" adica "domnisoara" ca noi facem ceza asa ca o lasam fata mare, nu ma pot ridica din pat, nu am cu ce ma imbraca, deci o groaza de probleme zi de zi si el auzi cica cum facem altu? sa-l faca ma, da cu alta ca eu sant ametita acum.
De copil gurmand - ma sa fie dar daca se poate dupa ce se naste ca daca creste tot asa in greutate nu stiu cum o sa ma misc... si nu vreau sa ajung o epava la pat din cauza burtii...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 27 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

stie cineva de ce imi apare la mesaj sus NE-MODERATE ?

Mergi la inceput

Gata fetelor...am reusit sa ies din cada cu bine...chiar am reusit sa-mi si frezez putza....cu gafaiturile de rigoare...ceva mai stramb...dar reusit...
Acu ne cremuim, aranjam parul, machiem si pregatim de iesit...la consult...

Cleopiciu eu de mult am sarit de la no-spa la gynipral pe care si acu il iau la 4 ore...de la gynipral de regula am palpitatii si tremor al mainilor in special...dar astya mi se intampla de la perfuzii in spital desi stateam toata ziua cu sticla sa picure...acu m-am obisnuit si nu mai simt efectele.

Primele 11 mesaje aici pe forum sunt moderate inainte de a fi postate...de aceea iti si apar mai tarziu de le vedem si noi...dupa ele...liber la meci....

Megbeng...sper si io ...ce-i drept putza al meu era linistit si la ecografii pana acum...la Iosup avea doar pulsul crescut in rest era cumintel...pulsul venea si de la agitatia mea, presupun...

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Pupici pe burtici!!!Am intrat si eu sa vad ce mai faceti...Iar maine chiar ma pun pe vorba...

CATALINA multumesc tare mult!!!!la mine placenta atinge orificiu dar sper sa fie bine pana la urma!!!daca tot te-ai aratat atat de binevoitoare in legatura cu informatiile as vrea daca nu te deranjeaza sa ne vorbesti si despre bebei prematuri...nu de alta dar eu mereu ma rog:Doamne,inca o saptamana...!!!!

Acum va las ca maine am examen si va rog sa imi tineti pumnii tare strani!!!

30

Mergi la inceput

M-am coafat, machiat...dar nu mai am rabdare si de abia la 23.00 e cazul sa ajung la doctor...parca mi s-a facut si un pic urat sa merg singura dar imi revin cand o sa ies pe usa afara. Niciodata nu mi-a fost teama sa merg noaptea singura...dar acu dupa atata stat in casa..cine stie!?...m-oi fi tzacanit...da-mi trece...
Voi va punetzi la nani si io ma pregatesc de iesit...iap...poate merg la discoteca si nu stiu ...m-am si gatit....

Burtica

Eu si Noi
26+

Mergi la inceput