** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)
Raspunsuri - Pagina 10
lbelciug spune:
Buna fetele!
Mimi, ti-am vazut fetita, e scumpa rau. Cred ca papa bine, vad ca sta bine cu greutatea. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Cristalina, am vazut-o si pe Mariuca ta cretzulina. Mai mai, ce ochelari smecheri avem! Ce varsta are?
Pauly, Arthurana, succes la echo. Trebuie sa fie bine, va tinem pumnii!
Claui, imi pare tare rau pt vestea trista, dar tu trebuie sa fii optimista in continuare. Cine stie poate peste 2 luni se repeta minunea asa cum li s-a intamplat altor fete din grup.
Uitati aici cateva poze si cu Matei al meu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
carrie spune:
f dragutz si Matei al Livianei si Mariuca.
pe noi ne-ati vizionat, ca m-am tot chinuit sa pun pozicile si nime n-a remarcat
fetelor eu am un feeling ciudat, am asa o apasare in ovare si vezica urinara parca tot vreau pishu si-s stressata de infectii urinare ca de nu stiu ce...voi aveti senzatii de astea?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
lbelciug spune:
Cristiana, tocmai am terminam de vizionat albumul din Creta. Ati avut o vacanta minunata, se citeste fericirea in ochii vostri. Am si eu un album din vacanta in Halkidiki. Fetita ta e tare dragalasa, dar cel mai mult imi place ca esti foarte supla si sexy. Ah, ce mult apreciez fetele care se mentin suple si dupa ce fac copii!
Eu nu am senzatiile de care scrii tu, insa ma duc mai des la toilett (chiar si noaptea o data).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
addinel spune:
carrie, frumusica foc alexia... dar nici cu mami nu mi-e rusine . eu nu am dureri deloc, greturi ft putine... maine ma duc iar la ecografie. daca tot nu face rau... mai bine sa stau linistita.
pupici
6+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
pauly spune:
buna fetelor
multumesc de incurajari,conteaza mult ca sunteti alaturi de mine.am fost la eco, s-a vazut sacul si embrionul iar despre bataile inimutei s-o vazut ceva pulsand dar o zis ca mai bine se va vedea peste cateva zile.dupa cum v-am spus am facut eco normal ,nu cu sonda, chiar el o recunoscut ca se vede mai bine cu cel cu sonda.
sunt fericita ,totul e bine...deocamdata.doctorul mi-o zis urmatoarele..."te rog sa gandesti pozitiv, numai pozitiv de altfel ,las gandurile negre si grijile ptr altii." o zis ca '"puterea gandirii pozitive e miraculoasa."
asadar si prin urmare prietenele mele gravidute, trebuie sa gandim foarte pozitiv toate si atunci rezultatul o sa fie si mai miraculos.
va pup burtici
6+
Vali5 spune:
Pauly ma bucur ca ti-ai vazut bblul la echo. Eu l-am vazut in saptamana 8, dar cu sonda, si cunosc bucuria ta.
Valentina 12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
micam spune:
Buna burtici ! Eu nu prea am timp sa scriu dar incerc sa va prind din urma macar cu cititul. Eu am facut zoonozele , au iesit bine si maine ma duc la echo. Sper sa-mi zica dr. ca totul e ok.
Ce nu stiu eu e daca mai pot sa fac PAP-ul tinand cont ca am intrat in a 12-a saptamana... Am inteles ca sunt si sangerari dupa recoltare.. Voi ce stiti ?
Va pup si sarcini usoare in continuare!!!
11+
pauly spune:
Vali5 sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine pe toate mamicutele cu puiuti in burta ,si pe cele care i-si doresc sa-i aiba.
ti-am vazut si pozele de la unta si vreau sa-ti spun ca ai fost superba, mireasa de nota 11.
in rest ce va pot spune este ca greturile m-au cam chinuit si azi,nu am putut manca decat mere , branza cu rosii si niste paine cu unt si miere, aia chiar o fost buna.
voi cum va mai simtiti?pupici
6+
Amely spune:
Laura, nu-ti face pui probleme, te incadrezi cum trebuie, uite iti dau un link si mai linistitor:
http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm
Sfatul meu este sa repeti analiza, pt. ca importanta este dinamica hcg si nu valoarea in sine (care este extrem de diferita de la femeie la femeie), din cauza asta plaja de valori este atat de larga.
si te rog mult nu iti mai face griji, da? ca stresezi puiutul!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
10+