Imi cade parul rau.....
Raspunsuri - Pagina 7
Melody spune:
quote:
Originally posted by arinna
Melody, scuze, n-am avut net un timp,asa cum a zis Laura, de la farmacie l-am luat, parca la Shoppers...
Controversata Bibile feminista-ce parere aveti?
Sigur de la Shoppers, ca eu am cautat si nu am gasit...
Help, vreau si eu Dercossssss.....pls
Annie
arinna spune:
Nu ai Shoppers Drug Mart in zona? Eu nu stau in oras mare si totusi am gasit in cel alaturat...
Controversata Biblie feminista-ce parere aveti?
Melody spune:
quote:
Nu ai Shoppers Drug Mart in zona? Eu nu stau in oras mare si totusi am gasit in cel alaturat...
Am, dar nu au. Nici eu nu stau in oras mare, si am cautat la mai multe farmacii, dar mai caut, nu ma dau eu batuta asa usor...
roxana30 spune:
si eu am avut problema asta fff multa vreme si ma-nspaimanta mai ales ca nici nu am un par de reclama ci firav si mai rarut. dar problema mi s-a rezolvat in timpul sarcinii si alaptatului am luat zilnic elevit. de-atunic nu mai pica , e mai "consistent", iar stilitsa mea mi-a spus ca 'asa par n-am avut niciodata', problema e ca acum nu mai alaptez si nu mai iau elevit, iar problema parului e din nou actuala. asa ca m-am gandit sa incep din nou o cura tot din 3 in 3 luni cate o luna sa vad daca imi revine "bunastarea".
andreea_ro spune:
DIVAVIT am gasit la Sensiblue.
Aveau si o oferta 2+1gratis.Costa tot pachetul 30ron.Sper sa mai gasesti pt ca dispare foarte repede.
amira781 spune:
Buna, am citit cu mult interes tot ce ati scris vis-a-vis de acest subiect pentru ca si eu m-am confruntat multa vreme cu aceeasi problema.La mine au avut rezultat samponul si balsamul de la "Forever Living Products" si o masca pe care o puteti prepara acasa din urmatoarele "ingrediente":ulei de ricin, vitamina A uleioasa, vitamina E fiole, gluconolactat de calciu si magneziu fiole si gerovital fiole. Ca unitate de masura se foloseste cea mai mica fiola. Se inmoaie un tampon de vata in solutia rezultata si se freaca bine la radacina parului, dupa care se acopera capul cu un prosop. Ideal e sa stati cu solutia pe par de seara pana dimineata. Tratamentul se face o data pe saptamana timp de 4 saptamani consecutiv dupa care se face pauza 3 luni.
Sper sa va fie de folos.
LunaNoua spune:
Tablete de Zinc. Recomandate de o farmacista, nu am prea avut incredere, dar le-am luat asa...ca...deh .. ce rau puteau sa imi faca. Mi-au facut foarte bine. Dupa smocuri intregi pirdute dupa nastere, nu numai ca nu a mai cazut, ci s-a si indesit. Am vazut asta la tample si la perciuni, unde am par nou-nout, de cativa cm.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
janini spune:
salut fetelor!
si eu am probleme cu caderea parului si am incercat o combinatie care contine petrol(2 linguri), ulei de ricin(2 linguri), vitamina A lichid(2 linguri),zeama de la o lamaie(cam 3-4 linguri, taie din mirosul petrolului)si un galbenus de ou.trebuie sa stai cu masca asta pe par minim 45 de minute.nu-i nici foarte placut dar nici groaznic, nu e!
mi-e mi-a facut bine si am apucat sa o fac doar de 2 ori si pot spune ca se vad rezultate!
numai bine va doresc!
Angelinne spune:
Am inteles si eu ca degeaba stai cite o zi sau noapte cu compozitia in cap ...ea actioneaza asa in maxim o ora.
Melody spune:
quote:
Hello,
Incep sa disper deja. Am intrebat deja la vreo 3 farmacii destul de mari, si se uita madamele de la farmacie( si le intreb pe farmaciste, nu pe ale din magazin..) ca la masina straina, cica nu au auzit niciodata de asa ceva.....sigur ai luat din Canada?
Annie