Imi cade parul rau.....
Raspunsuri - Pagina 15
iarina spune:
Fetelor, in ceea ce ma priveste am o veste buna: nu-mi mai cade parul. Cum va spuneam intr-un post anterior, am apucat sa merg la un endocrinolog care a bagat spaima in mine si m-a trimis sa-mi fac niste analize hormonale. Intre timp am scapat de spaima provocata de medic, analizele nu mi le-am facut, am intrerupt si conceptionalele de curand si..parul nu-mi mai cade. INSA de 2 luni iau zilnic Forcapil si sunt convinsa ca si-au facut efectul si datorita lor nu-mi mai cade. Asa ca vi-l recomand, asta in conditiile in care eu am incercat multe tratamente si putine au dat rezultate. O sa continui cu Forcapilul (trebuie luat 3 luni) si o sa-mi fac si analizele hormonale sa vad daca exista vreo dereglare. Pana una alta sunt fericita ca nu mai am par peste tot prin casa si nici nu imi mai este groza sa ma spal pe cap (la spalare cadea enorm de mult)
kla78 spune:
si mie imi cade parul foarte tare,cand fac dus scurgerea de la vana se infunda,si acum o saptamana mi-a recomandat cineva sampon cu placenta,m-am spalat de 3 ori cu el si parca nu-mi mai cade asa tare,o sa va spun mai multe dupa ce il folosesc mai mult timp!
LA MULTI ANI 2007!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Androix spune:
Gata! Mi-am cumparat chel stop si sapun moale. Poate n-o sa credeti dar mie si gravida fiind imi cade parul de nu mai stiu ce sa fac. La prima sarcina parca am avut o perioada de pauza pana dupa ce am nascut, dar de cand are Filip 3 luni nici pana in ziua de azi nu mi s-a oprit din cadere, ma si mir ca nu am kelit pana acum. Mi-e frica sa iau ceva pastile, nici nu mi-am intrebat medicul dar ma gandesc ca chel stop-ul asta n-are ce sa-mi faca rau. Oricum e bine ca nu pute a gaz
si nu mai trebuie sa ma spal dupa el.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
tudormiha spune:
Buna fetelor.Eu am simtit o imbunatatire la unghii si am reusit dupa prima saptamana de tratament .O sa radeti dar unghiile mele nu se mai rup si nici nu se mai exfoliaza din cauza LAMAIEI.DA va dati in fiecare zi de multe ori pe zi daca puteti cu suc de lamaie si seara va incalziti ulei de masline si va inmuiati unghiile acolo stati cateva minute.Repetati mult acest tratament si veti vedea ce bun e.
Par: este foarte bun uleiul de masline folosit ca tratament timp de 2 saptamani, va masati parul la radacina si stati cam 2 ore inainte sa va spalati asta in cazul in care nu aveti timp dar daca aveti timp liber mai mult indicat este sa stati toata noaptea impachetata intr-o folie de aluminiu.Iar dimineata va spalati cu PANTENE ANTICADERE CEL NOU IESIT.va pup
spuneti-mi de rezultate
andrei_t spune:
Revalid trebuie luat obligatoriu 3 luni de zile. Dupa prima luna nu se vede nici o imbunatatire, dar dupa 3 luni e OK.
Rony spune:
nu am citit toate raspunsurile , sper sa nu ma repet, dar la mine a mers fff bine zincul, tablete in fiecare zi , si am avut rezultate excelente! chair am sa mai incep o cura!
numai bine
brendamitran spune:
Nici io n-am citit toate postarile voastre,dar io-s disperata rau.
Io am aproape doua luni de cind imi cade parul masiv,plus ca s-a deteriorat vizibil,in sensul ca din firul de par taresi viguros pe care il aveam,a ramas ceva ca un puf.
Plus caderea masiva,care nu s-a reparat,desi iau de o luna minerale la care am adaugat magneziu cu B6.Plus niste capsule de la Plafar pe baza de mai multe plante,le-am inghitit si pe alea.
Plus masti cu galbenus,lamaie.ricin,urzica,inainte de iecare spalat.
DEGEABA! Mai am un pic si ma ajunge disperarea aia depresiva!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Androix spune:
Brenda de 2 luni si mai ai putin si intri in depresie???
Pai inseamna ca d-aia sunt io plecata d-acasa ca mie imi cade masiv de un an jumate 
Ce am remarcat dupa tratamentul cu chelstop: caderea nu mai e asa masiva dar motivul este faptul ca spal parul aproximativ la 2 zile si nu mai are timp sa se ingrase. Cand e gras cade mai mult. Sapunul moale si lotiunea chelstop il fac foarte uscat. Cred ca asta e motivul pentru care nu mai cade asa de mult. Dar nici vorba de stoparea caderii parului. Astept cu nerabdare nu de alta dar nu pot s-o duc asa la nesfarsit cu spalat tot la 2-3 zile.
Si fetele, aveti rabdare si cititi tot ce s-a scris la subiect. Sunt cateva idei excelente. Merita!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
brendamitran spune:
Mai,io n-am parul gras,deci nu ma pot plinge de treaba asta>
Pe de alta parte,toate studiile medicale facute au tras aceeasi concluzie: ii nenorocesti Ph-ul daca-l speli prea des.Acum,mai depinde si de persoana.....
Daca iti cadea asa masiv timp de un an jumate cum imi cade mie,nu cred ca mai vorbeai tu acum asa degajat,iti spun eu.Iar io daca am intrat in panica,am intrat pt.ca deja,intr-o luna jumate am ramas cu jumatate din parul pe care il aveam.Ceea ce nu-i prea placut,crede-ma....
Asa ca....consolati-va,sint altii mai rau.....uffff......bine ca mai pot face haz de necaz,macar....
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Androix spune:
vrei sa ne intrecem? un exemplu si daca la tine e si mai rau de-atat ma declar invinsa: azi dau cu aspiratorul si maine pot face o mesha frumoasa din covorul asternut prin toata casa, pur si simplu parchetul meu culoarea fagului devine culoarea nucului, e naspa rau... Iar dimineata perna e neagra, cu cat e mai gras parul cu atat mai mult ramane pe perna. ![]()
Iar cu studiile alea, or fi n-or fi adevarate, ideea este ca pentru mine e obositor sa stau 2-3 ore numai de par, la fiecare 2-3 zile: sapala-te, usuca-te, da-te cu lotiune, stai cu prosopul in cap, usuca-te iar de data asta cu putina spuma pe varfuri si intoarce-ti varfurile cu drotul ca altfel arati ca o matura ambulanta. Deja nu mai pot 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2