Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Lavinia, e o dulceata in poza asta

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Vai ce copii vorbareti aveti. Alexandra mea vorbeste mult dar eu nu inteleg decat cateva cuvinte din ce zice ea acolo...
Azi a zis: ganini la gaina si ieri a zis cococu la cocos. In fiecare zi alt cuvant.

Adita - sanatate la toti ai tai.
Kris- sananate Biancai si nepotelului (Doamne cate mai auzi, nu poti crede ca la copii asa de mici se intampla astfel de lucruri)
Ixxi -capul sus, o sa fie bine. Cred ca acum e gol dar se va umple, ai sa vezi.
Lavinia - poza cu mainile in buzunare e foarte frumoasa. Imi vine sa o pap. Si mai observ ca trashcaleta voastra e inca vie. Noi am pierdut umbreluta chiar in prima zi cand am ajuns la Bucuresti iar dupa 3 saptamani i-am rupt si o aripa. Acum e deja istorie...

Noi suntem la actiunea "olita". Facem pipi la oala fara sa scape pe ea. Cu caca insa e o mica problema. Spune dupa ce face in chiloti. Asta e...avem o duzina de perechi de chiloti si o alta duzina de pantaloni de casa. Si rabdare cu caru'.

Si sa va mai spun ca primaria ne-a luat toate leaganele din zona...ca tot scrisesem eu la domn' primar. Imi dau seama ca nu in urma mail-ului meu dar a fost o coincidenta. In fine, ma asteptam sa rasara altele dupa 3 zile (ca-n povesti) dar se vede treaba ca doar le-au luat. Acum zic ca erau bune si alea vechi de fier. Na, ca in bancul cu Itic si rabinul

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata. Va pup pe toate care mi-ati trimis o vorba buna. Crinuta, imi pare rau, aseara am ajuns aseara dupa ora 8 (s-a circulat infernal, m-am mai oprit sa rezolv ceva) asa ca, eram frinta, mai ales ca inca sint setata pe ora veche. Asa ca am facut o baie firbinte si m-am bagat in pat.

Noi am avut simbata un accident auto, (sotul conducea) si a ranit destul de grav o batrina care traversa neregulamentar, efectiv a luat-o la fuga prin fata unui autobuz. este adevarar ca nu era din vina noastra, dar asta parca nu ma incalzeste cu nimic si nu imi revin de atunci, am cosmaruri, nu pot sa dorm si nu ii pot ierta asta sotului, desi sint constienta ca nu mai putea face nimic. Noi 3 nu am patit nimic, rebecca, noroc ca era in scaunul ei. Norocul nostru a fost ca nu venea nimic din spate sa ne mai loveasca si pe noi. Sotul meu nu este in nici un pericol, dupa cercetari, nu era baut (el bea din an in paste), era in limita de viteza, nu era pe trecere, etc, etc, dar eu ma simt in continuare oribil.

Ixxi, imi pare rau, dar ginceste-te ca toate au pe lumea asta un rost. Poate ca asa a facut cale libera unei persoane care sa va merite cu adevarat! capul sus si ia viata de la capat!!

Ana-maria, si eu cad destul de des in stari din astea. stresul, neintelegerile, etc..la asta sintem expusi toti, din pacate.
Sper sa treci peste!

De cind s-a schimbat ora, si chiar cu vreo 2 zile inainte, Rebecca se trezeste foarte tirziu dimineata si nu a mai vrut sa doarma la prinz deloc. In schimb adoarme seara foarte repede. O fi bine sa procedez asa?? Azi de exemplu s-a trezit la 8.30, adica 9.30, ca mai dureaza pina se adapteaza. Seara a adormit si ea putin dupa 9, ceea ce este bine. Dar de frichineala de dupa ora 3 tot nu am scapat, vad ca majoritatea fac asa. Ma gindeasc la fiinf zilele astea urite, nu iese nici afara, si daca ar mai dormi sa se trezeasca pe la 4-5, cind deja e intuneric, cind mai adoarme?? ca ea e genul de copil ...bufnita. voi cum faceti acum??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Crinuta- am inca aceeasi problema cu pampi noaptea. Si ii pun nr. 5 si tot degeaba. Uda tot, pijama, cearsaf si saltea. Am sa-mi cumpar musama speciala de la farmacie. Pana atunci, ma scol peste noapte si ii schimb pampi. Asta in cazul in care nu trebuie sa-i schimb totul ca deja e prea tarziu.

www.ubi.ro

Mergi la inceput

Of Patricia, nasol cu accidentul si inteleg ceea ce simti, bine ca voi sunteti bine, ca sotul nu se face vinovat de nimic si sa speram ca starea batranei va reveni la normal cat mai curand! Din pacate cine nu e sofer intelege mai greu pericolele traversatului prin loc nepermis. Sincer, abia dupa ce mi-am luat carnetul si am inceput sa conduc intr-un oras super aglomerat de masini cum e Clujul, mi-am dat seama ce pieton necivilizat si incomod eram inainte! Acum credeti-ma ca nu traversez aiurea. Cu doua luni in urma fiul unui fost profesor de-al meu de facultate a murit spulberat de o masina in timp ce traversa printr-un loc nepermis.

Mergi la inceput

Patricia - bine ca nu ati patit nimic. Te cred ca esti nelinistita dar cu timpul ai sa mai uiti. Eu nu-i inteleg pe astia batranii care travesreaza aiurea. Dupa ce ca abia se misca...mai sunt si "infractori". Si unii si cu gura mare ca de ce treci pe langa ei si ii claxonezi. Sincer, de cand sunt sofer privesc altfel lucrurile si sunt si mai atenta la traversarea regulamentara ca stiu ce inseamna sa fii la volan.

www.ubi.ro

Mergi la inceput

Crinuta si Ubi, si noi ne chinuim cu problema udatului si asa m-am saturaaaaat!!! Am incercat toate marcile de pampersi, singurii cu care avem accidente mai putine (dar nu deloc) sunt marca Libero. Dar nu ii pot folosi decat rarut ca face bubite de la ei! Deci noaptea folosim Libero si ziua Pampers sau Huggies. Cu Happy nu ne impacam deloc.
Va inteleg cat va stresati, si mie dimineata pe la 6 numai schimbatul copilului si al asternutului imi mai lipseste! Am ajuns sa folosim ziua si pijamaua, ca atunci cand era bebe mic-mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu i-am dat Peritol Irinei si n-a patit nimic. Pediatra noastra ne-a spus ca putem sa-i dam 10 zile fara nici un fel de probleme. E drept ca eu i-am dat pentru urticarie. Acum cand ne-a zapacit cu umblatul prin casa noaptea i-am dat iarasi, 2 seri la rand. Din pacate imediat ce trece efectul peritolului deci pe la 3 dimineata, iar e in picioare.
Am trecut acum la o cescuta mica de ceai de tei cu jumatate de ora inainte de masa de seara. Azi noapte nu s-a mai trezit.

Ixxi: Cu Dumnezeu inainte!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi n-am patit asta cu trezitul ud de foarte multa vreme, atunci s-a rezolvat usor cu trecutul la un nr mai mare. noi folosim cu succes happy, niciodata n-am avut probleme cu iritatul, cum am auzit la atatea mamici.ar fi fost bine daca reuseam sa faca si Nectarie pipi la olita sau wc inainte de culcare, dar nu merge de nici un fel. imi cere sa-l pun la olita, dar nu face niciodata nimic. pana la varsta asta o singura data a facut un pic de pipi la olita, de caca nici nu poate fi vorba

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia, te inteleg. Eu am avut un accident de masina din care am scapat cu bine, doar ca ne-am dat peste cap si masina s-a facut varza. Eu am ramas o perioada foarte lunga cu o stare de anxietate (cosmaruri si imi aminteam in permanenta zgomotul accidentului). faza nasoala ca desi lucram in domeniu nici nu m-am gandit sa fac terapie. Sotul meu a avut ideea sa imi iau permis, convins ca imi voi reveni asa dar nu am reusit sa scap de teama asta. ma rog, la mine anxietatile sunt la ordinea zilei, doar ca au diferite motive (de la frica de boli pana la frica de cutremure).

Eu te sfatuiesc sa te autosugestionezi ca totul e in regula si ca vei depasi asta (ceea ce sunt convinsa ca se va intampla). Un prieten de-al meu a patit asa si s-a rezolvat cu bine, de asemenea nu avea nici o vina.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput