Oradea (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multumesc pt urari, si La multi ani pt Mercedes si gabi_j!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc pentru urari si doresc si eu un La multi ani pentru toti sarbatoritii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Mai,cata activitate de ieri pe-aici!
Multi ani traiasca pentru sarbatoriti!
Inca nu i-a trecut Alexiei tusea si,colac peste pupaza,si Medeea a inceput sa tuseasca si azi era putin calduta.Nici nu mai stiu ce siropuri sa-i dau,ca trebuie expectorante,dar noaptea nu se opreste cate o ora,scoala toata casa...Sper sa nu o prinda atat de tare si pe Medeea.Am ajuns si la suc de ridiche neagra,sirop de plante (patlagina etc),ceai de ceapa...imi venea aseara sa arunc toate Humex,Robitusin,Paxeladine,Ambroxol,Nurofen,Eferalgan...............
Cristina,spune unde in Ungaria ai fost ?In Debretin? Mie mi s-au parut scumpe jucariile acolo,dar in urma cu vreo doi ani...de atunci n-am mai fost.Ce m-as duce!!!
Simina,sa stii ca nu-i chiar vorba in vant aia cu ''nu stii de unde sare iepurele'' sau ''ce-i al tau e pus de-o parte'' Mie,la aproape 30 de ani,cand nu mai speram,a ''sarit iepurele'' din senin si,intr-adevar, era ''pus de-o parte'' pentru mine.De atunci cred si mai mult in vorbele din batrani.
Fetelor,am auzit ca se mai incalzeste.Unde iesiti cu copiii la plimbare? Am vazut ca parcul de la Artima e inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Chiar, tot am vrut sa va intreb de ce e inchis parcul Artima? Ce se amenajeaza acolo?
Eu m-am delectat azi cu poze din Thailanda trimise de o prietena de pe forum, de la expozitia internationala de flori. O minunatie de orhidee si nu numai. Daca nu as stii ca e foarte cald in Thai, as zice ca acolo e un colt de rai. Cel putin expozitia de flori e o splendoare.
Marius, tu nu semnezi "condica" saptamana asta? Nu prea te vedem pe aici.

P.S. Sanatate bolnaviorilor!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu va citesc...

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Trebuie sa fac o "boacana" la acest subiect ca sa mai scrii ceva Marius?
Glumesc, desigur.
Serios, mai povesteste si tu ceva. Uite, fetele ti-au luat-o inainte. (Sau nu te-a antrenat nimeni la vorba? Uite, incerc eu acum, poate imi reuseste. )

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

hai sa mai scriu si eu pic ,noi am fost la Practiker si i-am luat la Eric un birou ca la anul mergem si noi la scoala , e fain a fost 260.0 eu zic ca a meritat
numai bine Vasilici

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu Siminel ... atata doar ca sunt obosit...

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salutari la lume!

Ally,da in Debrecen am fost, mai exact la magazinul de jucarii de langa Metro! Eu zic ca sunt mult mai iefine si ffff multe. Am cumparat pt fetita unor prieteni un bebe (40 cm) in scoica (scaunul acela pt masina si transportat bebelusi)la nici 50 ron si un scaun pt masa pentru aceeasi papusica-bebelus la vreo 30 ron. Am mai fost in Tesco, iar acolo pretul unui robot Bda(cele cu baieti stiu ce zic) era la jumatate fata de pretul de la noi.
Mercedes si Simina-in parcul de la Artima se amenajeaza oraselul copiilor
No, se apropie week-end-u', cu ce va laudati?

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Spune mi te rog unde e acel magazin de jucarii langa metro in debrecen. N am mai fost de un secol dincolo.
Stiti cumva cat mai e cartea verde acum? minim pe o saptamana doua nu stiu

Mergi la inceput