Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 9
Raluca_u spune:
buna fetele mele dragi,
va scriu asa tarziu pentru ca nu am avut net si m-am simtit mai depare de voi de acasa decat din spital, pentru ca aveam calculatorul in fata dar degeaba.
in primul rand ma simt bine nu mai am contractii si se pare ca Adinutza s-a razgandit, mai vrea sa stea la caldurica.
va multumesc din suflet tuturor pentru gandurile pentru mine. Miro a avut grija si mi-a facut documente word cu tot ce scriati si va spun ca a contat f mult. nu va pot nominaliza acum si nici mai tarziu pentru ca nu cred ca a existat vreuna dintre voi care sa nu imi scrie si mie un gand de bine. deasemenea multe fete m-au sunat sau mi-au trimis mesaje. va pup pe toate si sincer v-am simtit foarte aproape si parca singurele care erau cel mai aproape de ce simteam eu.
pentru toate astea pentru voi toate.
o sa incerc sa citesc ce s-a scrs in ultimele 3 zile si apoi sa va raspund.
pentru toate
Raluca 35 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxanica2006 spune:
RALUCA, bine ai revenit acasa si printre noi! esti o mamica f. puternica, toate ne miram de puterea si curajul tau. ma bucur ca esti sanatoasa, ca sunteti bine amandoua! Acum sa te odihnesti si sa ai grija de printesa ta!
ROXANA 33+ DAVID MIHAI
dandusa spune:
RALUCUTA,
te pupi si iti urez si eu toate cele bune,ma bucur ca sinteti acasica si ca sinteti bine,multi pupici de la noi pentru voi doua.
DOLORES,
,miroase a gogosi sau mi se pare mie?....,am uitat ceva de pe reteta?Sau vrei sa le maninci tu singurica?
dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
m_monique spune:
roxanica2006 si eu am avut acceasi problema bubite mici rosii pe burta si pe sani care ma mancau mult. eu am fost la dermatologie unde mi-a dat o mixtura mentolata si o crema dermatologica. deasemenea a trebuit sa tin putin regim: fara grasimi, cafea, ciocolata, mezeluri.
dupa doua zile de tratament au inceput sa treaca.
31 + cu
Nunta noastra
m_monique spune:
raluca ce bine imi pare ca ai aparut. azi m-am gandit de cateva ori la tine.
31 + cu
Nunta noastra
danita spune:
se poate pasa si la mine o gogoasa? stiu ca e interzis.......dar n-am mai mancat de cand eram mika hehe
BeBelusca
m_monique spune:
mi-ati facut si mie pofta de gogosi. dar eu nu pot sa mananc ca deja am depasit kg.
azi a fost sotul la tara si mi-a adus prune. asa ca am facut prajitura cu prune.
31 + cu
Nunta noastra
dolores spune:
dandusa multumesc tare mult pentru reteta, dar inca nu am facut...pentru ca m-am apucat de smotru....si acum sunt franta. o sa fac un dush si ma bag in scutece. va pup pe toate
dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
dandusa spune:
Si eu va pooop de somn usor,mi-am facut pofta cu gogosile degeaba...,poate miine facem si noi ceva bun...sau poate doar poftim!
Sa visati frumos,printeselor!
dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
aelita spune:
Mayaione,Am pus boxele pe parchet si basii cat mai tare. Ascult Rammstein sa fiu sigura ca dispera, nu are cum sa-i placa asa ceva. ce te faci daca-i placeee??
Mio75,nu-ti vad pozele cu camera.Pune aici un link.Dar cu ocazia asta ti-am vazut pozele,te-am vazut si mireasa,foarte frumoasa,si cu burtica. catelusul e scump foc.Unde sunteti,acolo pe tun?
atudor,SIGUR TIE NU TI-AU EXPLODAT ARDEII!! ca sa ma oftic!as vrea si eu supa cu galuste.dar si pe alea,ori le explodez,ori le fac de dai cu prastia cu ele.
fatima,na ca nu am facut nimic azi! ca dupa ce am fost sa caut carut si NU m-am decis ce sa iau,am cazut pe masa sora-mii .Apoi,la intoarcere am dormit buba in masina,si am continuat acasa somn de muuulte ore.Nu dormisem toata noaptea!!Asa ca am amanat fineturile.Dar sa iti spun cu vrednicia! Ciorba de burta se face maiusor decat aia de legume ! nu mai zic de gaulste!! nici eu nu stiam,dar e cea mai simpla mancare .si limba cu masline,nici nu stiu dca imi place,eu de obicei fac masline cu pui,si am zis sa ii fac si lui pofta cu limba,dar sa o taie inainte sa nu o vad intreaga ca mor.eu sunt nevoita sa fac gateluri,ca altfel cu friptura mor de foame ,nu mananc.al meu ar manca numai carne ,goala daca ii dai,as scapa repede de el,cu gratarul.eu sunt problema.
combinatia inc amera nu e chiar portocaliu,dar e un fel de mustar.cosuletul,dintr-un carrefour...
nasol ca mananci fara sare,nu as putea!
cristina74,apropie Hallowen-ul????asa e ,fetelooor!! cand era??Adu la mine soacra,dca face orezuri in toate felurile,ca eu as manca numai orez si numai paste.Nu de acum,dintotdeauna.
Ce-ti fac degetelele??
haha,bine ca ai rectificat,ca nu intelesesm chiar asa:)))
yagmur,stai linistita,m-am laudat degeaba,nu am gatit nimic pana la urma.Ar fi o idee sa dezghet burta daca tot nu dorm...(nu a mea)
jojo miha,sigur tu ai ardeii ne-explodati! ce iti pasa!
kokorina,CASTANE??? pai nu ti-am zis ca si alea mi-au iesit vai mama lor?? alea nu au explodat,dar s-au golit pe dinauntru! sa ma fi vazut ce am ros la ele,asa ,de pofta!!!
eu le-am cresdtat,si le-am pus la cuptor .ce trebuia sa le mai fac?sau cat sa le tine?sau ce??ca mai vreau.
porumbita,"eu vorbesc de voi ca eu sunt aia impedicata, sotul meu de aia nu ma lasa singura pe strada zice ca sunt pericol public"
monique,fu placuta bantuiala?
mihaela,bine ai revenit! ai grija de tine!
dolores,cunosc senzatia,imi inchipui prin ce ai trecut,si pe mine ma mai apuca panica asa ,sper sa nu fiu la fel cu copilul!!vedeti cand va faceti timpsa mergeti neaparat la medic!
ma gandisem si eu la mancarea de cartofi!
daca nu ai chef,nu fa nimic! eu cand nu am chef,nu fac,mereu iau in seama reactiile organismului,si pana acum de cate ori am facut curat ,chiar din ala brutal,nu am patit nimic.lasa organismul sa te ghideze!
miraco,sa-ti traiasca mama !! ce vrednicuta e!!! sarmale,mmm.imi amintesc ca am facut si eu acu ceva vreme sarmale si le-am afumat si p-alea...zilele astea va povestesc numai esecurile mele,in rest sunt o minune la bucatarie,haha.
alexandra,,ne facem pofta una alteia pe aici.
dolores eu gogosi fac din aluat ca de paine,dar mai moale,la fel cu drojdie.altele nu stiu,decat dina stea taranesti.poate stiu fetele retete din alea bune de gogosi.
kokorina,haaaaaaaaaaaaaaa,mor cu tine ,femeie! auzi,daca i se rupe ei apa la dush! na! grea problema!iubi,nu mi se pare o prostie,chiar asa e! doar asa m-a luat rasul ca mi te-am inchipuit ! naiba stie,ne-om da seama cumva...fa si tu dush cu apa mai putina.
hai sa razi si tu de mine! odata faecam dush,si singura acolo in tacere,ca am zis ca de acum imi pun muzica,pt ca mi se face frica in dush,dintotdeauna ,cand am apa pe fatza si pe urechi.si ma incui in baie sa nu cumva sa se deschida usa ca fac infarct,indiferent ca stiu ca nu poate fi decat sotul! el stie,si striga inainte :faci dus??? ca sa il aud,sa deschid ochii.asa m-am obisnuit eu sa rezist la sapun in ochi,ca nu aveam incotro,eu tre sa casc ochii.
asa,spuneam ca in momente din astea in care apa imi vine peste urechi si fatza,ce imi trece mie prin cap?? ca daca odata imi iese copilul asa si nu simt ? na,razi si tu!
cristiana,tu daca nu iti rupi picioarele,inunzi casa? iti facusi de lucru cu ploaia!
dandusa,bafta cica nu se zice,la pescuit,se zice fir intins!
Oana-asiza,ati facut voi desenele cu manutza voastra??? mama,ce frumoase sunt!! bai,sunteti adevarati artisti !! au iesit SUPER!!! ce desene frumoasee!! camer e super,si imi place si perdeaua.oricum,ai camera destul de mare,iti permiti multe in ea!
bravo,imi place mult!
dolores,lasa,mami,ca adevarul e ca la inceput multe luni ai sa tii copilul in camera si nu e neaparayt nevoie sa faci acum,nu te dezamagi! adevarul e ca eu o fac acum si ca sa scap de problema pe care tu o ai acum,ca ma trezesc mereu cu camera aia plina de musafiri care nu mai pleaca.asa am aruncat patul de acolo inainte sa stiu ca sunt insarcinata! ca nu se racea salteaua aia! am zis ca las camera goala,fara pat ,am aruncat si noptiere si o minibiblioteca,vechi oricum si urate,care doar faceau cuib musafirilor .apartamentul ,initial,acum multi ani,a avut 4 camere,si eu am facut trei tot din motivyul asta,ca doar noi doi fara copii si patru camere eram tentatie prea mare pt cei care nu aveau unde sa stea.asa ca am renuntat la o camera de atunci,si am ramas cu doua dormitoare.nu s-a putut nici asa,unul venea altul pleca,asa ca acum,cu copilul,sper ca GATA!
cipi,ce putin mai ai!!! bafta mare si sa vii sa ne povestesti!!
chris,profita de visele erotice!:))
roxanica,daca te.-au ajutat musafirii,ASA DA!
Raluca,BINE AI VENIT ACASA!!!!Ma bucur ca esti bine!!si Adinutza sa mai stea cumintica acolo un timp,ca noi o asteptam cu acelasi drag!Cred ca a vazut ea cat de bine e aici cu noi,si a zis ca inca nu vrea la bebelusi de nov-dec.
am ramas toate cu gandul la gogis,vad,si nu am facut..
poate azi...
iar nu dorm,am schimbat ziua cu noaptea.am umblat dupa mobila si carut.Nu dormisem deloc toata noaptea,adica nici macar nu am stat in dormitor de data asta,nu m-am maichinuit,am stat in cur la tv.nu m-am decis,ca ma durea spatele si un picior,si ma strangeau pantofii,nu ma puteam concentra.apoi am fost la sora-mea si am mancat,deci s-a dus planul meu cu ciorba de burta si laudele mele.am adormit pe drum in masina,si acasa direct in pat.am incercat sa rezit pana seara,sa dorm noaptea,dar nu s-a putut.asa ca iar am comis-o !
si am niste arsuri..si ma dreg cu apa!ma doare si spatele.
am mizerie in casa si sunt fara chef sa ma apuc,simt ca nu tin azi la smotru.poate fac macar mancare,ce imi propusesem,ca altfel ma ameninta tot ardeii aia explodati din frigider!
am vazut o canapeluta,nu stiu daca sa iau sau nu.parca as lua pat de copil,de o persoana,mai comod pt el.
29+