Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Salutari la toate gravidutele.
Noi am fost cam ocupati azi cu curatenia si cu citiva musafiri nepoftiti...asa ca am avut o zi grozava....
Asteptam si eu sa ies azi la plimbarica ,dar se pare ca ramine pe miine.Claudiu vrea la peste iar....,am congelatorul plin de peste cumparat ,dar el tot incearca...,poate ,poate!
Deci ,miine mergem la pescuit.

DOLORES,
sanatate multa sotului tau.
reteta de gogosi este simpla...,la o cana de lapte cald ,un plic de drojdie frecata cu zahar,o lingura de ulei si faina cit cuprinde.Lasi la dospit,intinzi foaia si prajesti.Pudrezi cu zahar pudra si zahar vanilat .Mie imi iese super de fiecare data ,chiar si cu lapte batut dar incalzit.

dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

... dupa ce am muncit la greu sa terminam camera bebelinei, da' io zic ca merita, ca-s asa de happy acuma ca e totul gata ... am pus poze

chinico, cu intarziere iti zic si eu ca alea au fost contractii BH ... o sa fie tot mai dese de acuma ... pe mine ma mai apuca si cand am vezica plina, de fapt asa stiu noaptea cand tb sa ma duc la pisu, ca mi-e burta ca pietroiu

yagmur, welcome printre noi si tine=te tare! si intra si tu in prenatal, ca nu-ti face bine deloc sa umbli pe coclauri

bamboletta, cred ca ti-am ramas datoare cu un raspuns in leg cu masina de spalat cu uscator: am pus-o in functiune si am spalat si uscat cu ea la greu si ma declar f. multumita: hainele le scot uscate gata de pus in dulap, nu sunt sifonate si nici distruse!!

la toate

Dia 34+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am muncit astazi cu spor si am terminat de pictat peretii!!! Greu mai fu!!! Pfiu...ia priviti Disney...
Astept si sugestii, daca aveti vreuna, ca sa infrumusetam camera...

Oana 31+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

buna seara,
Dolores imi pare rau sa aud vestele proaste, aveti grija de voi si sa ne dai vesti bune

Va pup pe toate si va doresc sambata si duminica placuta!

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

extraordinar...e super camera..ce imbunatatiri..doamne ce de desene animate...eu nu o sa am cum sa-i fac lui david asa ceva..pt ca momentan va sta cu noi in camera...si ma rog...e o situatie mai..in fine, nu mai conteaza..o sa aiba camera lui, dar o sa mai treaca ceva timp....si atunci o sa-i faca mami de toate....lipsa de spatiu nene ce sa-i faci..cand stai cu socrii iti vine sa-ti iei campii, doamne iarta-ma...azi am fost si sunt f irascibila..ma duc sa trag o gura de aer proaspat de poluare , poate imi mai trece. v-am pupat

quote:
Originally posted by asiza

Am muncit astazi cu spor si am terminat de pictat peretii!!! Greu mai fu!!! Pfiu...ia priviti Disney...
Astept si sugestii, daca aveti vreuna, ca sa infrumusetam camera...

Oana 31+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Asiza,desenele sunt foarte frumoase,foarte reusite.O sa se bucure Denis la greu de ele,sa vezi ce frumos o sa rada....

35+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Buna seara burticoase! Desi intru rar pe forum, vin cu vesti. Bebeul meu a ajuns la 2500 g iar cezariana este programata peste 3 saptamani (asta daca dovedeste ca e cuminte si sta la mami in burtic pana atunci).....Si pentru ca pana atunci mai e ceva timp, ne pregatim sa facem galerie la fetele care numara zilele pana isi vor vedea minunile.
Draga Asiza-Oana cred ca ati muncit ceva la desenele alea, dar sunt convinsa ca atunci cand bebelusul va ramane cu privirea fixata pe perete va merita fiecare minut consumat colorand peretii...
Va pup cu drag pe toate

Cata 35+ cu David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna, gravidute!
iar sambata si deci iar alergatura peste alergatura. e clar ca sfatul lui nenea doctorul se aplica doar de luni pana vineri!

nu am prea multe de povestit.am plecat la tcm dupa haine de gravida si m-am intors cu o chestie de aia care curata cu aburi!

mai amuzant e insa altceva-stiti ca va povesteam de dimineata ce vis am avut. face ochi si alex si primul lucru dupa pupiciul de buna dimineata care credeti ca a fost? ,, stii ce am visat azi noapte? ca si tare bine era...`` RAU AM MAI AJUNS, OAMENI BUNI, CA O BABA DE 80 DE ANI, SI ALEA DACA VOR, NU CRED CA LE IMPIEDICA CEVA, PE CAND NOI... am vrut, avem!

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

chris lasa ca recuperam noi.
si mie mi s-a mai intamplat sa am asemenea vise. dimineata cand ma trezeam imi pierea cheful sa pun in practica visul.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

BUNA SEARA!!! Mi-au plecat musafirii, fetelor!!! ei, nici n-a fost asa greu, m-a ajutat sotul, m-au ajutat si musafirii, a trecut!
Am nevoie de ajutorul vostru!
Mi-au aparut niste bubitze mici, rosii, pe burtica, numai in aceasta zona, nu s-au extins pe tot corpul. Ma dau cu pudra mentolata sa nu ma scarpin, stiti voi despre ce ar putea fi vorba? Am citit pe undeva de prurit de sarcina sau asa ceva. Daca nu-mi trec pana luni, sun dr. Sper sa nu-l afecteze pe baietel, in rest nu-mi pasa, ca eu sunt puternica si ma descurc.
Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris, oricum revin. Va doresc o duminica placuta tuturor. Celor care simt ca se apropie momentul cel mare le tin pumnii si CURAJ!!!!

ROXANA 33+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput