Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
marinar spune:
buna fete
am venit si eu de la biserica, am rezistat dar am stat mai mult jos decat in picioare si am primit si de pomana ca de...sunt gravida si poate poftesc!!!
poate de la gandul ca bb inca nu s-a intors si in caz de ceza nu poti alapta imediat, toata noaptea am visat ca-mi alaptam fetitza. asta ce-o mai insemna????????
am mai intrebat : voi de unde cumparati toate pt bb, biberoane, suzete, etc, din magazine de profil sau farmacii???
Marina
27+
burtika
Daconst spune:
Salutare burtici!
Cleopiciu,bine ai venit!
Ne intalnim si aici...Spune-ne datele tale sa te trecem in listuta de pe prima pagina.
Oana,tare mult imi place cum gindesti si cum privesti sarcina.
Eu mai am momente cind mi-e urat de mine ca-s balenuta...dar citesc postarile voastre si revin la realitate.
Cu tema zilei,de miscat ma misc super usor si parca uit ca am burtica.Ieri mai ales dupa gimnastica si cursul la care merg eram ca noua.Conteaza fetelor sa faceti exercitii de spate si coloana pentru ca ea sufera cel mai mult in perioada asta.Eu imi tai inca singura unghile la picioare in pozitii de yoga,dar nu ma deranjeaza...ca sunt destul de mobila.Iar "pasarica" inca ma descurc s-o frezez in ciuda kilogramelor.![]()
Pompa de san,as zice sa nu o cumparati pina nu vedeti daca aveti nevoie sau nu.Sa nu dati banii de pomana daca bb refuza sanul sau nu aveti lapte.Eu nu o consider necesitate,deci zic pas deocamdata.
Asa am fost si eu sfatuita de mamici si consider ca e bun sfatul.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+ 
cleopiciu spune:
BINE V-AM GASIT!!!
DACONST DATELE MELE SUNT :UM 7.04.2006 ; DPN 17.01.2007 BRASOV - FETITA
MAI E CINEVA CARE ARE ,DURERI DE BURTICA ,CONTRACTII? LA 24 DE SAPTAMNI AM AVUT SINGERARE LA ECO A IESIT CA AM PLACENTA JOASA SI AM STAT 2 SAPTAMANI IN SPITAL...,MA ROG LA BUNUL DUMNEZEU SA TRECEM DE LUNA A SAPTEA CU BINE....
V-AM PUPAT ,MERG SA MA INTIND IN PAT!!!
Liuda spune:
mai fetelor apropo de dadaca!!!
Eu vreau o femeie in casa sincer pentru ca am avut atatea exemple cu mame super incantate ca au ajutor in casa (plus ca eu nu am nici un ajutor cat de mic - deci totul se reduce la ale mele doua maini). Eu am avut exemple bune - nu stiu asa a fost sa fie ca mamele din jurul meu numai sa laude si sa multumeasca femeilor care le ajuta pentru ca si in casa e un ajutor si copilul e mereu plimbat (ca daca ar fi dupa mine - credeti-ma eu nu sant omul sa stau afara cu carutul sa plimb copilul) si supravegheat de doua perechi de ochi. Inca un amanunt mic - eu nu o sa pot sa stau mult acasa pentru ca asa este munca mea si e greu sa ma inlocuiasca cineva, plus nu lucrez doar pentru salariu, e firma unde am un post si rol bine definit... daca lucram la cineva era una - dar eu practic lucrez la mine... asa ca nu o sa pot sa stau chiar mult... In schimb am prioritate si pot pleca oricand asa ca eu zic ca daca plec 3-4 ore timp in care copilul este afata in carut la aer curat cu dadaca - nu se intampla mare lucru. Nu stiu ce sa zic, nu fac reclama, dar eu spre un ajutor tind. Unii zic ca cum face mama nu face nimeni, altele care au femeie in casa dau alte sute de exemple de ce este bine....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 4 zile
oana_bucur spune:
Fetelor, tocmai ce am terminat de mancat o omleta numa buna cu branza de bivolitza, cascaval, sunca afumata, frunze de andive si asezonata cu niste rosii bune...
Am dansat un pic in timp ce marunteam ingredientele....si am devenit pregatiti ptr ziua de azi...e sarbatoare...deseara iesim afara la consult...de fapt s-ar prea putea sa fie chiar noaptea pe la 11-12. Asta este..ne face placere...o sa mergem pe jos singurei caci e aproape. Asa ca avem multe de facut azi...tre sa facem dusuletz, sa ne aranjam, coafam, imbracam fistichiu, sa-i scriem doctorelului niste randuri de drag ptr cat de frumos s-a comportat la spital cu noi si sa ne amintim sa spunem ca vrem sa refacem toate analizele.
Hmmm....zi plina astazi...ne place...pacat ca nu mai apucam sa simtim soarele pe piele cand iesim...dar simtim aerul racoros...e iami.
Burtica
Eu si Noi
26+
oana_bucur spune:
Daconst si eu am noroc cu o structura extraflexibila ...mi se spunea ca ma pot face contorsionist la circ...asa ca cu atinsul piciorelor si manevratul lor nu am probleme, ceea ce e bine ca n-as prea avea la cine sa apelez in anumite situatii...dar la frezat putza ma amuz ca nu o mai vad...burta mea e foarte tuguiata...pe pipaitelea merge.
Mi se pare rezonabil sa mai intarzii cu pompa de muls pana la momentul T...eu as face bine sa o iau de pe acum la cum se prevede cu mari sanse situatia mea...evident daca merge totul bine.
Liuda de ce mai eziti!? N-ar trebui sa te pui pe cautat o bona care sa te faca sa ii acorzi increderea!? Mi se pare solutia ideala in cazul tau.
Burtica
Eu si Noi
26+
aventura spune:
Fetelor, daca am DPN 12 februarie 2006 de cand pot sa intru in concediu de maternitate? Cele 126 de zile cum se calculeaza? Cu weekend sau fara? Poate sa ma ajute si pe mine cineva sa-mi calculeze, va rooog mult?
Sunt disperata cu serviciul, firma a intrat in procedura de insolventa si cica le este interzis sa faca orice plati catre creditori (inclusiv angajati) catre care au obligatii pana la data cand au aplicat pt. insolventa.. Se pare ca luna asta ne platesc numai 1 saptamana de munca, deci salariul meu la gara.....
Nu am putut sa dorm, am slabit 1 kil si jumate de ieri pana azi, simt ca o sa innebunesc..
Aventura
24+ cu 
Liuda spune:
Oana dar eu deja am aruncat vorba in tara - daca gasesc una buna (si iti dai seama ca o testez de mama focului) o angajez si maine chiar daca mai am pana atunci - o platesc - lasa ca oricum maine poimane nici curat nu o sa pot sa fac in casa ca si acum dupa ce dau cu aspiratorul ma doare spatele... asa ca o angajezi si azi daca e... Femeia care o am acum care vine odata in saptamana la facut curat - renunt la ea!!! Chiar daca face o curatenie de invidiat dar nu am ce face - ca ea e mai in varsta si nu o sa faca fata unui copil, plus eu am pretentii mai mari pentru o dadaca (menagera e una, dadaca e alta). asa ca sant in cautari!!!
Va pupic pe buric.
adela2006 spune:
fetelor au mai aprut 2 bebei la mamicile de noiembrie-decembrie prin cezariana ; a aprut si prima fetita e asa emotionant acusica vine si randul nostru
oana-bucur bine ca exista si persoane ca tine vesnic optimiste si incantate de sarcina ma binedispui de fiecare data cu postarile tale si-ti multumesc ca-mi amintesti sa ma bucur de burta mea chiar daca toata lumea crede ca voi naste maine si cand le spun ca mai am 2 luni pe putin se uita lung si spun " aveti gemeni nu ? "
dar e totusi o senzatie minunata sa simt bebeu cum misca abia astept totusi sa o tin in brate ; sa ne spui cum a fost la doctor 
amaya iti multumesc si eu ptr toate informatiile pe care ni le dai e asa bine ca existi si ai grija de noi ; si mie mi-a placut foarte mult felul in care il cresti pe baietelul tau esti un exemplu de urmat sper sa am si eu rabdarea ta

cristiana daca vrei minge medicinala vezi ca sunt pe marimi eu mi-am luat de 65 cm dar sunt micuta am 1.65 daca esti mai inalta eu stiu peste 1.70 poate ar trebui sa-ti iei de 75 cm mingea 
am si eu o intrebare ptr cele care folosesc crema de epilat ca tot s-a vorbit azi de cosmetizare mi-am luat si eu blanita de pe maini sau ma rog am incercat ca au ramas o gramada de smocuri si arata mai groaznic ca inainte ; crema mea e step stie careva una mai buna ?
va pupacesc
28+
Liuda spune:
Fetelor cine vrea sa faca pariu cu mine? Eu sustin sus si tare ca nasc mai devreme de termen... Nu ajung eu la 20 ianuarie, chiar ar fi bine sa ajung la revelion - dar zic eu ca nasc intre craciun si revelion... Si toti care ma stiu si ma cunosc zic la fel.... Deci cine face pariu cu mine?
Va pupic pe buric.