Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KOKORINA,iti tin pumnii,sa va ajute DD sa treceti cu bine si sa va intoarceti acasa sanatosi toti 3.

Adina 36+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

KOKORINA,multa sanatate,iti tin pumnii.Sa dea Domnul sa fie totul bine!

Mai fetelor,eu miercuri ma internez dar nu stiu sigur daca ma si opereaza in aceeasi zi(eu asa as vrea).Oricum va multumesc pentru urari.

DENY38+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

De sughitat nici eu nu-l simt pe bebe sughitind dar stiu ca e normal sa sugita bebeii acolo in burtica.
Haideti fetelor ca va facem galerie hai Zina, Deny, Kokorina sa aveti parte de nastere usoara si refacere rapida, sa va puteti bucura de comorile voastre cit mai repede dupa nastere.
Toate ne gindim la voi.
pupici multi

marinela 30+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ce fericita sint!!!
ZINA,DENY,KOKORINA,sa ma asteptati si pe mine....,ca mor de nerabdare sa-mi vad printesa.
Nu mai am rabdare s-o astept ,s-o string in brate,sa-i vad zimetul si ochisorii frumosi,dar se pare ca ea nu vrea sa vina curind.Ce mult mi-ar place sa fiu alaturi de voi si sa va sustin cum trebuie.Dar chiar si virtual sint alaturi de voi si diseara am sa vorbesc cu Crinuta sa-mi spuna si mie cam cit mai sta pe acolo.
Vreau si eu sa nasc!!!
Azi toata ziua am m-am gindit sa fac clatite,apoi am si facut ,iar si mai apoi.... le-am savurat.M-am relaxat si am incercat sa prind miscarile fetitei prin burtica.Ce-am mai pindit...,cind deschideam camera...,se oprea.
ALEX,
sint pregatita si chiar vreau...,dar se pare ca mai trebuie sa astept.

dandusa 38 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

ma alatur si eu galeriei!
]]]]

hai fetele, sa aveti bbi frumosi si sanatosi, mancaciosi si somnorosi, refacere rapida si sa veniti sa ne povestiti cat e de greu sa nu va mai doara soldurile, coloana, sa nu se mai umfle mainile, sa nu va mai treziti amortite, sa nu va mai treziti pt baie ci pt alaptat...

marcela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara,

Fetelor tot citesc si nu mai reusesc sa termin, offf ce sa mai zic.Am avut si eu contractii, si am luat prima pastila de no-spa sambata, eu care nu mai simtisem durere de burtica inainte, numai cu spatele am avut probleme si cu degetele de la maini, asa ca am spart gheata si am luat pastiluta,ca vorba aia suntem maricei si ma astept si eu la mai multa durere si stari de rau.

Nici nu mai stiu ce sa mai spun ca atatea am citit si vroiam sa dau raspunsuri la fete, dar citind in etape uiti cui ce si cum.

...oricum Kokorina, ce veselie pe tine iti imaginezi cum o sa ai tu un puiut de om intr-o mana si celelalt in alta, ce frumos, deja mi te imaginez, sa stai cumintica ca sa fie maricei si sanatosi

....cine zicea ca trebuie sa plece sotul in delegatie?...acum va inteleg fetelor ca si al meu trebuie sa plece si mor de nervi ca daca se gandeste sa vina pe lume Lisi???? nu vreau sa nasc singura...sper sa nu se intample...

....Dolores draguta de tine mereu trebuie sa nu te linistesti tu ba una ba alta, sa ai grija de tine ca stii ca bb e sensibil, da?

.....Miro eu nu te vedeam pe tine sa stai in pat asa cum nu ma vad nici pe mine dar se pare ca vor veni zile cand o sa ajung si eu in patut vreau nu vreau

....Adinuta de tine ce sa zic sunt tare mandra si te apreciez mult pt tot curajul si pt toata perioada asta prin care ai trecut

....Chris80 sa stii ca nu esti singura care visezi, eu nu am avut inainte vise despre dar acum am si vorba ta nu era rau deloc

....Ralu, trebuie sa iti multumesc pt ca prin curajul tau traiesc eu clipe cand vorbesc cu mine si imi spun adica cum Ralu poate sa fie asa de tare si eu nu, de ce si uite asa ma consolez si parca cateodata imi trece teama de nastere, oricum ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati intors sanatoase

Va pup pe toate si sper sa intru si mai tarziu sa mai stam de vorba

Cleo 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Doamne, ce emotii m-au napadit!!!!!

Ma alatur galeriei pentru cele care se pregatesc sa devina mamici saptamana aceasta!!!!!

KOKORINA: CURAJ, SANATATE SI.......ITI TINEM PUMNII!!!!!
ZINA: FII INCREZATOARE SI TOTUL VA FII BINE. Ce fericire pe tine, iti vei tine in surt timp bebelusul in brate....
DENY75: si tu, mami?!?!??!

Mirela 36+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor,
cand am auzit de zina si de kokorina ma gandesc ca suntem asa de aproapeeeeeeeee .....mi-e teammmmmmmmmaaaaaaaa

pupppppppp

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Pai cica la mamici de octombrie nu mai sunt multe pe lista... Urmam noi
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa vem nasteri usoare si bebelushi sanatosi si papaciosi.

Dbunny35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

cat s-a scris azi!
eu m-am simtit f rau,mi s-au umflat rau picioarele si a trebuit sa stau in pat. am intrat putin ca vad ce mai e nou si la generale a nascut o mamica la Galati in 28 de sapt si cei de acolo din spital sunt complet nepregatiti, ii pun viata in pericol...m-am ingrozit,nu-mi vine sa cred ca se poate intampla aasa ceva...
sper sa fie bine bebe cel mic -are vreo 800g cred
numai bine
somn cat mai usor !

Mergi la inceput