Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 19
ingeras26a spune:
Ama.lia :) daaaaa... si bebitza mea sughite :) si este dragutza rau de tot. Este normal, sigur, pt ca inghite mai mult lichid amniotoc.
Fetelor sapt asta e ultima cand vin la munca, dar mai lucrez de acasa inca o luna :) sper sa si pot.
Am fost ieri sa-mi caut haine de botez si nunta (suntem si nasi la botez) :) si dupa ce mi-am probat niste rochitze de la Zara in care aratam ca un adevarat elefant :( - am 67 kg
si m-am umplut de nervi, mi-am luat un maieutz de la Promod, un pulovaras din acela care se leaga sub sani de la Tina R si o fustitza neagra de la gravidutze :) si sunt foarte dragutza cu ele. Asa mi-a spus sotzul! O sa fac poze si le pun sa le vedetzi :)
Cu casa...cred ca nu mai terminam niciodata...pt ca al meu iubit (dupa ce hotarasem ca in baia de serv sa nu facem nimic)...s-a dus si a cumparat singur faiantza, gresie, dulapior etc si o facem si pe aia. Asa ca...mai avem:) vreo luna 

In alta ordine de idei, de ieri am inceput sa am ceva contractii si sunt cam ingrijorata, deocamdata le tin in frau cu No-Spa si sper, ma rog la Dumnezeu sa nu fie grav.
Eu nu mai pot sa dorm noaptea de la un mom dat, pt ca amortzesc raaaau de tot si ma intor de 100 de ori de pe o parte pe alta, dar tot amortita sunt. Ma dor muschii si oasele bazinului cred, tendoanele...nu stiu exact, dar este o durere surda si cumplita, nu ai ce sa faci sa treaca. Voi aveti asa ceva?
Am vazut ieri in Unirea, la et cu magazine pt bebici un patutz tare frumos, metalic, care are si baldachin si leagan si toate laturile rabatabine, astfel incat se transforma in patut normal...nu stiu insa, am uitat sa intreb ce greutate poate sustine partea din mijloc...daca tine si copilul si o saltea cum vrem noi sa luam (din nuca de cocos)...trebuie sa ma interesez. Voi ce parere aveti?
Sper ca ati avut un weekend placut!
Pupicei, Ingeras
31+
Maya
jojo_miha spune:
Buna dimineata burtici.La noi a devenit un obicei sa lenevim in pat.Nici nu ma dadaeam jos dar trebuia sa ma programez la doctor,si m-am enervat.Am sunat miercurea trecuta sa ma programez pt vineri dar nu mai era loc ,zic ok vreau marti, nu ca se fac programari doar pt saptamana in curs,vroiam neaparat maine si sun azi si-mi zice vineri.
Dbunny uite cum te-a pus nebuan aia pe gandurii
.Nu am citit nicaieri ca ar iesi copilul mai destept.Eu ma foiesc toata noaptea,plus ca ma trezesc de 3-4 ori sa ma duc la toaleta dar tot pe partea dreapta aterizez.
Mihaela si bebita Amalia
carla2005 spune:
Fetelor sunteti niste dragute, aseara cred ca eram cam obosita de mi-a pierit optimismul! Astazi vad ca m-am trezit mai bine dispusa! Picioarele si mainile parca s-au mai desumflat desi sotul meu zice ca m-am obisnuit eu cu ele ca sunt tot asa umflate de la marimea 36 am ajuns sa port 38-39 asta e! Important e ca sotul meu ma place asa cum sunt si din "out" si "ursache" nu ma scoate
. Si mie imi zice lumea ca nu m-am ingrasat decat la burta, dar cand mai vad cate o mimoza care sa uita la mine ca la monstru ma enervez!
Am o intrebare cele care ati intrat in prenatal cam la cate saptamani vi-a dat medicul de familie concediu, fiindca eu am avut discutii cu medicul meu eu calculam lunile in functie de saptamana in care sunt adica 34 de saptamani vin 8 luni si 2 saptamani si el calcula lunile calendaristic si nu-i dadeau!
Cum intru pe mailul comun sa pun poze , sau unde sunt pozele sa le vad si eu!
Chris80 pe fetitele noastre o sa le cheme la fel, Alexandra!
carla2005
34+
miraco spune:
Ingerasatu cred ca ai vazut patut cum are bamboleta9intra la poze sa vezi),e tare dragalas...La ce pret era?
Miraco
32+ si "dulceata lu'mami"
burtika
alexandra_25 spune:
Buna ziua mamici cu burtici.....vad ca ati fost harnice.....de a-ti scris atata....cum sunteti?....
Eu toata noaptea m-am invartit in pat...am facut o gaura...si de ieri transpir intruna....ca sunt afara...ca sunt inauntru....mi-am sunat doctorita si mi-a zis ca de la lipsa de Ca...eu am luat pana acum Materna si Fier....!Voi aveti probleme cu transpiratul?...
Ramsan...saracutza de tine...cred ca ai tras o sperietura.....eu tot ma gandesc cum voi reactiona atunci cand ma va apuca....nu stiu cum sa-mi stapanesc frica....vad ca voi sunteti curajoase....
....sa ai grija de tine....!
Asizuca....
...uite am aparut si eu...cam lenesa in ultimul timp....prea multe ganduri....
Aelita.....bafta la medic....sa vii cu vesti bune...!
Dandusica.....esti pregatita?....mai ai un pic....

Dolores.....cum e Cristi?....tu esti bine?...
Kokorina....te astept cu vesti de la medic...

V-am pupit pe toate~
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
m_monique spune:
eu azi nu am avut chef sa ma duc la serviciu.
inca nu mi-a trecut raceala, iar acolo mai sunt cativa raciti, mai ales ca lucrez intr-o cladire "desteapta" in care in care nu se deschid geamurile si aerul e recirculat.
31 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
aelita, daca fierbi castanele fa piure de castane.
ruxandra_sb si sotul meu spune la fel: o femeie trebuie sa aiba forme.
asiza intr-un capitol anterior, am dat si eu reteta de ciorba de burta.
31 + cu 
Nunta noastra
asiza spune:
quote:
Originally posted by m_monique
aelita, daca fierbi castanele fa piure de castane.
ruxandra_sb si sotul meu spune la fel: o femeie trebuie sa aiba forme.
asiza intr-un capitol anterior, am dat si eu reteta de ciorba de burta.31 + cu
Nunta noastra
da, ai dreptate, ca parca-mi facusesi si tu pofta atunci...cand am salvat reteta Aelitei, am bagat de seama ca aveam si reteta ta...acu' chiar trebuie s-o fac...

Oana
31+ cu
Denis CristianDisney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
m_monique spune:
asiza eu cand fac ciorba de burta, fac si salata de boeuf, ca folosesc morcovii si carnea care au fiert in ciorba.
pentru salata fierb legume congelate. apa in care au fiert legumele o pun tot in ciorba.
32 + cu 
Nunta noastra