Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
Amaya spune:
Aventura, cele 126 de zile sunt calendaristice, deci cu tot cu week-enduri. Esti obligata sa stai minim 42 de zile in postnatal asa ca iti raman maxim 84 de zile pentru prenatal. Eu ti-am facut calculul daca ti-ai lasa 46 de zile pentru postnatal (ca sa fi sigura, poate nasti mai tarziu) si astfel ai putea intra in prenatal incepand abia cu 24 noiembrie. Nu ai cum sa faci altfel.
Adela, cu multa placere
. De unde ai luat mingea medicinala? Vreau si eu una.
Liuda, eu pun pariu cu tine ca nasti dupa Revelion. Bafta la gasit de ajutor.
Oana
24+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Liuda spune:
aventura - nu dispera si mai ales nu te stresa chiar atat ca nu e bine sa tii... eu zic ca se rezolva, vezi si tu la cei in domeniu care este legea si linisteste-te , eu zic ca daca atatea ani ai platit CAS-uri la stat nu ramai fara alea 8 mil
Adelo - intrebare - ce termen avea fata din noiembrie - dec care a nascut acum. Stiam de primul bb nascut la 32 saptamani, dar al doilea...?
sant disperata cand vad exemple ca se nasc nult mai devreme - ca eu sint cu ... fundul ca asa o sa patesc...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 4 zile
Liuda spune:
Amaya sa nu uiti de pariu... si daca mai si ai dreptate sa nu uiti sa-mi bagi un deget in ochi... desi nu cred ca ai sa ai parte de o asa placere...
Va pupic pe buric.
Amaya spune:
Liudo, pai ce sa caute deshtu' meu in ochiu' tau? Io sunt convinsa ca nasti dupa Revelion, da numa' sa nu te zbantui prea tare la trecerea dintre ani, si ca faci cinste cu un cozonac.
Oana
24+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
oana_bucur spune:
Liuda trisezi...stii ca factorul decisiv de decizie in treaba asta este ceea ce crezi si simti tu...daca tu crezi cu tarie asa ceva asa are sa se intample.
Asa cum eu vreau sa cred cu tarie ca duc sarcina la termen...si astfel imi cresc sansele sa ajung acolo. Deci fetelor nu pariati cu ea...are sanse mari de castig...![]()
Adela supersimpatica partea cu "aveti gemeni"...m-ar busi rasul de fiecare data...super-simpatic...
Aventura intr-un tarziu mi-a raspuns si tipa de care iti spuneam...nu stia de partea pe care ai descoperit-o tu de aceea nu ti-am mai trimis mesajul...dar e tot de parere ca dureaza procedurile cat sa nu fii ingrijorata.Acum ca te aud imi dau seama ca sarcina mea a scazut in varsta la spital cand nu am mancat foarte bine caci nu aveam pofta de mancare (oricum nu am mancat nimic din spital) si am slabit un kg si sarcina a dat inapoi. Asa ca incearca sa te disociezi un pic de problema cu locul de munca caci indiferent de grijile tale si consecintele lor tot se va intampla cu firma acelasi lucru menit sa se intample. Mergi pe ideea ca legislatia iti este favorabila si incearca sa mananci bine si regulat ca sa nu mai descresti in sarcina.
O sa-ti trimit si mailul tipei.
Cat despre calculul perioadei in care pot iesi in prenatal si mie imi vine sa rog pe cineva sa-mi calculeze desi nu e greu. Sunt 126 de zile iar postnatalul tre sa fie de minim 42 de zile (dar ptr neprevazut treci cateva zile in plus) sa zicem 50 zile...scazi si iti dau 76 de zile...cu 76 de zile poti iesi inainte. Ce-i drept intrebarea mea urma sa fie zile lucratoare sau nelucratoare?
Burtica
Eu si Noi
26+
Liuda spune:
Amaya - chiar te rog sa nu uiti pe 1 ianuarie - in cazul in care nu nasc sa-mi amintesti ca am pierdut pariul... chiar asi fi bucuroasa ca sa-l pierd dar ti-am zis cat nu asi spera eu si cat nu asi tipa cu gura mare ca nasc dupa - subconstientul meu e constient ca nu este adevarat...
a si nu uitati ca sant nascuta pe 30 decembrie - deci eu zic ca de ziua mea o petrec cu fie-mea.
Oana sa stii ca eu stiu ce stiu si nu cred ca e autosugestie - numai ca la mine in viata toate au fost exact asa cum nu am vrut. De asta sant convinsa - cat nu asi vrea la termen - nu am cum ca asta ar insemna sa fie primul lucru intamplat la viata mea exact la termenul stabilit (conform planului facut). Si credeti-ma ca chiar nu vreau sa nasc anul asta - vreau la anu - dar....
Va pupic pe buric.
oana_bucur spune:
Liuda sa nu dai cu rosii in mine...![]()
Ceea ce faci tu se numeste in stiinta "proiectie distructiva" si se refera la faptul ca te proiectezi intr-un anumit punct pe traiectoria viitorului chiar daca simti si speri ca iti doresti altceva. Simpla proiectare duce la intrunirea acelor factori din existenta si efectuarea acelor alegeri (desi nu se sesizeaza) care determina efectiv ajungerea in punctul respectiv. Ce e drept...e teorie...ce e drept...e cam testata si asta.
Popular i-as zice : "ca provoci soarta".
Burtica
Eu si Noi
26+
oana_bucur spune:
Cleopiciu...inca o brasoveanca....ce bine!!!
In ce perioada ai fost in spital?...om fi fost amandoua in aceeasi perioada acolo... eu am fost in 1-11 octombrie.
Mai e Flavia din bv cu care n-am mai apucat sa vb dar sper sa repar repede problema.
Burtica
Eu si Noi
26+
tzuchi spune:
Pup si eu fetele
! Am fost si noi la eco si am vazut ca vom avea o fetita 

! Pentru ca tati isi dorea mult un baietel am fost un pic dezamagita, acum citind ce a scris Oana ma mustra constiinta ca poate piticuta a simtit; in rest totul parea normal la eco, placenta grd 0, nu mi-a zis cate grame are, insa dupa calcule nu s-a modificat DPN-ul, cred ca e in grafic. Am luat si casetuta video sa o privim acasa cum dadea din manute si picioruse si acu trebuie sa mancam bine sa puna si fata un pic de grasimuta pe ea ca mi s-a parut ca era tare slabuta in 4D. Nici eu nu am pus multe kg, insa de o saptamina am dat-o pe gogosi cu lapte in fiecare dimineata.
Ieri am reusit dupa o ora sa ma epilez cu aparatul pe picioare singurica, am reusit si mi-am taiat si unghiile de la picioare si ptr dansa am un bikini trimmer, cu care tund, rad si epilez, pina acum am folosit doar tuns si ras, mai ales ca aici nu trebuie sa o ai cheala
la doctor, e alegerea ta cum o prezinti si control intern nu se face de rutina!
Am citit ca prezenta carceilor indica o lipsa de potasiu, si sa mancam banane, pe mine ma apuca rar noaptea cate unul si imediat sar din pat si las greutatea pe piciorul cu problema si imi trece repede!
23+
cleopiciu spune:
OANA eu am fost internata din 19 septembrie si pe data de 2 sau 3 octombrie m-am externat, cu pauza de 2 zile acasa (pt. ca m-am internat pe 19 si dupa 3 zile mi-a dat druul si nici bine nu ajunsesem ca dupa 2 zile fuga inapoi la spital),la ce etaj ai fost ?eu am fost la 4.ce probleme ai avut? iti doresc multa sanatate tie si lui bebe!!!