Imi cade parul rau.....
Raspunsuri - Pagina 6
tlaura spune:
quote:
Originally posted by Melody
[quote]Originally posted by arinna
Arinna, de unde ai cumparat Decoss? As vrea si eu, de la ce magazin?
Sau e de la salon?
Mersi.
Annie
Pana iti raspunde arinna, iti spun eu...ca tot sunt prin zona: toata gama de dercos se gaseste numai in farmacii!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
sirimie spune:
Eu am remarcat cu surprindere imbunatatiri de cind iau pastile cu extract de urzica, dupa un sfat de aici . Sincer nu ma asteptam pentru ca am citit pe cutie si nu pare sa fie vreo recomandare si in cazul caderii parului. Iar eu iau de luni de zile Revalid, cite 6 pe zi, fara efecte remarcabile.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Anderra spune:
Urzica si samponul de la favisan sunt foarte bune as ade bune incat aprul din cap nu imi mai cade slava domnului, decat in cantitati rezonabile,insa din cauza urzicii cred... parul creste mai repede..peste tot, maiini,picioare,axila... deh asta e riscul meseriei, nu'i nimik... bine ca de luna viitoare Tina Turner ma va invidia cu singurantza.
pup,
furnicusa spune:
Buna fetelor. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema de mai mult timp. Am fost la un medic endocrinolog care mi-a recomandat niste analize pentru a vedea daca nu sunt probleme hormonale. In cazul meu nu a fost, iar caderea parului a fost pusa pe seama stresului si lipsei de vitamine. Desi am luat vitamine si am folosit tot felul de sampoane foarte scumpe, nu am observat o imbunatatire a situatiei si de aceea vreau sa incerc metoda traditionala. Ce fel de gaz se foloseste si de unde pot procura?
arleena spune:
dupa ce am nascut, cam la o luna jumate a inceput sa-mi cada parul extraordinar de tare....m-am tuns un pic, dar nu s-a ameliorat cu nimic caderea parului....cum din interior e problema am inceput sa iau niste pastile cu extract de catina si afine facute de un prof de la cluj....pastile se numes diavit si sunt recomandate mai mutl pe diabet...eu mi-am facut cu el lucrarea d diploma si am stat de vb recent..i-am spus ca0mi cade parul intr-o veselie si mi-a recomandat sa iau 2 diavit/zi ....efect:iau de 3 sapt si pot sa spun ca la un pieptanat imi cade cam 5-6 fire
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
loneanbianca spune:
Am cumparat petrol de la un plafar...si eu m-am mirat cind mi l-a aratat.
DIAVIT-ul acela unde se gaseste?
arinna spune:
Melody, scuze, n-am avut net un timp,asa cum a zis Laura, de la farmacie l-am luat, parca la Shoppers...
Controversata Biblie feminista-ce parere aveti?
arleena spune:
diavit exista la unele farmacii, da trece fff repede, profu mi-a supus a el are comenzi cu 300% mai mari decat productia lui....spune-mi din ce oras este si o sa-l intreb daca furnizeaza acolo si la ce farmacie.
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea