** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

micam, nu stiu daca poti face PAP in saptamana 12, cred ca cel mai bine stie doctorul. Eu am facut PAP in saptamana 8, dar nu am avut nici o sangerare. Succes maine la echo! Sa ne spui si noua ce ai vazut.

Ce inseamna "zoonozele"?

Nu stiu de voi, dar mie imi este foame din ce in ce mai des - la ora 14:00 am mancat 3 sandwich-uri si acum imi este o foame de mor. Cred ca o sa ma fac cat o balena . Ma duc sa imi cumpar ceva de papica.

Va pup!

Valentina 12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Pauly stai linistita si vei vedea ca o sa fie bine! La mine in sapt 6 nu s-au vazt deloc bataile inimii la un ecograf cu sonda si ecografist cu renume ! In plus mi-a spus transant ca 90% e oprita in evolutie! Iti dai seama ce-am simtit eu dar uite ca a fost sa fie bine ! Pacat ca mi-am stresat puiul degeaba pana la urmatoarea eco!
Laura Ioana , Amely are dreptate mai repeta hcg-ul sa vezi daca creste si asa te linistesti!
Bafta multa!

cristina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Micam (chiar mi-era dor de tine!), eu am facut PAP in saptamana 10 si dupa aceea am avut o mica scurgere bej-gri, absolut normala de la col.

Din pacate, la cateva zile dupa PAP am mai avut o scurgere, de data asta maronie care m-a bagat in sperieti si care nu cred sa fi avut legatura cu PAP, desi Tutunaru incerca sa ma convinga ca probabil e tot de la col. Mai e posibil si ca manevra de recoltare PAP (departator si miscarea de comprimare respectiva) sa fi declansat eliminarea unui mic reziduu stagnant in uter de cine stie cand. Eu asa sper, sa nu fi avut vreo alta semnificatie patologica, mai ales ca dupa aceea la eco bb era perfect.

Nu cred ca e nici o pb sa recoltezi pt PAP la 12 saptamani, dar pt. linistea ta intreaba-l si pe Tutunaru

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Pauly o sa vezi ca va fi bine!

nu ma doare burtica de fapt am o senzatie de apasare, parca am un bolovan in loc de ovare si vezica!

fetelor chiar ma gandeam sa ne ajute D-zeu sa fim asa cum sunt cu gasca "mamicilor de mai 2003" am fost unite de la incepu si acum puii nostri au 3 ani si ceva!!!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
Burticutelor, multumim pentru aprecieri cu privire la pitica nostra.

Liviana si piticul tau e un scump, are niste ochi mari si frumosi. Pitica mea e o mancacioasa, daca te vede cu ceva mancare in mana intinde manuta sa-i dai ei, la 10 luni jumate avea 10 kg si 78 cm.
M-am uitat la delicatese culinare - vreau si eu reteta de melcisori cu sunca si cascaval, mi-a venit apa in gura cand i-am vazut.

Cristiana , eu am vazut pozele ai o fetita frumusica foc, cu tine seamana? ca mie asa mi se pare.

Claui, imi pare rau ca a tb sa treci prin asta, dar pana la urma o sa fie bine si o sa revii la odisee.

Pauly, ma bucur pt tine ca ti-ai vazut "samburelul", m-ai facut sa-mi aduc aminte de "mormolocul" meu cand avea 5 sapt.

Succes fetelor care merg azi la echo.

Eu am sunat ieri la dr, dar din pacate abia pe 22 nov ajung la el (tb sa plece din tara), asa ca pana atunci sper sa fie totul bine si sa nu am probleme.

Mimi 5+ & bebe Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Fetelor...de ieri am intrat in trimestrul al doilea...Sunt extrem de fericita...dar genunchiul ma omoara...In aprilie m-am operat de menisc si probleme cu cartilagiile si ligamentele.Am 53 zile de madical pt ca au incercat sa-mi rezolve problema prin imobilizare(gips).Nu a mers...Dupa operatie m-am simtit foarte bine...pana acum o luna jumate.Acum genunchiul e mult mai rau ca inainte,nu pune probleme la mers,dar se intepeneste si doare rau cand ma ridic de pe scaun,nu ma pot ridica de jos decat daca am de ce ma prinde cu mainile...Ce sa fac:imobilizarea gipsata am refuzat-o(nu vreau sa depasesc cu medicalul cele90 zile),infiltratiile cu cortizon-la fel,iar de o noua interventie chirurgicala nu poate fi vorba...In ce conditii avem voie sa depasim cele 90 zile de medical?Sa merg in gips la lucru nu poate fi vorba...ar fi degradant si rusinos...E de la chilot la glezna...Am incercat sa zic ca daca tot trebuie,eu as vrea mai discret ...Mi s-a raspuns ca nu e cazul sa-i invat cum sa-si faca meseria...Si cu mine,cum ramane?Arthurana,sper ca ai vesti bunede la eco...Fetelor,cum inlaturati oboseala?Eu parca ma simt vinovata ca sunt asa somnolenta...Chiqui,acelasi tratament ca si tine il iau si eu si nu am mai avut nici o problema(de la 6 sapt-acum am 12 si o zi)...Laura Ioana,nu te ingrijora...valoarea corespunde unei sarcini asa mici...Si eu am luat gratuit Utrogestanul si no-spa.La Materna(vitamine),cred ca am mai dat pe langa vreo 70.000.Aveti gri9ja de voi,va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Chris27 imi pare rau pt tine. Sper sa se rezolve cat mai repede si bine problema ta cu genunchiul.
Pentru depasirea celor 90 de zile de medical poate ar fi bine sa intrebi in sectiunea Legislative, acolo mi-au raspuns si mie legat de diferite probleme asemanatoare.
Referitor la oboseala, nu stiu cum sa scapam de ea. Si mie imi vine sa dorm tot timpul - si la munca, as da la o parte tastatura si as pune capul jos sa dorm.
Vitaminele Materna sunt compensate??? Mie mi-a spus dr de familie ca nu sunt si am dat 340.000 lei pe ele.

Valentina 12+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Multumesc pentru raspuns...Pe reteta aveam trecut Prenatale...Nu au avut la farmacie si mi-au dat materna.am platit cam 70.000,probabil Prenatalele erau mai scumpe si am achitat diferenta intre cele doua produse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mimi, sa stii ca am cautat reteta de melcisori si n-am gasit pe PC-ul de la servici. Mai caut si pe cel de acasa, desi tare cred ca am pierdut-o. Oricum, se fac super usor: cu aluat moale (se gaseste la Cora, tinut in frigidere). Il tai in 3 dreptunghiuri peste care pui felii de sunca si cascaval. Le rulezi pe fiecare pe lungime si le tai de cca 2 degete latime. Pregatesti o tava cu hartie de copt si asezi fiecare bucata pe tava. Dai la cuptor si urmaresti cand e gata. Melcisorii ies frumos cand creste aluatul in cuptor.
Chris27, imi pare tare rau pt genunchiul tau, dar ceva trebuie sa faci caci o data cu cresterea burticii presiunea pe el va fi mai mare. Cu oboseala nu prea ai ce sa faci, hormonul HCG e vinovatul si pana nu-si face "mendrele" nu e mare lucru de facut. Incearca sa bei cate o cafea (max 3 cescute pe zi) poate te mai revigoreaza.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, tocmai ti-am admirat pozele din albume. Ce tanara si frumoasa esti! Ce varsta ai?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput