cine fumeaza si alapteaza?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Svety,

"Inca ceva: nu pricep cand vad femeile cu caruciorul prin parc si tigara in gura - arata oribil!! - nu pot sa se abtina vreo 2 ore?"

Nu, nu pot sa se abtina! Pentru ca unele dintre ele, inclusiv eu, nu fumam in casa deloc, nici in bucatarie, tocmai pentru copil, si atunci cand ies din casa, primul lucru pe care-l fac e sa-si aprinda o tigara. Exact in alea doua, trei ore, apuc sa fumez cateva tigari. De ce nu ma pot lasa? Nu stiu. Dar stiu sigur ca nu de ambitie tine. Ca arata oribil, asta este. As vrea sa-ti spun ca eu imi cresc copilul singura, pana la doi ani am fost doar eu si sotul meu (dupa-amianza) si nici nu stiam pe ce lume traiesc de oboseala. E usor sa-i judeci pe ceilalti asa, gratuit. In parc nu-mi expun copilul la fumul de tigara pentru ca nu fumez langa ea, ci la cativa metri. Cand se joaca la nisip, eu stau pe banca si-mi trag sufletul, imi beau cafeaua rece, (pe care niciodata nu am timp s-o beau acasa) si fumez. Nu-mi pasa deloc ca tu sau altii va uitati stramb si dati cu pietre. Care e problema daca fumez in aer liber? Unde ar trebui sa fumeze un fumator sa nu deranjeze?

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Diana, spui ca nu sti de ce nu te poti lasa....
Eu vreau sa-ti aduc argumente ca sa sti de ce trebuie sa te lasi.
Chestia cu daunatul fumatului pasiv poate ar cadea in cazul tau daca nu-ti expui copilul direct si nu fumezi decit afara.
Dar cum e cu exemplu? Ne chinuim sa fim modelele copiilor nostri si le dam asemenea exemple? Hai sa-ti povestesc de fetita nasilor mei... Nasul este fumator, ajunge la max 10 tigari pe zi. Fiica lui i-a scris anul trecut lui Mos Craciun ca nu vrea cadouri, singurul lucru pe care il vrea este ca tata sa se lase de fumat. Sa nu te doara sufletul? De atunci nu a mai pus gura pe tigara!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinka spune:

Dragele mele mamici!prin subiectul asta,nu vreau sa trag pe nimeni la raspundere:de ce fumezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nici nu eram 100% sigura ca sunt gravi si nam mai putut fuma
pe parcursul sarcina imi mai venea pofta de tigara, dadeam sa o aprind si poi direct cu a cincea la baie
am alaptat 1 an 1 luna o samptamana si 3 zile....pe la 2 luni am inceput sa fumez...rarutz ca e mai dragutz, poate as fi fumat mai mult dar pur si simplu nu aveam timp....cand mai dormea piciu mai ieseam la o tigara pe balcon....niciodata in prezenta lui, chiar si mare fiind (3 ani) nu am fumat in prezenta lui

dar ce folos ca eu nu fumam langa el si venise soacra-mea sa ne ajute...eu plecasem la cumparaturi si cand am venit toata casa era plina de fum, inclusiv camera lui Sa nu turbez?!?!

in fine o ceasca de cafea cu lapte si/sau mai slaba nu dauneaza

se cheama fumator cel care fumeaza de la 5 tigari in sus pe zi

eu acuma am aproape 3 luni de cand m-am lasat! imi pare rau ca nu am facut-o mai demult....(defapt si acum mai trag cate una la "zile mari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Annie80

Cei care nu fumeaza deloc sunt nefumatori- asta-i clar, dar cei care fumeaza intre 1-5 tigari pe zi cum se cheama totusi?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

quote:
Originally posted by Annie80

Cei care nu fumeaza deloc sunt nefumatori- asta-i clar, dar cei care fumeaza intre 1-5 tigari pe zi cum se cheama totusi?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Poate aspiranti la statutul de fumator.....

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

...si totusi nu fumezi langa copil, fumezi cand doarme el sau la 3 metri departare de copil...dar fumul care ramane in tine, sau mirosul de pe maini, sau cel din haine sau mai ales in par...

eu stiu asta din proprie experienta...dupa ce m-am apucat sa trag cate 1...9 tigare la zile mari totusi fumul era in mine ...imi ridicam piticul in barte si simteam cat de bine miroase el si cat de urat miroseam eu ...mai ales atunci cand il pupaceam si simteam gustul amar de tigare pe obrajori lui...iar mainile mele mirosau a tutun...

dar nu am uitat cat de bine era cand fumam si imi serveam cana de cafea dimineata la juma de pachet de tigari...dar deh sau dus vremurile alea

iar despre cine fumeaza de la 5 tigari in sus este fumator...hmmmm...suna aiurea rau de tot...pai ori fumezi 1 tigare ori fumezi 1 pachet tot naiba aia este...

multa sanatate

Elena34+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

oricum una e sa fumezi 1 tigara la 3 luni si alte 2 pachete pe zi
nu stiu cum se cheama aia de la 1 la 5 pe zi...chestia aia am auzit-o de la un doctor *whatever*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mofturici spune:

eu stiu ca e usor sa judeci pe cineva cand tu nu faci lucrul respectiv si anume acel "prost obicei de a fuma,nesimtirea ca fumezi in parc,etc,etc" dar ganditi-va ca sunt alte lucruri probabil care dauneaza unui bb.nu doar fumatiul...si e valabil si atunci cand esti insarcinata si atunci cand ai bebe mic...eu sunt o fum innraita si m-am lasat un picut la inceput cand eram graviduta dar mi-am revenit si dr mi-a spus ca decat sa ma las deodata mai bine sa incerc sa le reduc....si asa am facut ...si acu bb are 2 lunisoare si e sanatos si energic si eu....fumez in continuare si in special in parc pt ca e aer liber si fumul nu sta in loc,asa ca dk mai sunt si alti bb nu fumeaza pasiv ca nu au cum....mai ales dk nu le sufli fumu in nas....si stiu ca sunt cam rea dar m-am dezvatat sa mai critic si sa arunc cu pietre in altii pt ca mai tarziu poti face si tu acel lucru si atunci nu te mai gandesti" vai ce fulga sunt" ....cine nu recunoaste mai rau isi face.....

mofturici

Mergi la inceput

Pai, mofturici, sint o gramada de lucruri care dauneaza bb-ilor, dar noi aici vorbim despre fumat!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput