** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinamaria spune:
Chris27 ce ma bucur ca ai intrat si tu in trim II ! Se pare c-o a fim printre primele mamaici insa vad ca tu ai ceva experieta!!Imi pare tare rau ca ai probleme cu genunchiul! Eu zic sa te consulti si cu ginecologul in privinta medicalului! Stiu ca mai exista o varianta de program redus( max 6 ore/zi) pt garvidele cu probleme!Nu strica sa te interesezi! Sanatate multa!!
Arthurana ma bucur ca sunteti bine! Te asteptam cu eco!
Eu incep sa dorm din ce in ce mai prost si nu stiu de ce !
Am si eu o intrebare pt cele care sunt deja mamici : voi cand l-ati simtit prima oara pe bebe! Mie aseara mi s-a parut ca simt ceva dar cred ca sunt eu prea nerabdatoare si e mult prea devreme pt primele zile din sapt 14!
cristina 13+
vas spune:
buna dimineata, burtici. ce faceți? noi suntem bine. parca e mai bine azi, dar dupa o zi in care am fugit la baie dar tot fara sa vomit e ceva super. deci azi speram ca e mai binișor.
fetelor pe voi va mai inteapa din cand in cand pe- acolo? eu mai simt uneori cate ceva.
O sa fiu si eu mamica
carrie spune:
fetelor io dorm f prost, ma trezesc la 4-5 dimi si pe la 6 adorm iar, pe cand se scoala piti.is chiauna de cap si f obosita.
in plus fara sa fiu racita mi-e ff infundat nasul dimineata
na ca azi is cu fundu cam in sus ca mi-e si cam greata
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Alyna24 spune:
Buna dimineata, mamicilor!
Da, harnicute mai sunteti!!!!!!!!Abia reusesc sa va citesc!
Eu ma simt bine, la fel ca si Gabiu.Nu prea ma simt rau!Rareori am greturi dar nu sunt asa de intense si grave!N-am vomat niciodata, nu am superpofte, mananc foarte multe fructe!In schimb chiar nu prea am pofta de mancare!O fi bine?Incep sa cred ca nu sunt normala!
Vas, am anuntat la servici cand aveam 8 sapt si 5 zile si a fost ok!Sefa care e o nebuna chiar zilnic ma intreaba ce face bb!Nu au aflat toti colegii si poate e mai bine asa!Cand mi- creste burtica or vedea ei!
Referitor la parinti, sincer nu au reactionat cum mi-as fi dorit!Mama chiar nu mi-a vorbit vreo cateva zile decat strictul necesar!Nici acum nu vorbim mult pe tema asta!Crede ca suntem prea tineri, ca suntem niste copii, ca e prea devreme.....Ce sa fie devreme ca avem un an si ceva de la casatorie!Ne-a vazut certandu-ne o perioada de timp acum cateva luni mai rau si probabil de aia!Sper sa se poarte si ea macar mai incolo ca o mama grijulie!
Tata a primit ok vestea insa il vedem rar ca sta la tara!
Vali5, eu am infectie urinara si am facut tratament cu Augmentin 1g si No=Spa 7 zile, pauza 3 z si reluare alte 7 zile!Chiar am avut emotii in ceea ce priveste acest tratament insa azi il termin si sapt viit reiau analiza de urina!Sper sa fie bine!O sa merg si la doctor!Auzisem diverse cum ca nu e bine sa iau Augmentin ca e antibiotic insa mi l-a prescris medicul ginecolog nu am luat de capul meu!Inseamna ca stie ea ce mi-a dat!Am vrut chiar sa-l intrerup dar....am zis ca e mai bine sa-l iau cum mi-a fost prescris!
Am emotii pana ajung la doctor!
Fetelor, voi cand ati facut toxoplasmoza, rubeola, listeria.....?Eu vreau sa ma duc maine!E ok?Sunt in 11 sapt si 3 zile!Doctorul mi-a zis ca pana data viit pe 6 Nov cand ma duc la control sa am aceste analize facute +cea de urina refacuta!
Le-a facut cineva la Cantacuzino?La ce ora tb sa fie acolo?Dureaza mult?
Pupici si...sper sa tin pasul macar la citit cu voi!
Numai bine!
PS:imi pare sincer rau pt cele care au pierdut bbii insa curaj!Sigur veti reveni curand!
Bun venit noilor mamici!
11+
Alyna
mica0307 spune:
Neatza burtici,
Azi ma duc si eu la eco. Sper ca bebeul meu sa fie ok si sa ii vedem inimioara ca e super momentul.
Petit-ange pe mine m-a intrebat medicul de familie daca sa imi dea de acum program redus de 6 ore.
Pupici si va scriu cand revin de la eco.
Mica 10+
cristinamaria spune:
Mica 0307 BAFTA la eco !
Carrie eu am fix aceleasi simptome ca tine !!!
cristina 13+
Laura Ioana spune:
Cristina bebe se simte mai greu la prima sarcina, adica pe la 18-20 sapt. Eu l-am simtit relativ devreme, la 17 sapt si 2 zile. Dupa aia la vreo 3 zile si pe urma a miscat non stop! E o senzatie unica, pe care abia astept sa o simt iar
Arthurana ce bine! Cred ca ati fost in cand ati auzit inimioara
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Fetelor, voi cand ati facut toxoplasmoza, rubeola, listeria.....?Dureaza mult?
Eu le-am facut sambata (mi-a recoltat sange) si dureaza 12 zile pana iau rezultatul. De facut, le fac la laboratorul IDS si toate costa 357 ron.
Voi avea rezultatele chiar inainte sa merg la dr.
Mai am de facut unele, de la med de familie (rh, uree, papanicolau, etc, ma rog, ditamai lista) si problema e k am med de fam, da' e f departe si nici n-o cunosc. M-a inscris sor'mea cand mi-am depus dosarul la facultate si asa a ramas.
Acum vreau sa ma transfer undeva prin Brancoveanu. Stiti vreun med de fam bun in zona Brancoveanu? As vrea si eu detalii pe pm. Char tb sa ma transfer!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
addinel spune:
neatza fetele. sa va spun ce patzii. m-am dus sa imi recolteze sange ptr analize... si iar nu mi-a gasit vena, si cand in sfarsit mi-a gasit una, am lesinat. si in loc sa-mi ia in continuare sange, mi-au luat prea putin ... numai ptr 1 parte de analize... cica toxoplasma, listeria, rubeola, anticorpii, etc sa ma mai duc o data sa imi ia sange. mooooor!
la pranz ma duc la ecografie.
pupici pe burtici
6+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Amely spune:
Carrie, Cristinamaria, incredibil, dar si eu am fix aceleasi simptome ca voi... cam ciudat, nu?
Mica, multa bafta azi la eco, sa ne povestesti ce fain a fost sa-ti vezi puiutul cel inimos!
Fetelor, eu am o problema... sa nu radeti de mine. Mie nu-mi creste burtica. Doar seara e vizibila, dimineata e din nou supla. Iar de mancat, mananc de ma sperii si pe mine. Oare bb creste cum trebuie? n-ar fi trebuit sa se mareasca uterul, sa nu ma mai cuprinda nimic? Barbata-miu chiar imi spunea azi dimineata "vezi, ai grija ce-ti doresti..."
Pupici!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
10+