Imi cade parul rau.....

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

am citit toate cele 9 pagini. vreau sa va spun ca nu ma vopsesc, nu sunt stressata, iau vitamine si minerale de cativa ani cu regularitate, sunt in floarea varstei, etc, etc si imi cade parul ingrozitor, mi-a cazut jumate cred. cand eram in liceu ma spalam o data pe saptamana si aveam o mandrete de par. acum se ingrasa rau si tb sa-l spal la 2 zile. daca nu-l spal si incerc sa prelungesc perioada cu o zi imi cade rau cand e plin de sebum. tind sa cred ca are stransa legatura una cu alta. o sa iau urzica daca ziceti ca usuca pielea. si niste hartie igienica in plus, asta e..
precizez ca am incercat tratamente cate in luna si-n stele. acum un an am folosit foltene si parca nu cadea asa rau dar nici valvoi nu l-am avut, cum zicea in reclama. cum n-am mai folosit cum..a inceput sa cada iar.deci nu recomand ca e si scump. am senzatia ca din afara tratamentele sunt apa de ploaie. intern e baza, de acolo se da semnalul de cadere sau crestere. singurele remedii nefolosite au fost usturoiul pe pielea capului, urzica si diavit. o sa le incerc.
un dermatolog foarte bun este Popescu de la Medsana. omul ala se documenteaza permanent, a avut rezultate si in cele mai rare si fara iesire boli. problema cu caderea parului e ca pot fi multe, multe cauze si dermatologul tb sa conlucreze si cu medici de la alte specialitati. mi-am facut o programare la endocrinologie ca nu se mai poate, dar pt ca m-am dus la pomul laudat am programarea abia in martie. deh..tot medic care se dedica meseriei. sper sa ma scape de multe probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Acum sa va mai spun eu o chestie,spusa si verificata de mai multe coafeze: fiecare om,respectiv,in cazul de fata femeie are o lungime maxima a firului de par.. adica dupa o anumita lungime el incepe sa cada, sa nu mai poata suporta radacina greutatea si sa cada ,fara a mai depasi lungimea aceea.
Asa se intampla acum cu mine, este deja f lung ,pana la jumatatea spatelui, e lucios, e frumos, nu e tocit dar gata..asta e viata lui, acum imi cade la greu.. analizele de sange sunt bune,stress - nu as putea spune ca am suferit vreo trauma lunile trecute, iau vitamine, urzica, ma spal atat cu Favisan cat si cu vichy energizant anti-cadere
insa el e in perioada in care stiu ca mai mult de atat ,de lungimea pe care o are acum nu va fi niciodata.Deja e f rar..asa ca saptamana viitoare am sa ma duk la coafor sa mai tai din el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

am citit toate cele 9 pagini. vreau sa va spun ca nu ma vopsesc, nu sunt stressata, iau vitamine si minerale de cativa ani cu regularitate, sunt in floarea varstei, etc, etc si imi cade parul ingrozitor, mi-a cazut jumate cred. cand eram in liceu ma spalam o data pe saptamana si aveam o mandrete de par. acum se ingrasa rau si tb sa-l spal la 2 zile. daca nu-l spal si incerc sa prelungesc perioada cu o zi imi cade rau cand e plin de sebum. tind sa cred ca are stransa legatura una cu alta. o sa iau urzica daca ziceti ca usuca pielea. si niste hartie igienica in plus, asta e..
precizez ca am incercat tratamente cate in luna si-n stele. acum un an am folosit foltene si parca nu cadea asa rau dar nici valvoi nu l-am avut, cum zicea in reclama. cum n-am mai folosit cum..a inceput sa cada iar.deci nu recomand ca e si scump. am senzatia ca din afara tratamentele sunt apa de ploaie. intern e baza, de acolo se da semnalul de cadere sau crestere. singurele remedii nefolosite au fost usturoiul pe pielea capului, urzica si diavit. o sa le incerc.
un dermatolog foarte bun este Popescu de la Medsana. omul ala se documenteaza permanent, a avut rezultate si in cele mai rare si fara iesire boli. problema cu caderea parului e ca pot fi multe, multe cauze si dermatologul tb sa conlucreze si cu medici de la alte specialitati. mi-am facut o programare la endocrinologie ca nu se mai poate, dar pt ca m-am dus la pomul laudat am programarea abia in martie. deh..tot medic care se dedica meseriei. sper sa ma scape de multe probleme

Si eu mi am facut programare la endocrinolog pt ca nu se mai poate. Cred ca e din cauza hormonala. Mai ales ca ce mai deranjeaza cel mai mult e ca s-a subtiat firul de par ingrozitor si e uscat uscat. Imi si cade si e gras la radacina, asta nu mai zic. Sper sa gasesc cauza si rezolvarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

mi-am amintit ce zicea o cosmeticiana la tv: ca pe tenul gras sprancenele nu tzin, ci cad. si explica ea ca firul nu are sustinere pe tenul plin de grasime, ca pielea tb sa fie normala sau uscata ca sa stranga firul in ea. am facut legatura si cu parul. si eu il am gras la radacina, se ingrasa ff repede. normal ca la o anumita lungine, din cz greutatii sau din cz ca tragem de el cu clame si alte alea..cade. eu am observat ff clar ca daca il tzin gras imi cade mai mult. deci tb rezolvata problema cu sebumul. si incerc sa extrapolez: in apa calda pielea se inmoaie si porii se deschid, poate de asta ne cade parul in cantitati mai mari si la spalat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika29 spune:

Buna fetelo!
Eu ma confrund cu o cadere eagerata a parului, au trecut 5 luni de la nastere.
Pot sa va spun din proprie-mi experienta sa incercati tratamentul de la Foltene fiole+sampon, fac minuni, fara exagerari.
Eu am mai facut acest tratemnt acum 5 ani, a fost singurul care a dat rezultate dintr-o serie lunga de tratamente( tratamentul de la Gerovital cu petrol, mastile cu ulei de ricin+galbenus de ou+alcool, pastile Revalid,clatiri cu otet dupa fiecae spalare, ceaiuri cu mesteaca brusture urzica si multe alte tratamente cosmetice.
Vi-l recomand cu incredere!
costa in jur de 1.200.000 lei si se face timp de 2 luni pt a da rezultate.
SUCCES!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Mie mi-a recomandat o persoana de incredere niste vitamnine:Vitamins for the hair.Nu le-am incercat inca , dar le voi cumpara dupa ce-mi primesc ''pensia'' adica cei 8 mil.

M-am tuns scurt si rot degeaba, peste tot fire de par.

mai multe informatii aici:

http://www.pcfarm.ro/index.php?idcat=6&pg=5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Stie oare cineva daca radiografia la cap dauneaza cu ceva parului?
De o saptamana am "pata pusa " pe tema asta. luni a trebuit sa fac o radiografie de sa turceasca,la cap si m'am enervat rau de tot pentru ca din cauza aparatului care era f vechi si uzat a trebuit sa imi repete de 3 ori investigatia pentru ca intotdeauna se intampla ceva cu aparatul.
Stiam ca radiografia se face in medie una pe an, fiind daunatoare din cauza radiatiilor.. insa eu am facut 3 in decurs de 15 minute, din cauza aparatului lor de 2 bani.
Si acum stau cu teama, am observat ca de luni incoace imi cade parul gramda gramada,oare e piticul meu sau intr'adevar razele alea sunt f daunatoare?
stie cineva ceva?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Inca mai am probleme cu parul si ceea ce am vazut ca ajuta foarte mult , sigur nu elimina cauza sunt fiolele de la Kerastase , pentru caderea parului 120.000 mii o fiola.Se aplica in fiecare una , nu trebuie neaparat dupa ce te-ai spalat pe par , parul trebuie spalat la 3-4 zile.Tratamentul dureaza o saptamana dupa care faci o pauza si il reiei la vreo luna sau mai putin , depinde de cat de bine iti merge.Se gasesc doar in saloane si am vazut cazuri destul de disperate care si-au gasit ajutorul cu asta.Ceea ce-mi place e ca parul iti creste mult mai repede si se indeseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Am inteles ca si la Wella sunt fiole care tot asa se gasesc in saloane.... as incerca si eu.... 150 mii bucata...sa vad daca au efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Intamplator chiar am citit recent, sfaturile unui expert in alimentatie referitor la problema caderii parului. Eu nu am incercat, dar poate ajuta pe cineva..
- mancati alimente bogate in proteine (fasole, linte si altele din aceesi familie, tofu, peste si cereale)
- e nevoie de supliment de silica (se gaseste in ceapa, usturoi, salata, morcovi, castraveti si ardei). Cred ca se poate cumpara si sub forma de sirop de la magazinele naturiste.
- pt un par sanatos e nevoie de rinichi sanatosi.Beti multa apa, evitati sarea si alimente cu multe E-uri si conservanti si mancati alimente si ceaiuri care intaresc functia rinichilor.
- supliment de magneziu 300mg de 2 ori pe zi si coada calului 500 mg de 2 ori pe zi.

Bafta!

IT

Mergi la inceput