Ai nostri ca brazii (ian-feb05)30

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Erica, sanatate multa! pe bune, papagalul zice toata propozitia aceea? BETON!! as vrea si eu unul vorbitor sa ma distrez cu ce zice .. hihihihi

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Intru si eu pt. cateva minute (nu de alta dar sunt la lucru) ca am ramas in urma cu vestile despre Tudor. E mare si vorbeste foarte mult si corect, face propozitzii si chiar articuleaza de cele mai multe ori asa cum trebuie. De ex. intr-o zi cand avea chef sa manance singur mi-a spus textual "du-te in pat" ca sa plec din camera si sa-l las singur in scaunelul lui din bucatarie. In alta seara ii spune sotzului meu care i-a facut un suc din gref (si nu i-a placut ca era amar): "il bea tati pe tot!!!"
Stie cum ne cheama pe totzi, pe tati "adei", pe mami "iina", pe bunici, etc. Numele lui si-l pronuntza absolut corect, desi mie una mi se pare destul de greu de pronuntzat cu "r" cu tot si daca il intrebi catzi ani are, zice "doi ani" si arata cu degetele spre exemplificare.
Sunt tare mandra de el si-mi creste inima cand il vad asa de dezghetzat mai ales ca spune cuvinte grele si le pronuntza absolut corect ex: maimutza, masina, pantalonii (pana de curand acestia din urma erau denumitzi "pantanii"). Am uitat sa zic ca spune "pardon" (atunci cand trebuie), uneori doar spune si "te rog" cand cere cate ceva.
Prinde foarte repede, e ca un burete, repeta tot dupa noi si deja trebuie sa ne controlam in prezentza lui ca sa nu scapam vreo...prostie.
Are multa ambitzie si initziativa, vrea sa pape singur, sa se imbrace, etc. Deja de cateva luni bea fara probleme singur din pahar normal sau cana, mai nou il tzine cu o singura mana si nu da pe langa nici o picatura, nu-i curge pe barbie, nu se murdareste. Ceea ce nu as putea spune despre masa. Aceasta din pacate nu ajunge mereu in gura lui si mai mult apropie gura de linguritza, nu invers cum ar fi normal.
Dar asa a fost si cu bautul, daca nu-l lasam sa incerce si sa se murdareasca nu ajungeam la independentza atat de repede.
E innebunit dupa animale (doarme in pat cu un mielutz alb si moale), am fost sambata la zoo pt. prima data si i-a placut mult, i-a fost frica doar de pelican.
In schimb suntem codasi la facutul la oala , are inca pamers si nu pare sa scape curand . E drept si ca am fost comoda si nu l-am pus, iar acum, cu serv. imi e greu si nu mai am control asa de mare asupra lui.
Insa problema cea mare la noi sunt crizele destul de dese de personalitate care ne cam incearca nervii, dar incerc sa ma consolez cu gandul ca sunt inevitabile, ca asta si urmareste, sa-si incerce puterea asupra noastra si ca asta e varsta grea, a lui "NU"...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Acum am citit un pic din urma...Sanatate multa copilasilor si mamicilor bolnavioare.

Kris, putere si incredere multa verisoarei tale si voua tuturor. O sa fie bine, noroc ca s-a descoperit pana la urma, macar acum au un diagnostic. Va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

woow, tomasa, felicitari! dar e inaintat cred cu atatea vorbe clare, f chiar! pai Codrin zice tata, mama, pipi, putin putin, bai si ia! (ultimele 3 stalcite pe bebeliceasca). stiu ca nu e bine sa-i compari dar nu ma pot abtine sa mentionez ca al meu e cam mutulica deocamdata ... bine ca e si cu 2 luni mai micutz.
acum ma gandeam ca poate de Craciun o sa auzim si noi mai multe de la el.
C mananca singurel relativ ok, adica isi nimereste f bine deja gura insa dc e ciroba o mai si varsa pana baga lingura in gura. insa duce si lingura si furculita f bine in gura.
cat despre crizele mentionate, imi suna cunoscut tot.
stii cumva si cat dureaza ac perioada? ca sambata dupa baie s-a suparat si a urlat cred ca 10 min cont (si mai aveam si musafiri pe nasicii lui)... dupa ce l-am culcat le-am zis scuze dar ne-a cam epuizat si ei cica si pe noi ...

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, Tomasa si eu cunosc crizele de personalitate!!si nu se mai termina!
Tomasa, felicitari pt. Tudor, e baiat mare acum!

Vlad face niste crize noaptea, de o saptamana si ceva, nu stiu dac a coincis cu scoaterea suzetei, dar la fix 3 noaptea se trezeste din somn urland rau, cu tavaleli prin pat, cu dat din maini si picioare rau de tot. Dupa 10 minute de "spectacol" timp in care nu avem cum sa-l potolim sub nici o forma, ii trece si se culca, dar intre noi, nu la el in pat.
Aseara i-am dat Peritol pt. prima data si surpriza, nu s-a mai trezit deloc toata noaptea, dar vorba lui Shobo, a ramas setat la ora veche si s-a trezit la 6 jum

Dimineata am fost la doctor si am facut analizele pt. cresa si joi luam rezultatele.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Bogadn a avut colici de cand am venit acasa de la maternitate, adica de la o saptamana, deci se poate si asa repede.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2

Mergi la inceput

Shobo, pe Tudor la fix 2 sapt. l-au apucat. Finutzul tau e alaptat?
Tudor e vorbaretz ca mine, si eu am vb. foarte repede si sunt si acum o tipa extrovertita. Taicasu' in schimb nu e asa , iar eu ma temeam ca baiatul ii seamana si in aceasta privintza. Oricum, in perioada asta copiii progreseaza f. rapid, 2 luni e o diferentza foarte mare deocamdata fiindca e o varsta cand apar uneori salturi semnificative intr-o saptamana doar. Tudor mult timp n-a vb. mare lucru, adica absolut in medie sau chiar sub. Apoi si-a dat drumul dintr-o data aproape si acum as vrea uneori sa-i mai taca guritza, mai ales ca repeta de nu mai potzi sa injuri ever . Iar de comparat clar nu-i bine, mie de aici mi s-au tras cateva depresii bune...asa ca am promis ca nu mai fac.
Sa va traisaca finutzul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05
Vlad face niste crize noaptea, de o saptamana si ceva, nu stiu dac a coincis cu scoaterea suzetei, dar la fix 3 noaptea se trezeste din somn urland rau, cu tavaleli prin pat, cu dat din maini si picioare rau de tot. Dupa 10 minute de "spectacol" timp in care nu avem cum sa-l potolim sub nici o forma, ii trece si se culca, dar intre noi, nu la el in pat.

Poze cu Vladutz

Si crizele de genul asta imi suna foarte cunoscut, cu tot cu culcatul intre noi, faza pe care as fi jurat ca n-o voi face. Ca sa vezi cum renuntzi la principii in creierii noptzi de rusinea vecinilor si groaza unei zile de munca fara sa te potzi concentra fiind vraiste de nesomn. Singura diferentza e ca nici macar pe suzeta nu pot da vina ca am scos-o de multisor...
Incerc insa sa invinovatzesc ultimele masele care nu mai ies odata!!!
ca te intzeleg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, dr. noastra nu imi recomanda vaccinul antigripal . I-am spus ca la cresa toti sunt vaccinati si a zis sa nu i-l facem. Sunt in ceata! Nu ca ar fi cine stie ce...dar toti au vaccinul facut si el nu...

Apropo de facut propozitii, aseara am visat ca sotul meu ii spunea lui Vlad sa-i aduca papucii, iar Vlad i-a raspuns clar: Vino si ia-i singur!

Vlad zice asa:
Dana Coca chie= doamna Coca scrie(asisitenta de la cresa)
Dutzu beo ciai muteee= Vladut bea ceai mult , cu pauze intre cuvinte
inseamna ca face propozitii?? oricum e o tentativa si la fel vorbeste de ma doare capul.
Pe strada zice: cutzu nani= catelul doarme, shina tit-tit= masina claxoneaza

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Salutare mamici si pitici, dam si noi raportul pe scurt, sa nu ne dati disparuti. Mihai e bine, dar de maine ii schimbam gardinita, cu o cresa de stat. Cea particulara a ramas fara spatiu, din pacate. E mai lunga povestea si nu are rost sa umplu randuri aici degeaba. Am tras doua saptamani de stres si umblatura pe la crese/gradinite si in finalam rausit de i-am gasit un loc la o cresa cu program prelungit, de unde sa il pot lua cand ies la 6 de la servici. Sunt foarte curioasa cum va fi de acum incolo cu imbolnavirile, ca aici va avea cca 15 colegi zilnic, fata de 5-6 cati avea dincolo.

Kris, multa sanatate Biancai si nepotelului. Domane ajuta sa-si revina!

Tomasa, mare vorbaret ai tu acolo!

Bubu, sa stii ca si al nostru pe la 3 incepe sa se foiasca. Nu se zvarcoleste, in schimb doarme mai agitat si cu maraieli. Azi si el a fost sus la ora 6, cu greu l-am mai tinut in pat pana la 7. Iar aseara ne-am cam chinuit sa-l tinem pana la 7:30 (8:30 ora veche). Dar incet, incet se vor obisnui.

Nici nu mai stiu daca am felicitat-o sau nu pe Liviana, asa ca Liviana iti doresc o sarcina usoara, fara probleme. Sa o savurezi la maxim!

Shobo, noua colicii ne-au aparut cam pe la 2 saptamani si au trecut cam pe la 7. La 8 saptamani cand am avut botezul nu mai avea deloc.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput