FIV 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Oana, multumim de urari! Noi nu ne mai luptam cu temperaturile... Mai mult cu "temperamentele". Iar al meu e calm si optimist acum... Mai am doua sapt.

Gabita, eu m-am gandit la toate trei cand am pomenit de tripleti... Unul pt. fiecare...

Pia, mai sunt cateva ore din ziua ta... Sper sa o fi depasit cu bine, operatia sa fi decurs normal, iar acum sa te bucuri putin de asa o sarbatoare...

Ileana nu mai are fire... Adica "ate". Deci e OK si o asteptam maine la raport.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Karula,ce spui de niste tripleti pt tine special?Barem nu te mai chinui camine si a doua oara.Eu vroiam gemeni dar nu au fost sa fie.Poate ca acum am noroc si chiar fac gemeni.Am unde sa-i cresc.Casa mea are 7 camere.Scap si de socri sa se mai mute vreodata cu noi.Problema este sa avem bani cu ce-i creste.Un copil iti papa toti banii.Abia acum cand simona numai creste asa de tare imi permit sa-mi mai cumpar cate ceva.Anul trecut nu mi-am luat nimic dar fetita mea era o printesa.Toata lumea spune despre cele care fac FIV ca au bani si nu-i asa!Sunt si cu bani dar cel putin la mine FIV_ul care urmeaza il fac cu multe sacrificii.
Ieri ne-am intalnit cu o pereche care aveau un baietel de 6 ani si care isi doreau al doilea bb si dr de aiici i-au spus ca numai au sanse.Au reusit sa faca un bb si al doilea nu!Se poate si asa!Cred ca voi fi cea mai fericita din lume daca o sa reusesc!

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Mutumesc din suflet fetelor pt.urari (a fost cea mai trista aniversare din viata mea, nici ieri nu m-am putu abtine sa nu plang, ieri ar fi trebuit sa am o luna de sarcina, dar D-zeu a fost rau cu mine).

Karula draga mea, ma bucur pt.tine ca totul decurge bine, hehehe sa faci tripleti, ce bine ar fi, tu ai spus cate unul pt.fiecare...sunt de acord dar unul mi-l dai mie (heheh am glumit).
Hehehe Karula nu te potolesti deloc, produci in continuare foliculi.

Ileana ce ma bucur ca esti bine.
Da intradevar asa este cum ai spus, dar eu nu mai am decat o singura trompa. Legat de o alta operatie nu stiu ce sa zic, eu cred ca daca aveam sanse iar cu laparascopia Niculescu imi spunea, el ne-a zis clar, sanse sunt la FIV. In rest eu si sotul meu nu avem probleme, doar trompa asta care este vai de ea. Dupa menstra de luna aceasta am sa merg la el la eco.si-o sa vb. despre o noua incercare FIV, sa vedem ce zice si despre o laparascopie, desi sincer nu cred ca-s prea multe sanse si nici n-as avea iar rabdare sa astept nn luni si ani, timpul si varsta ma preseaza, am deja 38 ani si sotul azi 41...asa ca n-am timp Ileana sa mai astept.

Gabito sa te auda D-zeu sa ramanem in toamna (primavara).

Oana, Tumpi multumesc mult de urari.

Va pup dulce pe toate sunteti niste prietene adevarate.

Mergi la inceput

Mai Taurasilor, ce faceti voi acolo? Sa inteleg ca azi e ziua sotului tau? Pai daca-i pe-asa... SA-TI TRAIASCA, sa ramaneti tineri si sa va iubiti o vesnicie!!!!
Pia, dar daca ai lua in discutie cu Niculescu posibilitatea unei stimulari mai agresive... Sa obtii mai mult embrioni. Ai vazut ca totusi diferente de trat. intre noi au fost. Eu am atins aproape suta de fiole de Puregon, si n-as spune ca nu s-a simtit... Plus 21 de fiole de Diphereline. Sau o suta au fost cu totul?! Nu mai stiu, dar tipele cu varsta mai inaintata si probleme faceau chiar mai mult. Daca tu ai avut cu stimulare mai usoara patru... ma gandesc ca ai putea macar dubla embrionii si altele ar fi sansele. Ce zici?
Te pup.

Mergi la inceput

...In legatura cu tripletii, nu refuz nimic, dar stiu ca si o sarcina cu doi pune probleme, dar una cu trei... Si apoi eu sunt mica, mica... eu stiu daca as fi in stare sa duc asa o sarcina. Dar la doi am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult.

Mergi la inceput

Da Raluca, azi este ziua sotului, suntem amandoi taurasi, multumesc mult mult de tot.
Azi o sa petrecem doar in doi, sampanie, lumanari etc. ca de sambata tot am avut la musafiri, ii pregatesc o supriza

Si eu m-am gandit la o stimulare mai agresiva, o sa vb.cu el despre tot si o sa vad ce zice. Daca imi spune ca nu, schimb dr.si clinica merg la Ancar. Nu stiu de ce merge el pe o stimulare mai usoara, toate pacietele lui faceau acelas tratament ca mine (probabil ca este mai ieftin).
Asa este Raluca, sansele ar fi mult mai mari daca as produce mai multi foliculi, sper sa fie de acord sa mai incerc odata prin stimulare mai agresiva plus "assisted hatching".
Te pupic

Mergi la inceput

Mmmm, frumos plan pentru deseara... distractie placuta!

Sigur tine si de bani... e totusi clinica de stat si multe paciente aleg Giulesti tocmai pt. ca mai ieftin. Dar prin atatea incercari repetate ajungi sa dai mai mult decat ai da o data la Medsana... Apoi, pe plan mondial e politica asta sa se obtina minimul de embrioni si se implanteaza 1-2. Chestie de morala, protejarea psihicului etc. si mai ales incearca sa se puna cat mai putin rau cu Biserica. Asa s-a ajuns la acest procent de 20-25% de reusita. Si tot asa se explica de ce la Medsana jumatate din pacientele unui lot reusesc. Eu nu stiu ce sa zic... Prin crize de morala am trecut si noi si inca mai trecem, dar am ales calea asta, si cu Dumnezeu incerc in fiecare zi sa ma impac, asa cum o voi face tot restul zilelor mele.

Mergi la inceput

Multam Karula.

Eu n-am mers la Giulesti pt.ca a fost mai ieftin ci pt.ca Niculescu este dr.meu de nn ani.
Sincer eu n-am avut crize de morala cand am ales calea asta. Stiu ca biserica condamna aceasta metoda, dar exact cum spunea si Niculescu ei nu intervin genetic cu nimic, doar ajuta cuplurile sterile sa-si implineasca visul si ei(dr) si eu sunt impacata cu D-zeu ca nu fac nimic rau. N-am gresit atat de grav in fata lui D-zeu cu nimic incat sa ma pedespeasca asa de rau, sa nu-mi dea sansa de a fi mama....nu este corect. Asa ca nu te mai gandi draga mea.
Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

LA MULTI ANI, pt. sotul tau si sa dea Dumnezeu sa va vedeti cat mai repede visul cu ochii.
In legatura cu condamnarea bisericii cu privire al FIV, mi se pare o aberatie, alt mod de a procrea stiu ei, daca stiu sa spuna, daca nu sa nu condamne familiile care-si doresc asa de mult un bb.
Numai noroc si fericire.

Ioana

Mergi la inceput

Multumesc Ioana, si tie sa-ti ajute D-zeu.
Ai dreptate sa spuna ei alta metoda, eu nu inteleg de ce biserica condamna FIV-ul.
Pupici

Mergi la inceput