** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)
Raspunsuri - Pagina 30
Arthurana spune:
Cristinamaria, sper ca nu fac o confuzie, spune-mi tu ai fost diagnosticata cu MTHFR?
alina25 spune:
Buna,
Eu nu v-am mai scris demult deoarece seara cand ajung acasa imi este foarte rau si dupa ce vomit nu vad decat patul sa ma linistesc.
Am si eu o intrebare ptr fetele care merg la dr.T . (o stiu pe AMELY):inafara de banii de la ecografie ii mai da-ti ceva in plus doctorului ca stiu ca nu primeste bani.
Multumesc si sarcini usoare in continuare 

9+
Arthurana spune:
Fetelor,
Cred ca ar trebui sa fiti fericite ca puteti manca. Eu vomit enorm si mi-e greata non stop, sunt in drum spre farmacie sa iau un medicament prescris de medic(cu toate ca m-am ferit cat am putut de medicamente). Zice ca este safe se numeste zofran...Am de ales intre medicament sa-mi opreasca voma si perfuzii...aseara m-am deshidratat cred, nu mai ma tineam pe picioare..pana si apa o vars.
Maine ma duc la echografie. Nu l-am vazut pe bebe de 1 luna si ceva. Sunt ca pe ace...mi-e tare frica, plus ca ma duc pentru testul nuchal.
Plus am aflat ca MTHFR boala genetica de coagulare este o forma ff rara cu riscuri pentru bebe de spina bifida. Numai Dumnezeu ne poate ajuta, dar am mare incredere.
Va pup
Arthurana spune:
Hai ca m-am exprimat grestit.
Deci MTHFR este de mai multe forme, mai usoare si mai complicate. Eu am ceva care doctorii de aici nu au vazut. Am cica doua mutatii pe acelasi cromozom...este 1 la 5 milioane...si eu sunt 1..
Am facut tratament cu 3 luni inainte de ramane gravida, si am luat pumni de acid folic si multe altele plus injectiile..trebuie sa invingem boala!!!
alina25 spune:
ARTHURANA :multa bafta si trebuie sa ajungi cu bine la final
Multi pupici si multa multa sanatate tie si bb
9+
Amely spune:
quote:
Originally posted by alina25
...
Am si eu o intrebare ptr fetele care merg la dr.T . (o stiu pe AMELY):inafara de banii de la ecografie ii mai da-ti ceva in plus doctorului ca stiu ca nu primeste bani.
...9+
NUUUU!!! Nici sa nu incerci, scumpa, ca nu este genul si nu cred ca va accepta. Eu nu i-am dus decat o singura data un cadou, fiindca nu a vrut sa-mi ia bani la laparo si mi se parea chiar culmea, dupa ce ca a fost asa profesionist, nici macar un cadou sa nu-i duc. La urma urmei omul asta munceste in spital pe bambilici. Noroc cu cabinetul ca altfel ar fi muritor de foame.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
10+
addinel spune:
buna la burtici...
am avut azi o gramada de lucru, norocul meu ca am avut si spor.
eu, dupa sperietura de ieri, mi-am propus sa ma calmez si "inseninez" si sa iau lucrurile mai usor. altfel ajung la balamuc si nu e cazul... mi-am spus ca orice mi s-ar intampla, Dumnezeu stie mai bine de ce. oricum asa cum va vrea El va fi pana in final si probabil ca toate au un scop. nu imi mai e frica de nimic!
pupici pe burtici
6+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Vali5 spune:
Fetelor, voua vi se intampla sa va balonati? De pe la ora 16:00 - 17:00 pana ma culc ma simt foarte balonata si deja trebuie sa deschid 2-3 nasturi la blugi. Si asta mi se intampla cam de o saptamana in fiecare zi ![]()
Acum va las, ma duc acasa sa vad ce mai pot manca si sa 
Va pup!
Valentina
12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe