Sforaie! Polipi?! SFATURI!!!

Sforaie! Polipi?! SFATURI!!! | Autor: herra

Link direct la acest mesaj

...desi are nasul perfect curat; si umezit cu sterimar sau ser fiziologic.
am inceput sa-i pun langa patut si o oala cu apa clocotita.

dar degeaba; sforaie in somn de ma innebuneste!
si asta de vreo saptamana - de cand am inceput sa folosim centrala; si totusi, iarna trecuta nu am avut probleme.

mi-e frica sa nu aiba polipi - astia cum si de la ce varsta se pot manifesta?

ce sa mai incerc?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Du-l la orelist si-o sa-ti spuna sigur daca are polipi sau nu.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andali spune:

URGENT dus la orelist. Copilul meu sforaia deoarece a facyt rosu in gat si totodata i s-au inflamat si polipii. Nu am stiut ca are rosu in gat, pt. ca manca f. bine si nu dadea semne de ceva boala:)
M-am dus cu el la orl pt sforait, asa am aflat ca are polipi si ca la trei ani tre sa ii fac operatie:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

controlul orl iti va spune daca are sau nu polipi. si stef sforaia si avea polipi. l-am operat asta primavara si de atunci nu am mai avut probleme. sper sa nu se refaca!
sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

faptul ca alex se trezeste de multe ori peste noapte ar putea fi tot din cauza polipilor...??

multumesc.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Robert a avut otita si orelistul a zis ca are legatura cu polipii, totodata sfatuindu-ma sa ma gandesc la operatie ca sa nu mai avem in viitor neplaceri. Dar cred ca toti orelistii recomanda operatia de polipi si am retineri. In aproape 4 ani pediatrul n-a zis nimic de polipi, la orelist am fost acum prima data.
Acum otita e vindecata, doar nasul ii mai curge si mai tuseste. Eu tare as vrea sa nu-i scot polipii- de amigdale nici nu mai spun. Ce se poate intampla daca nu facem nimic? El sforaie numai cand are nasul infundat mai ales ca noaptea nu vrea sa si-l sufle.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nici eu nu vreau sa ma gandesc la operatie!

deocamdata mi-a recomadat dr. colargol, 4-5 zile, in speranta ca este o inflamatie a polipilor care se va retrage.
oricum imi vine sa innebunesc cand il ascult noaptea cum sforaie, horcaie; ii mai pun prin somn sterimar sau ser fiziologic, bine-nteles ca plange si nu-i convine, in schimb dimineata cere singur sa-i pun.

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Herra, sanatate multa lui Vladut. Dr nu ti-a zis sa-i pui in apa clocotita o pastiluta de Karvol desfacuta? Cand a avut Vlad al meu bronsiolita,asa ne-a sfatuit si i-a ajutat mult de tot.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Fetelor asa ma gandeam si eu ca nu e bine sa-l operez si in fiecare dimineata copilul imi spunea acelasi lucru "ma doare capul".L-am operat cand avea 3 ani si jumatate si am batut recordul in spital la cei mai mari polipi.De atunci baietelul meu nu mai are nici o problema,nu mai sforaie si doarme super linistit,plus ca acum doarme cu gurita inchisa si nu mi-a mai facut rosu in gat.
Asa ca sfatul meu este sa-i operati de polipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ba da, Aime, mi-a spus; i-a ajutat foarte mult cand avea secretii, rinofaringita acuta, dar acum nu are nici un efect!

tocmai mi-a spus o colega ca nepotelul ei a fost operat de polipi si acum s-au refacut...deci...

si de fapt eu nu stiu sigura ca are polipi; sa merg la orl si apoi sa vedeti cum ma agit.

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdaniciu spune:

Si baietelul meu sforarie, am fost la ORL si ne-a spus ca avem polipi si asta e.

Mergi la inceput