Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, si Nectarie tot asa doarme, lipit de mine, imi pune mana pe perna si se culca cu capul in palma mea si imi trage cealalta mana sa o tin pe el. acum ma incanta, dar ma gandesc ce ne-om face cand o veni fratiorul, ca nu o sa mai putem sta asa.
Tomasa, inca n-am ajuns la dr. va spuneam zilele trecute ca Antim are febra. ce credeti ca avea? scarlatina. acum alerg intre casa si spital, ma doare sufletul ca n-am putut sa ma internez cu el, dar nici pe astia mici nu puteam sa-i las singuri, mai ales ca trebuie sa faca si ei tratament preventiv cu penicilina si nu ma puteam baza pe mamaie pt treaba asta. asa ca Antim e internat cu soacra-mea(jos palaria, ma streseaza ea de multe ori, dar acum a lasat totul balta si a venit intr-o fuga de la 200 de km ca sa stea cu copilul)., eu stau cu astia mici acasa, cand adorm ei fug la spital si cam asa ne distram.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Adita multa sanatate lui Antim!!! Si puisorilor de acasa! Iar tie multa putere de tras in continuare!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna ziua mamicute!
Ma bucur ca v-am gasit. Primiti printre voi si un tatic de un bebe de 1 an si aproape 9 luni?
Alex, tati de Claudiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, iti doresc sa treaca perioada rea. Cam cand estimati ca veti termina casa? Imi inchipui ca este foarte stresant, dar apoi va veti bucura de ea.

Florina, si eu ma intrebam ce faci de nu mai apari.

Adita, sanatate puiutilor. Cum o fi luat Antim scarlatina? Stiu ca e destul de rara. Vaccin nu exista?

Bubu, as minti daca as spune ca imi doresc sa doarma singur. Eu iubesc momentele astea si incerc sa ma bucur de ele cat se poate, dar as vrea sa doarma si singur, adica una e sa doarma si cu mine, si singur, si alta e sa fie dependent de mine pentru a adormi.

Aseara de ex., mi s-a parut ca a adormit si am venit la tv sa ma uit la un film. La scurt timp il aud plangand, venind catre living si apoi de-a dreptul tipand, ca si cum ar fi fost fff speriat.
Cum l-am luat in brate a tacut, si-a pus capul pe umarul meu si totul a fost ok, iar apoi in pat, ma tinea, ba cu piciorul, ba cu mana, nu ma puteam intoarce deoarece credea ca plec, nici nu inchidea ochii ca nu cumva sa plec.
Am avut vreo 5 tentative de a pleca, si toate s-au soldat cu un esec. Nu stiu cum ma simte frate, si cand e cu spatele intors la mine, se intoarce exact cand sa ies din camera, desi zgomot nu fac, parchet nu am, ci gresie, am renuntat si la papucii de casa doar sa nu fac nici un zgomot, si totusi simte.
In plus, stie ca plec si se tot intoarce sa ma verifice.

Cine deschide capitol nou? Haideti, ca iar ajungem pe pagina 22.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru suport. sper sa imi revin si eu.
Nu prea am timp sa scriu mai multe acum.

tomasa, sint impresionata de Tudor cel vorbaret! Rebecca stie foarte multe cuvinte, cam tot ce vede acum cunoaste, dar nu face inca propozitii si le mai si stilceste. niste poze poate mai pui si tu.

hai ca sper sa revin mai tirziu cu un mesaj mai complet.
alex, bine ai venit printre noi!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alex, bine atzi venit!!! Povesteste-ne mai multe despre voi.
Patricia, merci. Tu esti mai bine?
Crinuta, o terminam la anul. Acum am facut-o la rosu doar, si daca pana acum a fost stresant, sa vezi la anul ce ne asteapta....Peste iarna nu mai facem nimic, sistam lucrarile, de fapt nici bani nu mai avem. Imi pare rau ca te chinui cu adormitul lui Rayan. Si noi avem probleme dar de alt gen. Oricum e intr-o perioada f. proasta din punctul asta de vedere.
Adita, sanatate multa tuturor!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Catiflo ma bucur ca ne mai scrii,multa sanatate sotului si celui mic.Tu mai poti cu atatea probleme,ca imi inchipui ca numai usor nu-ti este.

Alex bine ai venit printre mamici.Asteptam detalii despre micutz.

Adita insanatosire grabnia lui Antim.Cum se face scarlatina?Este contagioasa?Nu stiu nimic despre aceasta boala,cum se manifesta etc.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna!

Adita, sanatate lui Antim! Of, cate trebuie sa faci pt. copilasi! Tu ai avut, nu e periculos la sarcina?

Catiflo, sanatate sotului si cand ai timp mai pune pozici cu Gabita!

Alex, bine ai venit in club! Povesteste-ne despre Claudiu!

Tomasa, dar ati facut ceva la casa! Bravo!

Lavinia, ce frumos povesteai, parca te vedeam cum te relaxezi, citesti si papi fructe !

Crinuta, si Vlad simte cand ma mai duc sa-l invelesc, cateodata zici ca are senzori! Aseara nu i-am mai dat Peritol(doar 2 seri i-am dat) si a dormit bine, dar la 3 jum iar s-a trezit plangand, dar asa...putin...si a adormit singur la loc pana la 8 dimineata.

BDana, tu ce faci? Nu ai mai scris demult...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna fetelor,
Imi pare rau ca unele dintre voi sunteti suparate. Va doresc sa treceti repede peste starea asta!

Multumesc pt urari, sunt un pic mai bine...

Si eu am dat Peritol (lui Eric). L-a tolerat bine. Nu mai stiu cine intreba. Oana, parca...

Ixxi, incepi o viata noua. Priveste totul cu incredere si, cu ajutorul lui Dumnezeu, va fi bine, ai sa vezi! Pupici piersicutei!

Am admirat si eu frumusetea de fatuca a Laviniei. Ref. la pofta de mancare, eu iau niste pastilute de la PharmaNord -Bio-Crom se cheama- taie pofta de dulce. Cred ca exista similar pt taiatul poftei de mancare in general.

Si pe Mandy vazut. S-a facut mare si e frumoasa foc!

Adita, sanatate multa!

Tomasa, felicitari vorbaretului!

Liviana, Ruxi nu se trezeste peste noapte de la 3 luni. A dormit intre noi pana acum. Ma bucur ca v-a priit concediul, poze, ceva?

Alex, bine ai venit!

Gata, fug sa pregatesc ceva fain, ca azi e ziua sotului meu drag!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

woow, un tatic pe aici? , bine ai venit, Alex!

Ubi, tocmai am trimis si eu mailul catre primaria sect 6, sa vad dc in ac viata primesc vreun rasp de la ei.. tu ai primit ceva pana acum? de cand le-ai scris? tks again!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput