Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

cartea verde pe 2 saptamani e undeva pe la 150 ron, si pe o luna cu vreo 20 roni mai scumpa.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

mercedes-magazinul este chiar langa metro(despartite de un gard de sarma), in partea dreapta cum intri inspre parcarea de la metro!
Il gasesti usor!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mersi fetelor pentru raspunsuri.
La multi ani lui Tudor copilasul adeleip sa cresti mare frumos si sanatos alaturi de parintii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

E ziua lui Tudorica?
Pai sa-i uram La multi ani frumuselului!

Adela, petrecere frumoasa si numai bucurii de pe urma lui Tudor!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

TUDOR
Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume
Petrecere faina, multe cadouri si asteptam pozicile

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani, Turor, iti doresc cadouri frumoase si un tort maaaaare!!!!

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

GabiK - nu au resusit sa-ti salveze contul vechi ??? ...
Oricum, felicitari pt noul nick !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Vad ca se 'chefuieste' pe aici.Doresc si eu la multi anisori lui Tudor!!
Azi si eu am motiv de sarbatoare: rezultatul de la TSH, hormonul care regleaza tiroida, este in limite normale. Acum trebuie musai sa gasesc un NUTRITIONIST. Cunoasteti asa ceva in Oradea? Nu endocrinolog, nici gastro-enterolog ci un nutritionist. V-as multumi daca ati putea sa imi recomandati pe cineva.
Gabi_K welcome to the club!
Sa aveti un weekend placut! Eu voi fi mai tot timpul la scoala....

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mi s-a spus ca nu se poate... mi-am pierdut punctele, stelutele, mesajele, deci cam tot trecutul meu de pe DC... Deci trebuie sa merg mai departe cu identitatea noua:)
Ce ar zice onorata instanta, din cauza ex-ului mi-am pierdut cele patru stelute pe DC, oare pot sa-i cer despagubire?

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Salutare,lume!
Azi sunt doar cu o fata,ca mama a luat-o pe cea mare.Asa ca m-am incumetat sa dau o tura de centru,cu Medeea in carucior.A fost cam frig,vant si...gri deprimant.Arata oribil pavajul!
Inca tusesc amandoua,le curge nasul si,binenteles ca tuseste si mama lor...Ma intreaba aia la farmacie ''ce fel de tuse?'' - de parca mai conteaza la mine!Sa-mi dea ceva sa nu mai tusesc! Imi bat destul capul cu tratarea fetelor ,cu un milion de expectorante,care insa nu opresc tusea.
Eu am intrat in febra cautarii de jucarii pe luna viitoare,ca-i si ziua Alexiei,mai vine Mosul...Sa scrieti si voi ce gasiti interesant in oras.Am vazut azi la Crisul papusa Noody (personajul din desene animate) in doua marimi (cam 3o cm si 20 cm),din carpa (deci moale,din bucatele de materiale)si m-am bucurat ca am dat de ea,ca Alexiei ii place personajul.DAR.....erau 640.000 si 1 mil. si ceva!!!! Si nu faceau nimic!!! nu canta,nu piuie,n-au beculete...sunt din carpe.Ce ziceti? Eu m-am lasat pagubasa...

Mergi la inceput