Mamici de ianuarie - februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
adela2006 spune:
buna dimineata fetele am venit si noi la cafea
mi-am facut ieri testul de tensiune si nu e bine mi-a crescut tensiunea mica da nu e nici foarte rau a zis ca-mi va lua tensiunea in fiecare sapt si mai vedem
sunt la regim de data asta chiar vreau sa-l tin ca nu am de gand sa ma urc pe masa de nasteri cu macaraua
selene ti-am trimis nr de tel la pm sa-mi spui te rog daca l-ai primit ; nu ai nevoie de trimitere 
cristiana magazinul e langa oficiul postal din centru mergi pe langa librarie - banca brd - posta vis-a-vis de restaurantul cina ; nu e o idee buna sa faci cumparaturile in mall toate sunt mai scumpe ; eu nu am ajuns inca la tetine sterilizator sunt inca la bagajul meu de haine ptr spital
va pup
28+
Catalina spune:
Nadiuta, nu stau tot timpul in biserica (mai ales daca nu pot sta jos ceea ce nu pre reusesc, va inchipuiti voi de ce ...). Mai ies, iau aer, mai intru. Am noroc ca biserica asta de langa mine are scaune pe un fel de prispa din jurul ei si sunt boxe asa ca atunci cand nu mai pot sta in biserica (din aceleasi motive descrise de tine), ies si ma asez acolo pe bancuta, afara si ascult. Cand mai pot mai intru. Dar in nici un caz nu pot sta atata in picioare si in aer inchis.
Cata 29+
adela2006 spune:
monicuctz in legatura cu vajaitul urechilor sa nu fie de la tensiune ar trebui sa-ti iei tensiunea cand se intampla sa nu fie prea mare
28+
Amaya spune:
Cristiana, hai mai ca ma faceti sa ma simt prost. Imi face placere sa va spun din experientele mele, nu este neaparat adevarul absolut dar sunt cele mai bune variante la care am ajuns eu. Eu am intrat in prenatal cu 2 luni si jumatate inainte sa nasc si in tot acest timp, cum eram o balena si imi era tare greu sa ma misc, am butonat la greu internetul si am citit mii de pareri despre zeci de produse (de obicei la magazinele -online- de marca din strainatate au pareri ale clientilor despre majoritatea produselor), am scris mail-uri la producatori cerand detalii si informatii, am mers in magazine si am incercat (la rece) anumite produse si asa mi-am luat deciziile. Pai ma apuca disperarea cu atatea liste si listute de pe internet si mai mult ma bagau in ceata. Asa ca m-am apucat sa le iau unul cate unul si sa le studiez cat mai bine, cel putin in teorie. Pentru mine singura achizitie nefolositoare a fost premergatorul (ca sa nu mai spun ca, dupa ce l-am cumparat, am mai primit 2 exact la fel numai ca in alte culori...toate trei le-am facut cadou unor persoane care si-l doreau).
La capitolul cosmetizare, Slava Domnului ca inca pot sa ma fac singura, cu aparatul de ras, si fara prea mari eforturi.
In ceea ce priveste hainele eu inca port panatalonii dinainte de sarcina cu talia intoarsa sub burtica, maieuri cu bustiera (care imi sunt indispensabile fiindca nu suport sutienele in perioada asta) si camasi si bluze mai largute. Asta e garderoba mea de sarcina. Ma uit cu jind la salopetuta mea draga de blugi si pe zi ce trece realizez ca la sarccina asta nu voi ajunge sa o port fiindca imi este mult prea mare, poate doar in ultima luna.
Oana
24+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
oana_bucur spune:
Danymamic aproape te invidiez ca inca mai mergi la salon. Eu am renuntat cand am ramas insarcinata, din mai multe motive, sii nu cred ca mai vad salonul ptr epilat...o vreme destul de buna...proababil cam cat o sa-mi ia sa redescopar si partea cu "a face dragoste". Chiar, ce-i aia!?
Catalina parca nu-mi vine sa pun diverse substanta prin zona genitala...n-as vrea sa ma trezesc cu iritatii, caci partea de jos, de obicei, o lichidez cu totul...daca ar fi numai partea de sus m-as aventura la creme...asa...ramanem la lama si manuirea ei cu atentie...
Nadiutapm...e foarte bine ca nu te stresezi de pe acum cu bagajul de inceput. E ideal sa simti si sa fii sigura ca e prea devreme ptr asta.
Amaya te simti prea des prost...cand de fapt, nu ne esti decat de folos. Fii sigura ca am fost atenta la parerile tale pe multe subiecte si de aia acum am ajuns sa iau ca repere alegerile tale. Imi este apropiat sistemul tau de principii in privintele discutate aici...si normal ma pot rezema pe sfaturile tale, atat cat vei mai avea rabdare si timp sa le dai. Si vad ca si alte fete simt similar. Deci...e de bine...
Plus ca...recunosc...eu nu as avea nerv sa ma interesesz ptr atatea lucruri cat ai avut tu rabdare asa ca ma instalez ca un parazit ca sa aflu pareri gata formate ale unei persoane pe care am introdus-o ca si "consilier in forul meu", fara a o intreba ce-i drept
.
Burtica
Eu si Noi
26+
Liuda spune:
doamnelor azi vad ca tema e cosmetizarea!!!
Va zic eu cum e
Eu ma plang pe aici de vreo 3 luni ca nu o mai vad decat in oglinda - atunci voi radeati de mine si rar cine era in pielea mea. Dar s-o mai si ajung ca lumea nu e nici vorba. Asa ca fac timp fiecare saptamana pentru 2 ore (marti sau miercuri de obicei) pentru cosmetica ca problema cea mai mare mai este si pedichiura ca eu nu ajung fratilor la unghiile de la picioare, ca sa trag ciorapii pe mine fac sute de manevre. Deci pedichiura, manichiura (ca daca tot stau acolo o fac ) si epilatul sant la saloane. saraca femeie eri nu mai stia cum sa ma mai aseze ca sa ajunga si sa epileze ca lumea, deci exista unica varianta - eu stau in picioare!!
Acuma ati ajuns si voi sa simtiti ceea de ce ma plangeam eu acum 2-3 luni ca la mine cred ca tot copilul este inafara, deci burta e mare. Eri la dr. marea mirare mi-a fost cand ea ma intreaba uitanduse in calendar "si cum draga tu ai numai 28 saptamani, ca eu dupa burta parca am zis ca am ajund in 32 saptamani minim" Deci va dati seama ce bine ma simt in pielea mea!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 4 zile
cristiana70 spune:
ADELA2006, un
de la mine, acum cred ca stiu pe unde este. M-am cam sclerozat de cand nu mai umblu prin Timisoara, dar si s-au schimbat tare multe din '94. Cat despre mall, am fost doar in prospectiuni doar, mi s-au parut monstruoase preturile, poate datorita chiriilor piperate de acolo. Am noroc ca buna parte din hainutele micutului le-am luat de la Teba, acelasi loc de unde mi-am facut si eu garderoba de graviduta la preturi rezonabile. Atata doar ca trebuie sa-mi pun des picioarele (rotile) in spinare sa ma duc incolo, cateodata gasesc una, alteori alta, depinde ce lucreaza in fabrica.
AMAYA, si eu am boala butonatului si a cautatului, nu-mi place sa las nimic la voia intamplarii. Pana acum mi-a placut tot ceea ce ai scris despre felul in care l-ai crescut pe Andrei, asa ca mi se pare ok sa-ti cer parerea. Si eu imi doresc un copil sanatos, liber, necocolosit, orice ar spune galeria de bunici, matusi, vecine etc. Doamne ce noroc pe noi ca stam singuri! N-o sa urle nimeni ca e frig, da copilului soba in spinare!
cristiana 24+
David Cristian
Amaya spune:
Oana, ma bucur din suflet ca sunt de ajutor insa nu prea stiu sa primesc complimente (niciodata n-am stiut) din cauza asta ma simt "des" prost...si mai ales ca atunci cand mi-am facut investigatiile ma simteam o obsedata cu tabelele si tabelashele mele despre produsele pt. bebe, imi era si rusine sa povestesc cum imi petrec eu timpul acasa, dar macar n-a fost timp si energie irosita si imi placea al naibii de mult
.
Ioana, tu pe unde umbli? de ce nu mai scrii? Sper ca esti bine.
Mamici cu piticei acasica: voi le faceti la pitici vaccinul antigripal? L-ati facut vreodata? Andrei il face la cresa azi sau maine si ma tot gandesc daca putem face noi gripa de la reactia lui la vaccin. Aveti idee?
Oana
24+ si
Comorile mele
Amaya spune:
Cristiana, sa vezi ce ma dadeam eu de ceasul mortii inainte sa nasc fiindca nu am nici o bunica prin preajma sa ma ajute insa incet-incet am descoperit beneficiile acestei situatii si acum sunt fericita ca am avut ocazia sa-l crestem singuri pe Andrei si, credem noi, sa facem o treaba atat de buna. Recunosc, atunci cand am venit din maternitate nici macar nu stiam cum sa-i pun pampers-ul insa instinctul s-a dovedit a fi cel mai bun profesor.
Oana
24+ si
Comorile mele