Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Tlaura, cred ca poti sa mananci mancare de mazare cu ulei si carne.
Si eu aveam un semn de intrebare cu privire la mazare. Uite ce raspuns am gasit pe site-ul lui Montignac.

Regulile fundamentale ale metodei Montignac sunt urmatoarele:
- In faza 1 exista 2 mese posibile:
• Mese protido-lipidice: contin proteine, grasimi (carne, oua, branzeturi, uleiuri....) si glucide. In acest caz, glucidele trebuie sa aiba un IG inferior sau egal cu 35.
• Mese protido-glucidice: daca glucidele au un IG intre 35 si 50, nici o grasime nu trebuie consumata la aceste mese, exceptie facand pestele gatit la abur. La aceste mese, daca mancati si lactate, ele trebuie sa fie de asemenea fara grasimi.
- In faza 2, o masa echilibrata (proteine, lipide, glucide) poate contine toate glucidele cu IG mai mic sau egal cu 50.

Deci, mazarea are IG 35. E chiar la mijloc, ca sa zic asa. Eu am mai facut mancarica de mazare cu si fara carne, ca-mi place.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna! eu raportez azi 61.2 kg! mi-a venit inima la loc:)deci, acusor, poti sa ma treci in tabel cu noua mea greutate (daca ai timp;)).
aseara am facut o prostioara. m-a chemat o prietena la ea ca are de vanzare niste produse din germania.si mi-am luat 2 borcane cu dulceata cu fructoza (miam miam arata bine...) si....o cioco alba cu cafea (oops) din care am papat 3 patratele....rusine sa-mi fie!
azi:
dimineata:4 felii ananas fara zahar + (peste 1/2 ora) 3 felii paine neagra cu dulceata cu fructoza + cafea lesinata.
pranz:ciuperci + friptura de vitel
seara:1 branzica de casa...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Andaniimultumesc pentru raspuns, deja am facut-o cu carnita! Sper doar sa nu ma ingrase prea tare!
Acusor, ce imi spui tu e super, pentru ca sie imi place mazarea; merge si fara carnita, dar cu, e si mai buna!.
Multumesc!
pofta buna si voua!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Vreau si eu Monty 100% pana la sarbatori. Am (re)inceput deja, dar tare greu merge...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

referitor la mazare:
mazare proaspata = 35 , dar in alte carti si tabele eu am gasit si cu 40 de aceea am incadrat-o in categoria fara grasimi
mazarea uscata = 25, se poate face cu carnita de orice fel
mazarea conserva = 45, asta chiar ca nu se poate combina cu grasimi de nici un fel

laura si la mine merge tare greu , batranetile sunt vinovate si organismul nu mai da aceleasi rezultate ca si in anii trecuti.

ariel dar dulceata cu fructoza ai voie asociata cu paine integrala

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Buna, fetelor!!

Ce se intampla de-a ajuns MM pe pagina 4? Nu pot decat sa sper ca sunteti foarte, foarte ocupate cu pregatirea unor delicioase retete MM si de aceea nu mai aveti timp sa intrati!

Am reusit sa pun poze:

http://community.webshots.com/album/555984539yBXclZ

Asa cum va spuneam, diferenta inca nu este atat de vizibila. In prima poza eram la apogeu, 106 kg iar in a doua aveam 89.5 kg; de atunci am mai dat un pic jos, azi dimineata eram la 85.8 kg dar mai pun fotografii abia cand reusesc sa scad sub 80, ca sa se vada ceva, altfel este irelevant. Dar promit ca de acum incolo o sa-mi fac poze de documentare: fatza si profil :))

Cer si eu o parere: pot sa indraznesc un ciolan cu varza calita? Mi se pare cat se poate de Monti...dar si cam gras in acelasi timp. Voi ce ziceti?

Un week-end placut si cat mai MM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Zirina asta ma intrebam si eu pe unde sunteti toate nu gaseam firul. Tocmai ti-am vazut pozele sa stii ca se vede!!! Bravo, felicitari, se cunoaste orice ai zice, stiu ca vrei mai bine, si se pare ca si poti si ai ambitie, dar de vazut se vede. Si la fata, e alta treaba, iti vine mult mai bine. Din cate stiu eu varza calita e Monti curat si merge foarte bine cu carne, e drept ca cea de porc e ceva mai grasa, ai putea sa faci cu un rasol de vita in schimb, o idee, dar stiu ca gustul de afumat nu se compara. Sa vedem ce mai zic si fetele, bun de stiut oricum.

Eu nu ma pot lauda cu scaderi, sunt tot acolo, uneori mai scad putin sub 57 cam cu jumatate de kil, acum sunt in perioada cu retentie dar vad ca dimineata aveam cam tot 56 juma asa. Eu am un cantar normal deci nu pot zice la suta de gr. Incerc din rasputeri sa tin macar o combimatie de faza 1 + 2 macar. Dimineata m-am trezit cam deprimata...nu stiu ce am, zau, numai cand imi vad aripile de solduri si talie simt cum turbez.
Azi am papat la MD: fulgi de ovaz + lapte.
P: cred ca o sa pap niste branzeturi
C: niste paste integrale cu legume (ciuperci, rosii, masline, scu de rosii, busuioc). Stiu ca astea nu=s permise in faza I.

Multa bafta tuturor!

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Hai ca iti raspund eu, zirina! da ciolanul cu varza e monti, dar am un semn de intrebare daca este si afumat. Parca existau restrictii la afumaturi dar nu sunt foarte sigura.
felicitari pentru ambitie!
Si eu tot trag de mine, dar tot mai calc stramb; in general tin monti, dar cum spuneam ma mai incurc de cate o buc. de cioco sau o mana de alune!

Fetele de pe aici cred ca au intrat deja in week-end!
Va doresc un we cat mai placut!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

tlaura asa fac si eu mai pun laba pe ce nu am voie din cand in cadn, tot asa, o mana de alune, sau uneori mai gatesc din faza 2 cate ceva, paste integrale cu legume, sau fasole boabe, dar am zis ca macar sa ma in si de astea si tot e ceva, dar sa nu mai dau iama la ce nu am voie chiar daca nu mereu. Aaaaa si cate un pahar de vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ZIRINA esti grozava, ce bine se vad kg slabite, esti tate
e ok varza cu ciolan, dar ar fi bine totusi sa pui numai carnita de jambon afumata, nu si grasimea ... daca nu asta e, ca doar nu te pui tu sa mananci grasimea si soricul nu?

carbioana ... pastele sunt permise integrale si daca nu sunt mancate cu carne ... si ma rog nu zilnic

chiar ca e pauza pe aici

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput