Imi cade parul rau.....
Raspunsuri - Pagina 5
loneanbianca spune:
Nu stiu despre care este vorba.... este o sticluta mai micuta.... si imi spunea cineva ca da rezultate.
sirimie spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003quote:
Originally posted by morenaA
Si eu stiu ca nu mai au voie sa puna petrol :(
Insa am gasit crema de la VivaNatura cu petrol si am luat-o (nu scrie daca se foloseste pe parul ud, umed, uscat - poate stie cineva?) si mi-am luat si pastile cu urzica 2 cutii ... Sper sa ajute la ceva...
Uite aici cum se foloseste:
http://www.armonianaturii.ro/www/produse-naturiste/products%7CdisplayProduct/id_1237/catID_14/Crema-impotriva-caderii-parului-Viva-Natura-500-ml.html
Sa ne spui daca este buna.
Mirela
Pai despre crema asta vorbeam eu mai sus acilea. Mie mi-a placut, si nici nu trebuie sa stai ore in sir cu ea in par. Am folosit-o inainte de spalare pe parul uscat. Se recomanda sa masezi parul mult dupa aplicare.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by morenaAquote:
Originally posted by claui
Subscriu pt lotiunea de la Gerovital. Este excelenta
Asta noua sau aia veche?
Cu greu o vei mai gasi pe cea veche,cu petrol.Dupa lungi cautari am gasit-o la un plafar dar cred ca o avea ramasa pe stoc pentru ca nu mai au de unde sa o procure.
Mirela
loneanbianca spune:
Mie mi se pare ca miroase detul de tare...inca nu m-am facut cu ea...ca ma gindesc ca atunci trebuie sa ma si spal pe cap
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by loneanbianca
Mie mi se pare ca miroase detul de tare...inca nu m-am facut cu ea...ca ma gindesc ca atunci trebuie sa ma si spal pe cap
Poze
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.
La ce lotiune te referi,la cea de la Gerovital sau la Nada,de care vorbeai mai sus?
Mirela
ella_72 spune:
Va recomand eu DERCOS de la VICHI .....fiole + sampon . SUPERRRRR
E cam scump ....dar merita . Incercati .....
Ella
loneanbianca spune:
De NADA...Am mai cautat azi dar nu am gasit numai varianta noua care nu mai are petrol si am luat petrol separat si o amestec.
Melody spune:
quote:
Originally posted by arinna
Tlaura, multumesc,
Al meu dupa cum spuneam a dat rezultate imediat, sa vedem in continuare sau dupa ce nu o sa-l mai folosesc ...E tot Dercoss technique dar anti aging...si ingroasa firul de par( contine ceramida,E, B6,PP) are culoarea mov pe capac si eticheta, daca nu da rezultate al tau il poti incerca...Problema e ca numai pe incercate gasim ce trebuie...
De ex. sampoanele pt par gras mai mult ingrasa parul- asa am auzit si pana la urma si sotul meu a observat , i-am luat acum si de la Vichy , special,care cica regleaza, dar n-a mers,a fost mai rau,acum se spala tot cu al meu si e multumit!
Uneori caderea parului e legata si de excesul de sebum dar sampoanele speciale pt asta de regula curata prea tare si forteaza compensarea asa ca se produce mai mult...
Arinna, de unde ai cumparat Decoss? As vrea si eu, de la ce magazin?
Sau e de la salon?
Mersi.
Annie