Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by miraco

Ingerasatu cred ca ai vazut patut cum are bamboleta9intra la poze sa vezi),e tare dragalas...La ce pret era?
Miraco32+ si "dulceata lu'mami"

Era 650 ron...o sa intru sa il vad. Tare frumos!

V-am spus ca am facut sex sambata??! fetelor, cat e de bineeeee! Usurel, ca mosii, pe o parte, nu la la 18'spe ani, dar frumushel rau!

Pupicei, Ingeras 31+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am nevoie de ajutor...
Unde vad si eu poze? Poate chiar postez si eu o poza... chiar de la munca....
Azi nu am nici un chef de munca.... ma uit pe geam si cand vad padurea in culorile toamnei, imi vine sa plec pe coclauri...
Dar macar psihic sint bine, desi am aflat ca "fostul" deja are o iubita... am banuit eu ca a plecat de acasa la alta.. dar acum mi-a fost si confirmat..
Pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

plec sa caut mobila la copil,pat,ceva,ma orientez acolo.ziceam ca nu iau,dar mi-a venit!
alexandra,la ginecolog nuimi faec nimci,ma intreaba de ce am venit.dar numai el poate saimid ea programarea la ecografie.asa ca am facut intai programare la el,ca sa iispun ca vreau o ecografie,si el sa imi dea trimitere,apoi sa sun eu iar la aia si sa imi spuna cand ma duc.
unde merg azi,e la clinica particulara la care mi-am facut separat asigurare .dar tot nu poti sa te duci direct unde rvei,tre´sa treci din mana in mana.in rest,nici nu stiu ce sa il intreb..oricum mereu uit sa ii inttreb,ma duc bou vin vaca.
ecografie la ei am facut in iunie.adevarul e ca as putea sa ma duc des,ca de.aia platesc lunr,dar am zis ca daca sunt bine,sa nu abuzez.apoi in august am avut ultima la ceilalti,care or sa imi mai de abia in noiembrie,ca asa e cu astia la stat.
asa ca m-am gandit sa merg luna asta la astia la particular,ca de doua luni nu stiu nimic.
analize mi le-am facut doar la cei de la stat,am zis ca nu are sens sa ma intep de sapte ori.

la cei de la stat,ziceam ca as avea o programare in noiembrie,dar e fara data .si am fost acum o sapt sa imi puna dta si au zis ca nu mai au locuri decat pt 23 nov,si ca sa ma duc iar pe 1 nov sa cer data ,ca vor deschide inca o ginecologie .parca vad ca ma trezesc pe 1 nov ca nici ginecologia aia nu e gata si nici pt 23 nov nu mai au loc,si abia in dec sa ma bage,cand eu deja probabil nasc.

in fine,la cat de lenesa sunt eu,nu ma agit,ma descurc eu cumva,intre doua.

deci,fug,ma pregatesc sa fug dupa mobila,vad daca gasesc ceva si daca pot sa fac poze pe furis.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Iar a cam luat-o forumu' razna...
Fetelor, ce mi-ati facut? ..mor de pofta...ieri am fost la socrii, in vizita obisnuita de duminica, si s-a dus naibii regimul meu fara sare...am papat tocanita de ciuperci si salata boeuf.....credeam ca o sa ma trezesc iarasi umflata de dimin., dar aratam totusi acceptabil..nici soacra-mea nu le facuse prea sarate, ca stia de regimul meu..e super draguta socrela mea..

aelita..m-ai ambitionat, azi fac ciorba de burta.. fierbe acum..din pacate n-am oala sub presiune (mereu uit sa cumpar)si o sa-mi ia cam mult..sper sa o termin pana plec la bucuresti, la doctor..abia astept sa vad cum iese..nu-mi dai si o idee de felul 2? ceva cu carnita de vitel..

..m-am epilat si eu alaltaieri cu ceara, ca m-am pregatit pt. control, greu, greu de tot..abia mi-am coordonat miscarile in oglinda..dar am reusit..

..miro, si pe mine ma doare, cum sa-ti spun..intre..picioare, adica ma doare "dansa", mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta..nu stiu exact daca muschii sau oasele, habar n-am, dar e tare nesuferita senzatia..
..am inceput sa recunosc si eu contractiile..asa cred cel putin..le simt mai ales cand misca bebe mai mult, sau cand stau pe scaun mai mult, si mi se intareste si incepe sa ma doara un pic burta..astea sunt, nu?

abia astept controlul deseara..atudor, bafta si tie..tu mergi mai devreme parca..

ingeras26, ce culoare era patutul? ca nici eu nu mi-am gasit pana acum, si tare stresata sunt..chiar, pe unde mai sunt magazine in bucuresti cu mobilier pt. bebe? poate plecam mai devreme un picut de acasa..

fatima 36+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Yagmurma bucur pt starea ta de spirit.... ,n-ai de ce sa fii altfel(doar ai pierdut un nemernik,nu un om ca lumea)Ia vezi tu sus in pagina,in stanga ai meniuDu-te pe mesaje private si selecteaza in asa fel incat sa poti primi .Tot la meniu ai si profil personal si daca intri acolo iti poti pune mai multe date si la semnatura numele,lunile,carutul albastru si numele bebeului
Pozele sunt pe prima pagina a fiecarui capitol,unde apar mai multe trimiteri si la alte materiale interesante...sub lista noasta de gravidute...Hai ca te descurci tu...Si vrem sa vedem si noi burtika ta

Miraco32+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fatima,oricum nu conteaza ca la tine fierbe mai mult,ca nu stai pe langa ea.tu iti faci treaba,important e sa nu o uiti acolo!
cu oala de presiune eu am luat teapa,am doua,una mica si una mare cu acelasi capac,si le-am nimerit defecte,aia mica nu e buna,nu se etanseaza capacul la ea.iar aia mare,cu trucuri am nimerit sa o etansez,dar mai curge apa pic pic,face mai greu..Asa imi trebuie ca de cate ori cumpar ceva imi e lene sa le duc inapoi daca sunt defecte.

felul doi? mancare de cartofi cu ardei mult verde ar merge cu carnita de vita.fiarta inainte bine bine bine.si cartofii sa nu se terciuiasca mult,sa ramana mai intregi,si sos mai subtirel.

sau cu ciuperci,o tocanita,cu ceapa rondele.

sau rosii cu ardei si ceapa ,calite toate la foc mic.

alte legume nu-mi mai vin in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza_max spune:

quote:
Originally posted by ama.lia

Neataaaa!!!!

Fetelor, la voi sughite bebe?

Cat de normal e sa sughita in fiecare zi destul de mult? Nu stiu ce sa-i mai fac, aseara am ascultat muzica si am dansat, ca sa-i treaca! si i-a trecut imediat. Dar acum sughite iar si parca nu m-as apuca de dans la ora asta

Amalia 34+ si

'Neatza mamici,

Amalia si la mine sughite bebelina. Nu atat de des cum spui tu, iar atunci cand o face ma masez usor pe burtica, mai ales acolo unde simt sughitul si ii trece repede (cred ca i-am prins punctul slab).

Pupici

Gabitza 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Yagmur, in primul rand trebuie sa-ti activezi PM ca sa-ti putem trimite parola de la mail-ul comun...du-te in stanga sus la Meniu. Acolo ai Mesaje private...bifeaza optiunea in asa fel incat sa poti primi PM...scrie un mesaj cand ai reusit si una dintre noi iti va trimite parola ca sa poti pune si tu poze...

Oana 31+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Aelita cred ca e asa cum spui,e ceva in aer de vorbim doar de retete si mincaruri.
Ramsan multumesc de urari, sper sa treaca cit mai repede raceala,nu am luat medicamente ca medicul meu de familie nu mi-a prescris decit ceva spray cu care imi dau in git asa ca mai dureaza putin pina trece.
Asiza multumesc de incurajari, si eu incerc sa-mi controlez greutatea dar fara prea mari succese pentru ca la mincare mai pot spune nu dar la dulciuri nici sa ma tai nu pot renunta.Am inceput sa le mai inlocuiesc cu fructe dar nu prea tine figura.
Va vad discutind de sex fetelor , care mai puteti sinteti fericite, eu nu am mai facut decit o data de cind am ramas insarcinata, nu ca ne-ar fi interzis medicul ci pur si simplu nu am avut chef. Imi este cam mila de sotul meu dar nu are ce face. Asta e.
Apropo am vazut ceva scris de clatite ,cred ca voi face si eu cu brinza dulce.
Pupici multi la toate.

marinela 30+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miraco, da, ai dreptate, era exact acelasi patutz:)

Bamboleta, spune-mi si mie te rog cate kg suporta partea din mijloc? Adica ii pot pune saltea, care este destul de grea?

Pupicei, Ingeras 31+ Maya

Mergi la inceput