Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si noi am facut, dar in vis...

quote:
Originally posted by ingeras26a

quote:
Originally posted by miraco

Ingerasatu cred ca ai vazut patut cum are bamboleta9intra la poze sa vezi),e tare dragalas...La ce pret era?
Miraco32+ si "dulceata lu'mami"

Era 650 ron...o sa intru sa il vad. Tare frumos!

V-am spus ca am facut sex sambata??! fetelor, cat e de bineeeee! Usurel, ca mosii, pe o parte, nu la la 18'spe ani, dar frumushel rau!

Pupicei, Ingeras 31+ Maya

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si bebvelina noastra sughite, dar ii explic ca eu stau sa numar miscari adevarate, sughitul nu se pune, si pana la urma intelege si se orreste

chris 33+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fatima, eu cu carnea care am fiert-o in ciorba de burta fac o mancare: intr-o cratita pun carnea fiarta, putin ulei, bulion, delicat si cimbru. si le la ssa fiarba putin.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

buna ,burtici!
va scriu din nou...nu mai sunt asa bine
m-au luat arsurile,asa ca nu mai pot dormi si nu mai pot de somn, mi s-au umflat si picioarele,asa ca stau frumos in casa si nu mai plec niciunde.asa ca raman maimutza...
sper sa fie mai bine mai tarziu
afost frumos cat a durat starea de bine
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by chris80

si bebvelina noastra sughite, dar ii explic ca eu stau sa numar miscari adevarate, sughitul nu se pune, si pana la urma intelege si se orreste

chris 33+ alexandra

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a
Cu casa...cred ca nu mai terminam niciodata...pt ca al meu iubit (dupa ce hotarasem ca in baia de serv sa nu facem nimic)...s-a dus si a cumparat singur faiantza, gresie, dulapior etc si o facem si pe aia. Asa ca...mai avem:) vreo luna

Pupicei, Ingeras 31+ Maya

Ingerasa sa porti sanatoasa noile achizitii pentru nunta si botez si sa va traiasca finii! Si la cat mai multi!

Atat m-a amuzat povestioara ta despre casa! De ce? Pentru ca suntem fix in aceeasi situatie! Abia ne-am cumparat gresie si faianta pentru baie si eram cat de cat fericita aseara de proaspata achizitie, cand al meu sot se gandeste sa-mi spuna: "ar fi fost tare bine daca am fi luat si pt. baia de serviciu gresie si faianta. Dar poate luam totusi!". Asta in contextul in care doar ce am zugravit in baia de serviciu si am curatat gresia veche de arata acum ca noua! Am crezut ca lesin! Si cum rabdarea mea e, in ultima vreme, cam la limite si ma apuca nervii din orice si imediat iti dai seama de reactie. Asa ca saracu' s-a lasat pagubas, desi nu stiu pt. cata vreme...
Abia astept sa vad casa aia terminata si la fel gandim si noi ca n-o sa se termine niciodata; insa cel mai teama mi-e ca nu vom reusi sa o terminam la timp, adica pana de Craciun cand va veni bebe. Si nu vreau sa nasc si sa stam tot la ai mei, nu ca nu ne-am intelege cu ei, dar vreau si io familia mea in casa mea.... Ai mei saracii ne tot incurajeaza sa o luam usor, dar...cred ca stii cum e...

Hai ca ma mai intorc la lucru! Pupici si spor la treaba! Si nu te mai stresa (de sfaturi sunt buna)

Gabitza 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

yagmur, poze vezi chiar pe prima pagina, inainte de sarbatoritii lunii, scrie mic cu portocaliu "poze cu noi"..iar daca vrei sa postezi si tu, trebuie sa te logezi cu user-ul si parola comune (cred ca le ai, nu?, daca nu, zi-mi, ca-ti trimit eu un pm)..

fatima 36+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

hai ca m-am trezit si eu cam tarziu cu sfaturi pt. yagmur...v-am zis eu ca nu prea imi merge forumul, nu vad mesajele voastre in timp util..

fatima 36+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor, oare ce o mai face codita? ultima data cand a scris era speriata, ca avea o pata maronie pe chilotel. de atunci nu a mai scris nimic.

32 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

....gata m-am decis: de azi am intrat in prenatal....m-am gandit mai Bine si am ajuns la concluzia k bb merita si el macar o luna de odihna si liniste inainte de a se naste....
Am fost si ne-am plimbat, am mancat o inghetatica, ne-am mai uitat prin magazinele din cartier....si ne-am cumparat si o revista, pe care v-o recomand. Se numeste Vine barzasi este primul numar sau un supliment al revistei Ioana-Copilul meu. Are un CD cu un Ghid de alptare+ un pampers si costa doar 5 ron. Incerc sa trimit pe mailul comun filmuletul cu alaptarea, dar este cam lung si nu stiu dc il pot trimite.
Offf, tare indecisa mai sunt....Dupa ce ca inca nu m-am hotarat ce nume sa ii pun bebicului meu, acum nici modalitatea de nastere nu o pot alege...E cel mai greu sa alegi....cel putin pt mine....Imi lipseste factorul deciziei si sufar cumplit din cauza asta tot timpul...Mai bine imi impunea medicul modalitatea de a naste decat sa ma l;ase pe mine sa hotarasc. ...
Va pup si nu va mai innebunesc si pe voi cu problemele mele...

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput