Sforaie! Polipi?! SFATURI!!!

...desi are nasul perfect curat; si umezit cu sterimar sau ser fiziologic.
am inceput sa-i pun langa patut si o oala cu apa clocotita.
dar degeaba; sforaie in somn de ma innebuneste!
si asta de vreo saptamana - de cand am inceput sa folosim centrala; si totusi, iarna trecuta nu am avut probleme.
mi-e frica sa nu aiba polipi - astia cum si de la ce varsta se pot manifesta?
ce sa mai incerc?

Raspunsuri

Cristina_C spune:
Du-l la orelist si-o sa-ti spuna sigur daca are polipi sau nu.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

andali spune:
URGENT dus la orelist. Copilul meu sforaia deoarece a facyt rosu in gat si totodata i s-au inflamat si polipii. Nu am stiut ca are rosu in gat, pt. ca manca f. bine si nu dadea semne de ceva boala:)
M-am dus cu el la orl pt sforait, asa am aflat ca are polipi si ca la trei ani tre sa ii fac operatie:(

cgaby spune:
controlul orl iti va spune daca are sau nu polipi. si stef sforaia si avea polipi. l-am operat asta primavara si de atunci nu am mai avut probleme. sper sa nu se refaca!
sanatate.

ninocikap spune:
faptul ca alex se trezeste de multe ori peste noapte ar putea fi tot din cauza polipilor...??
multumesc.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Cristina_C spune:
Robert a avut otita si orelistul a zis ca are legatura cu polipii, totodata sfatuindu-ma sa ma gandesc la operatie ca sa nu mai avem in viitor neplaceri. Dar cred ca toti orelistii recomanda operatia de polipi si am retineri. In aproape 4 ani pediatrul n-a zis nimic de polipi, la orelist am fost acum prima data.
Acum otita e vindecata, doar nasul ii mai curge si mai tuseste. Eu tare as vrea sa nu-i scot polipii- de amigdale nici nu mai spun. Ce se poate intampla daca nu facem nimic? El sforaie numai cand are nasul infundat mai ales ca noaptea nu vrea sa si-l sufle.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

herra spune:
nici eu nu vreau sa ma gandesc la operatie!
deocamdata mi-a recomadat dr. colargol, 4-5 zile, in speranta ca este o inflamatie a polipilor care se va retrage.
oricum imi vine sa innebunesc cand il ascult noaptea cum sforaie, horcaie; ii mai pun prin somn sterimar sau ser fiziologic, bine-nteles ca plange si nu-i convine, in schimb dimineata cere singur sa-i pun.

aime spune:
Herra, sanatate multa lui Vladut. Dr nu ti-a zis sa-i pui in apa clocotita o pastiluta de Karvol desfacuta? Cand a avut Vlad al meu bronsiolita,asa ne-a sfatuit si i-a ajutat mult de tot.
aime

angelapriboi spune:
Fetelor asa ma gandeam si eu ca nu e bine sa-l operez si in fiecare dimineata copilul imi spunea acelasi lucru "ma doare capul".L-am operat cand avea 3 ani si jumatate si am batut recordul in spital la cei mai mari polipi.De atunci baietelul meu nu mai are nici o problema,nu mai sforaie si doarme super linistit,plus ca acum doarme cu gurita inchisa si nu mi-a mai facut rosu in gat.
Asa ca sfatul meu este sa-i operati de polipi.

herra spune:
ba da, Aime, mi-a spus; i-a ajutat foarte mult cand avea secretii, rinofaringita acuta, dar acum nu are nici un efect!
tocmai mi-a spus o colega ca nepotelul ei a fost operat de polipi si acum s-au refacut...deci...
si de fapt eu nu stiu sigura ca are polipi; sa merg la orl si apoi sa vedeti cum ma agit.