Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

bine v-am regasit!
nu am scris de fff mult timp
am fost ffocupata,dar acum trebuie sa stau acasa si m-am gandit sa scriu si eu.
deci, voi naste cu Dr Alina Craciun la Municipal,acum sunt in 35 de sapt si voi avea o fetita.
asta daca nu se naste mai devreme, ca ma avut niste dureri f nasoale de burtica, in partea de jos, si au spus ca sunt contractii,sa stau in pat ca sa nu nasc prea devreme.
ma chinuie arsurile ingrozitor,erau doar noaptea si doar la unele alimente,acum sunt si ziua si noaptea,indiferent de ce mananc. am incercat dicarbocalm,dar fara succes.

stau in casa de cateva zile, mi-e f greu,eu sunt obisnuita sa ies,sa fiu activa, sotul se chinuie cu toata treaba, o duce si o aduce pe maria,fetita noastra la gradi, cu serviciul,cumaraturi,etc,ma ajuta la treaba.e super obosit
nu prea mai vorbim,asa ca DC este de baza,pe langa tv
am scris asa un mesaj lung....
sper sa sunteti toate bine
numai bine!
mihaela si fetita maria ,aproape 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

BUNA MAMICILE MELE PREFERATE. nu am inchis un ochi toata noaptea..in afara de facptul ca am facut 5 drumuri la toaleta, jur ca atatea au fost..am stat cu grija lui cristi.aseara i-am dat un algocalmin si era foarte ametit, iar eu nu am dormit de grija lui, ma tot trezeam si puneam mana pe el sa simt daca respira..va dati seama ce senzatie???azi dim a trebuit sa plece urgent cu treaba..unde sa te mai duci la doctor....l-am sunat si inca era ametit...a ramas ca vom merge sa faca o tomografie...dar parca vad ca iar vine diseara, mult prea tarziu..sunt suparata pe treaba asta..in fine...

eu am gatit ieri mancare de cartofi, ciorba de cartofi si ca desert am facut o sarlota care se prepara cu lapte rece in 3 min...am cumparat 3 plicuri, unul de vanilie, de cacao si de capsuni..am pus in pahar 3 culori...

acum nu am chef de nimic..m-as apuca de curatenie si nu as face, m-as uita la tv dar nimic nu mi se pare interesant...mda..oricum va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi si va multumesc tare mult pentru incurajari

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

alex multumesc pentru raspuns...astia schimba regulile de la o sapt la alta.daca mai am nelamuriri te abordez..te pup

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Salut buroaselor,mai am si eu o gurita de cafea....ca am pierdut barfa de dimineata
Ieri cand va scriam eu de zor....cine bate la usa?....mami meu care locuieste la 50 km.Ei bucurie maaare.De aia nu v-am mai scris.A venit cu cadouri pt bebelina si hotarata pe treaba ,mi-a facut ieri papica...paste cu branza la cuptor,fripturica si o ditai'oala cu sarmale...ooodar va poftesc ca-s asa bune...si-s destule.A dormit la mine si am mai stat si noi de povesti.
Dandusace marea crescut CrinutaAi grija de ea si sa ne spui si noua ce si cum ...atunci cand...Sa-ti pastrezi starea de spirit...Hai ca parca ne mai revenim si noi astea cu tremuriciul in oase cand va citim pe voi...
Dar vad ca azi v-ati trezit cu pofta de gatit...
chrisce frumoooooooooos visezi tu,eu inca mai am cosmaruri cateodata...
Yagmurm-ai dat gata cu laptele de pasare...yamyam...n-am mai mancat din liceu ,cand ne mai facea gazda(o femeie extraordinara)...si...vezi ce faci cu zgaltaitul...nu mai bine stai tu acasa frumusel?
Cristinae un deliciu sa te citesc...doar in 2 limbi ai injurat-o???
Doloresce face sotiorul iubit?Buna si sarlota aia...
Aoleuuuuuu da ce pofta mi-ati facut...de toate as manca...Stiti a ce-mi suna gogosile alea cu usturoi....?Hmmmm la Oradea si la felix mancam niste placinte cu cartofi excelente...ca niste gogosi mari umplute cu cartofi faramati si pe deasupra cu smantana si mujdei de usturoi...imi plua..."oradeanco"uite ce primesti tu de la mine poate ,poate primesc si eu o reteta...(stii despre ce vorbesc...)
M-monique sa ne zici ce ai mai vazut frumos prin magazine...
V-am zis ca am fost joi dupa patut,dar nu ne-am hotarat...of ce greu e.Ia sa mai trag eu cu ochiul la pozele voastre.
aelita,frumusica foc camera...
Mihaela_pbineai revenit.In legatura cuarsurileincearca malox,la mine asta isi face efectul.

hai sa vaspunavcumsunt acum...ca pierdusem emoticonul...uite-asa...
Maducs-mi incalzesc vreo 4 sarmale...dar as manca si ceva dulce...

Miraco32+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Doamneeee ce de greseli.Unde mi-o fi gandul?...La gatelurile voastre...Ei trebuie sa ma scuzati,i-am dat drumul fara sa vizualizez

Miraco32+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am aparut si eu.....iar va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati....si va multumesc pentru urarile facute surorii mele...si ea va transmite multi ...si va doreste sa aveti o nastere usoara....!
Nimic schimbat in starea ei....o linistesc doar calmantele...azi dimineata am sunat la medic deoarece o doare tot asa de rau si i-a zis ca e firesc....dar de Luni va incepe un tratament de cauterizare cu laser pentru a se vindeca mai repede....!
Dolores....ti-am trimis PM...l-ai primit?....imi pare asa de rau pentru sotul tau...cred ca te-ai speriat rau...si sfatul meu e sa faca o tomografie....noi cand am avut accidentul de masina Marius s-a lovit cu capul de volan si de usa si tot asa avea dureri de cap mai ales la trecerea de la cald la frig sau invers si am fost la un control deoarece sunt foarte periculoase loviturile astea....numai ca probleme sunt atunci cand are stari de greata,ameteli si vomita....!
Sa dea DD sa fie totul ok si sa fi fost o contuzie usoara....
Madaluta....multumim de informatii....
Aka...multumesc.......si incerc sa imi revin si sa fiu mai curajoasa......
Asiza........si inca odata mulumesc pentru sustinere...si trebuie sa revin cu picioarele pe pamant si sa ma gandesc numai la cat de frumos va fi sa fiu "mama"....
Ce frumos gest ai facut....sa o vizitezi pe Zina...sa-i transmiti salutari din partea noastra....si nastere usoara....
Vai Cristina...zici ca toate ti se intampla numai tie........ai grija de tine si acum chiar fereste-te tu de altii...
Aelita.........si e super lustra.....si camera e superba....felicitari...
Vad ca azi tema zilei a fost despre mancare....ce gospodine sunteti..
Eu am facut pui umplut la cuptor cu cartofi prajiti si sos de usturoi....si voi mi-ati facut pofta cu mancarurile voastre....
Kokorina....cum mai e cu raceala?...a trecut?.....sunt cam lenesa zilele astea...dar nu v-am uitat.....
Dolores...cu placere...si oricand ai nelamuriri ma intrebi...cum mai e Cristi?.....
V-am pupat si ma duc sa ma odihnesc....azi am avut o zi plina....

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

VA ROG SA-MI DATI SI MIE RETETA DE GOGOSHI. daca se poate intr-un timp relativ repede.....ca sa apuc sa fac ca tare mi-e pofta.multumesc.

alex, cristi asa cum am zis..momentan e plecat ....si sunt plina de draci..in fine

dolores 34+David Cristian
poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor cucuietelor.....pe mine ma roade o MARE PROBLEMA a mea,de vreo 2 saptamani.dar poate ma elucideaza vreo mamica....care mai are copii.ma gandeam si eu ca prostu'.....pai,cica iti dai seama cand ti se rupe apa,ca doar nu e numai o lingurita,nici o galeata.....dar cica curge ceva cantitate.acu vine intrebarea mea prosteasca:DACA MI SE RUPE APA CHIAR CAND EU FAC DUS?si eu dupa aceea ies bine merci de la dus....cu apa cursa din mine....dar curata.chiar nu simti nimic?chiar iti dai seama,desi esti sub dus?poate chestia cu dusul s-a intamplat la o femeie dintr-un milion.....dar se poate intampla,nu?chiar ma preocupa chestia asta si va spun ca in ultimul timp fac dus mai cu teama.daca vi se pare o prostie....nu stiu....macar sa-mi spuneti.

34 cu si

Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

A venit si soacra, a facut si mancare, am mai stat si la o barfa,am mai luat si cateva picioare/pumni de la Georgia.....Acu' cica stau su lucrez,ca soacra-mea a scos fetita, pe Iasmina, la plimbare un pic.Nu prea imi sta capul la treaba,ca abia ce au iesit ele din casa,cu destinatia parc, ca a inceput sa ploaie aici, de zici ca a fost rupere de nori, nu alta. Cateva minute, insa aveam usa la gradina deschisa, de jos,si a intrat apa la greu in casa.Acu chiar ca am treaba.
Alexandra,ce sa fac......mi se intampla, asta este,ca nu pot sta tot timpul in casa. Simt ca ma urc pe pereti.Faza e ca eu sunt "norocoasa" la chestii din astea,nu e prima data cand se intampla,insa sper sa treaca pana vine Georgia, ca doua dureri in acelasi timp.....nu prea e corect.
Miraco,da, am injurat-o in doua limbi,ca una n-a fost suficient.Engleza nu e prea "colorata" la capitolul injuraturi, insa mi-am scos parleala cu romana,ca zici ca se bateau turcii la gura mea. Sper sa nu fi fost nici un romanas prin preajma, ca i s-ar fi ofilit urechile, de ce "creativa" am putut sa fiu.
Dolores, mama, stai si tu linistita, si mai lasa nervii la o parte. Poate iti da vreo fata reteta de gogosi,ca eu habar nu am cum se fac astea.
Pupici la gagici cu burtici

35+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Kokorina, sa te lamuresc eu,ca am avut experienta asta.
Chiar daca esti in dus,sau in cada, sau mai stiu eu pe unde, simti cand ti se rupe apa. e ca si cum ai face pipi, insa nu te poti controla.Sper ca ti-am descris situatia cat mai bine.cand faci baltita sub tine, e una, dar sa-ti zic cum a fost la mine.La mine nu s-a rupt, asa, tam-nesam, ci s-au fisurat membranele, iar eu pierdeam licchid cate putin ,insa mereu. Mi-am dat seama ca ceva nu e in regula, pentru ca de dimineata,de cand ma trezisem ,si pana la pranz, schimbasem deja vreo zece perechi de chiloti,si m-am gandit eu ca nu poate fi transpiratie,chiar daca acolo unde am nascut eu fata erau vreo 30 de grade in perioada aia.Insa vreau sa-ti spun ca durerile au inceput mult mai tarziu dupa faza cu udatul chilotilor, asa ca am avut timp berechet de mine.Ai sa vezi,ca orice si oricum s-ar intampla, ai sa stii cand se intampla,iti garantez eu.
te pup si nu te mai gandi las asta,ca e prea devreme la tine.Mai lasa smecheroii sa mai stea un pic acolo.

35+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput