Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 25
miraco spune:
Chiar asa bambospune-ne mai multe despre patut ca si eu am vazut in tg-jiu,dar vanzatoarea aia...o incuiata habar n-avea sa-si vanda marfa...A trebuit sa ma uit eu la el si sa ma prind ce si cum...dar n-am insistat,ca m-a enervat figura pe care o facea cand intrebam ceva.Parca vorbeam chineza...mi-a zis sa trec cand e colega ca ea stie mai multe...
I-ai mai luat salteluta...?Si daca doarme in cosulet mai punem si acolo ceva...nu? Uite bambo
poate ne lamuresti tu...
Miraco
32+ si "dulceata lu'mami"
burtika
doradora spune:

zina, deny, kokorina bafta multa si bebei sanatosi! va tinem pumnii si va asteptam cu noutati!

madaluta parerea mea e sa te apuci de lecturi intensive pe net, sa compari avantajele si dezavantajele fiecareia dintre modalitatile de a naste, pt ca pana la urma e corpul tau si tu stii cel mai bine ce vrei. vorbeste si cu doctorul, dar e important sa ai si tu o opinie, pt ca esti direct interesata.
teutz contractiile braxton hicks-bh-sunt contractii normale ale uterului care se pregateste pe parcursul sarcinii pt momentul expulziei. daca simti incordari ale burtii si nu esti la termen, atunci organismul tau face repetitii pt ce va urma.
chris
33+
alexandra
miraco spune:
Eheeeeeeeeeeeidar ce ati mai scris...eu ramasesemlapag 14 si cu mesajul scris gata de trimis....doar ca intre timp au aparut ceva musafiri
si voi va faceti decap....ati ajuns la pag 17
Vecinii mei de deasupra s-au apucat sa sparga balconul...
Va dati seama ce balamuc e deasupra mea...fug sa citesc si va pupez pe toate

Miraco
32+ si "dulceata lu'mami"
burtika
Laura13 spune:
Kokorina multa sanatate lui bebe si tie, mult curaj si fetelor hai cu galeria!!!!!!!
Pupici!
Laura
si bebe strumf
36+
jojo_miha spune:
Ura in curand vom avea 3
.Ce frumos.Sa vedem si noi vineri ,sa ne zica doctorul cat mai avem.
Mult curaj fetelor,niste bebelusi superbi si nasteri usoare,noi va 

Mihaela si bebita Amalia
ama.lia spune:
Zina, mai e putin pana la momentul mult asteptat, mami, trebuie sa fii fericita, nu speriata! iti vezi bebele poimaine!!!!

Mult mult curaj!!!
te pup 
Amalia 34+ si 
saryta spune:
Salut burtici cu bebici da mult ati mai scris bravo.Eu sunt ok cat de curand tre sa merg la ultimul control de la 36 sapt. si apoi asteptam.
zina, deny, kokorina in curand o sa va vedeti bb sunteti f norocoase va urez o nastere usoara(refacere rapida caci toate faceti cezariana) si bb sanatosi, frumosi si papaciosi.
HAI FETELE BAFTA 

Ramo dupa cate vad bb Rares vrea la mami - nastere usoara si bb sanatos.
Mai vb.Pa. 

Mariana - 34+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
ama.lia spune:
deny75 mami si tu?? ne tii la curent cu evenimentele, da? cred ca ai emotii... 
si iti doresc un bebe sanatos si frumos!
Amalia 34+ si 
saryta spune:
Am uitat sa schimbam semnatura suntem un pic mai mari.
Scuze ca am latit pagina nu am vrut dar s-a intamplat.
Eu am o problema sunt f curioasa daca toate o sa nastem ce ne-au spus la echo caci stiu o gramada de persoane care s-au pregatit pt ceva si a iesit altceva(vineri a nascut o prietena si i-a spus de fiecare data ca are fetita si ea a nascut un baietel - surpriza mare caci asta isi si doreau acasa mai au o fetita). Voi nu v-ati gandit la asta? O sa vedem in curand ce si cum.Pa

sper ca nu v-am plictisit.
Mariana - 35+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
ama.lia spune:
Fetelor, saptamana asta chiar avem bebei?

Sunt asa emotionata... 
![]()

Azi in sfarsit am spart gheata si am fost sa cumpar una alta pt maternitate... mai sunt multe, a fost doar un inceput timid...
Va multumesc celor care mi-ati raspuns cu sughitul, stiam ca e normal, dar mama mi-a zis ca noi nu am sughitat si sa-mi sun dr. sa vad daca e vreo pb. Nu-l sun, ca e normal ca bebe sa sughita.
Va

Amalia 34+ si