Montignac: ce am mancat azi (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

laptele 0.1% cu cereale e gustos cu putina fructoza si poti incerca praf de scortisoara, mie imi place tare mult combinatia, iar cand am chef de cacao beau doar o cana de lapte 1.8% cu multa cacao si pentru o perioada imi trece pofta

apropo am luat ciocolata 99%cacao, nu pot sa va spun ce gust imposibil are , cel putin pentru mine ... imi plac f mult ciocolatile amarui pana la 85% cacao ....

este ci ciocolata de post care nu contine lapte ...

ciocolata se poate manca in stilul monti desi contine lapte si cacao, deoarece laptele folosit nu este un lapte degresat ca sa fie glucida ... deci se poate combina lapte putin gras cu cacao

soia este un aliment glucido lilidic deci probabil ca si laptele din soia e la fel ... nu se poate manca cu cacao si mai ales cu cereale ... imi pare tare rau

sper ca am raspuns la toate nelamuririle

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ariel din aduceri aminte iti zic o reteta "aproape" monti pentru creveti. suna mai mult a faza II - parerea mea.
un catel doi de usturoi taiat feliute + ceapa verde tocata > calite in ulei masline
adaugi o lingurita mustar si o lingurita de zeama lamiie - mai lasi un pic pe foc
adaugi crevetii (eu le scot codita) - lasi ceva m mult, pina se "string" un pic
adaugi un sfert pahar vin alb sec
potrivesti de sar/piper
dai de pe foc. cind s-a racorit, adaugi citeva linguri de smintina si amesteci

cantitatile sint aproximative, eu fac mincarea "dupa ochi", cantitatile date sint din "aduceri aminte". o sa verific reteta si daca am gresit ceva, revin; insa sint destul de sigura ca asa e.
sosul asta merge cam cu orice fel de peste, de fapt.

ce ai facut lucille cu cartea, esti ok ?
mihaela, corbioara, andanii, mersic de felicitari ! cred ca o sa ma doboare noul job. invat o grama de chestii, nu am timp sa respir. la sf lunii se termina contractul. e misto jobul dar nu stiu daca sa-mi doresc sa mi se prelungeasca contr sau nu. in fine...

eu de citeva zile o tin cu piept de pui la cuptor si fasole verde sote. am inceput sa ma plicti. nu mai am nici o idee. conopida am facut... ciuperci am facut...varza am facut...
vreau sa caut retete pt supe creme. de sparanghel, de broccoli ...

va pup pe toate de la a la zet !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc anda pt reteta.pare delicoasa! o s-o incerc, cred ca duminica...daca voi avea timp:).
azi dimineata aveam iar putin sunb 63 kg, ceea ce m-a bucurat foarte mult...vad ca da roade la mine:)
aseara am vrut sa-mi fac pilaful mult visat, numai ca...am gresit cutia!!! am observat cu stupoare ca am cumparat orez cu bob lung, prefiert! ce ciuda imi este...il voi dona mamei mele, numai ca a, ramas cu pofta.uffff
papa mea de azi:
dimineta:strugure, la 1 ora dupa am papat un baton cu tarate si putina dulceata, cu cafea lesinata:)
pranz:branzica casa+salata de ciuperci cu iaurt
seara:branzica de casa.

dupa servici, vreau sa ma duc sa iau cantarul mult iubit:). sper sa merite, ca altfel....ma voi supara:)

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor. M-am lamurit cu laptele meu cu cacao - nu se poate- l-am taiat din meniu si l-am trecut la categoria "vise indepartate" .
Eu ma tin in continuare de sala (de 2 ori pe sapt) si am inceput de azi un abonament de vacuum si electrostimulare, sper din tot sufletul sa dea roade. Sunt hotarita sa atac grasimea si celulita din toate partile, si interior, si exterior!
Meniul meu de azi:
MD: cafea slaaaba cu indulcitor, si peste vreo 2 ore un mar
P: gogosar, cascaval si salam banatean
C: salata cu rosii, castraveti, peste

Pup iu.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

danat da de ce l-ai trecut la vise indepartate, il poti bea dar fara cereale , sincer eu nu am mancat niciodata lapte cu cacao si cereale
ariel eu crevetii ii fierb pur si simplu si ii pun in salate ... de ex salata verde taiata, crevetii fierti, cascaval cubulete si putin ulei de masline si am ras si niste telemea sarata peste ... e delicioasa ...
anda dar daca e fain jobul de ce nu vrei sa ti se prelungeasca contractul?

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna fetelor,

De o sapatamna am inceput sa tin si eu acest regim si sunt foarte fericita sa constat ca numai in 7 zile am dat jos2,5kg, este extraordinar sa poti manca ce vrei tu si cu toate astea sa slabesti.
Dar am o mare nedumerire si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. In cazul sucurilor de fucte facute in casa, se aplica aceiasi regula ca si la fructele consumate intregi? adica nu se paote consuma decat dupa 3 ore de la ultima masa?

Roxana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rocado

Buna fetelor,

De o sapatamna am inceput sa tin si eu acest regim si sunt foarte fericita sa constat ca numai in 7 zile am dat jos2,5kg, este extraordinar sa poti manca ce vrei tu si cu toate astea sa slabesti.
Dar am o mare nedumerire si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. In cazul sucurilor de fucte facute in casa, se aplica aceiasi regula ca si la fructele consumate intregi? adica nu se paote consuma decat dupa 3 ore de la ultima masa?

Roxana

bine ai venit printre noi si spor la slabit

raspuns DA, fructe sau suc de fructe dimineata pe stomacul gol si abia dupa vreo 30 min - 60 min se mananca altceva

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

andanii pen ca e greu al naibii (dar e si misto), sotul lucreaza in afara orasului, pleaca in delegatii si il vad 2-3 zile la 2-3 saptamini. sint singura cu bb, eu il duc/iau de la gradi + curat, cumparaturi, etc. in + am de gind sa ma duc la scoala de la anul si pt asta tre sa ma pregatesc de acum, si nu am timp. sper sa ma admita astia fara sa mai dau examene de engleza (toefl..etc) sau matematica. stau la jobul asta ca e misto si pentru experienta, in cazul in care nu ma admit astia la scoala, ca sa "am de unde alege".
pina la anul daca ma duc la scoala ideal pt mine ar fi sa lucrez 3-4 zile/sapt, ca sa am o zi-doua libere in care sa ma pot pregati pt scoala, facut mincare...etc. totul e inca in ceata, astept raspuns de la scoala, sa vad daca pt admitere tre sa dau testele alea de engl si mate sau e ok asa. daca trec de astea, oricum tre sa pregatesc portofoliu de admitere. daca trec SI de pasul asta, atunci da, sigur ma duc la scoala.
ariel, eu am incercat sa maninc seara chestii gen linte, fasole uscata, orez, paste. am stagnat "cu succes". nu recomand. sosul care trebuie sa iti iasa pt creveti, nu trebuie sa fie de consistenta prea groasa. spor !

spor la toate !!!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineata

Vin si eu la raport. Am 60,2 kg. As fi vrut eu sa fiu sub 60 azi, dar n-a fost sa fie...

Spor la scapat de kg in continuare!

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput