Mamici de noiembrie - decembrie 2006(49)
Raspunsuri - Pagina 18
ama.lia spune:
Neataaaa!!!!
Fetelor, la voi sughite bebe?
Cat de normal e sa sughita in fiecare zi destul de mult? Nu stiu ce sa-i mai fac, aseara am ascultat muzica si am dansat, ca sa-i treaca! si i-a trecut imediat. Dar acum sughite iar si parca nu m-as apuca de dans la ora asta 

Amalia 34+ si 
atudor spune:
Fetelor, dati pe PROTV. Emisiunea lui tabra...interesanta as usual.
Am terminat de epilat un picior de-abia 
Aelita, chiar ca ne potrivim
Si io tineam tot cu Barca, dar nu dovedira nimik.
ici tuturor
Ana
38w3d cu
Tiberiu Mihai
ruxandra_sb spune:
Cristina1974, sa va traiasca hot-date si la mai mare!
Sa va spun ca nu sunteti singurii...![]()
Carla2005, daca tu la 68 kg esti in depresii, eu ar tb sa-mi pun streagul de gat.
Nu-i cazul... apropo, ieri mi-a zis barbatul ca asa si trebuie sa arate o femeie, sa ai ce apuca, ce framanta.. ei, stiu ca gusturile difera de la om la om. Dar relax, daca esti subtire de fel, ve reveni repede la silueta initiala.
Chris80, imi pare rau ca nu va puteti bucura de amor, mai ales daca nu aveti interdictie si va doriti. Daca iti este incomod, puteti incerca si altfel..
Adevarul e ca te inteleg, si eu sunt deja un pic stresata.. dar ma mai ia valul.
Cat despre mutritza lui bb, gand la gand cu bucurie. Si eu sunt atat de curioasa cum o sa arate.
Si nici noi n-am apucat nici o eco 3D, asa c-o sa fie surpriza totala.
Yagmur, daca vrei sa vii la Bucuresti cu trenul.. poti incerca eventual sa calatoresti noaptea, cu vagonul de dormit. Ca sa nu fie prea obositor.
Amalia, e f normal sa sughita bb. Unii mai mult, altii mai putin.
O sa vezi, o sa sughita si dupa nastere.
De arsuri nu ne plangem inca.. dar de vreo 2 nopti imi intepenesc nioaptea picioarele, e si o durere surda.. ma scol si nu-mi mai pot gasi nici o pozitie.
34+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ama.lia spune:
deny75 acum trebuie si eu sa iau dovleac... il coci si ii pui zahar, sau cum il mananci?
mi-ai facut-o cu dovleacul. si asa ma duceam pana la obor...
hmmmmm

Amalia 34+ si 
asiza spune:
Mihaela, ce harnicutza ai fost ieri!!!
quote:
vreau sa ma duc la epilat, sa ies din clasa maimutelor si sa redevin human

...ce m-am mai distrat...chiar asa paroasa esti? bine ca suporti epilatul, ca io nu pot tolera ceara aia pe mine si apoi pe sadica aia de cosmeticiana sa traga fara mila de pielea mea...
! Eu ma rad, dar as prefera epilatul cu laser, asa cum face si Cristinica noastra, dar nu am auzit p-aci prin Cluj despre asta...Trebuie sa ma interesez...
Aelita, saptamana asta voi face negresit ciorbitza aia ca prea mi-ai facut pofta....

Amalia, si eu il mai simt pe bb din cand in cand cum sughite, da' l-am lasat in pace si s-a oprit singur copilu'...
Chris, ai dreptate, si pe mine m-a interesat mai mult sa fie sanatos bb, mai ales dupa sperietura pe care-am tras-o cu hidronefroza aia, insa sotul meu e tare, tare curios cum va arata...si parca m-a facut si pe mine sa ma mai intreb din cand in cand...las' ca mai avem putin si facem cunostinta cu minunea din burtica!!!
Oana
31+ cu
Denis CristianDisney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
danita spune:
salut gagici ,
sunteti chiar fomiste dar la kg nu se vede :) . Doar de papa se discuta :))
eu am visat azi noapte un test pozitiv de 2 liniute :)) probabil ptr ca nu mi-a iesit niciodata acum a venit in vis :)
pupici si o saptamana frumoasa
D 34 +
BeBelusca
miraco spune:
Mihaelace de bunatati ai gatit si tu...
Aelitaeu nu am mancat niciodata castane coapte
,doar fierte si sunt taare bune(dar nu am termen de comparatie
)
Miraco
32+ si "dulceata lu'mami"
burtika
miraco spune:
"eu am visat azi noapte un test pozitiv de 2 liniute :)) probabil ptr ca nu mi-a iesit niciodata acum a venit in vis :)
pupici si o saptamana frumoasa" cum adica?
Miraco
32+ si "dulceata lu'mami"
burtika
Dbunny spune:
Mai fetelor, fie-va mila si de sufletul meu !
Numai de bunatati vorbiti voi acolo si yo-s la servici si am umplut deja tastatura de bale. Treaba-i asta ?
Carla bine-ai venit in club...dar sa stii ca de grase si urate nici gand... eu p'aci n-am vazut nici una ! Nici una, sa stii!
Fetelor sa va povestesc despre documentarul ce-l vazu sotzu az-noapte la tv.(nu m-a trezit
, si nu prea are talent la povestit).
Cica o descreierata vroia un copil perfect. Si a planificat totul. A cautat capitanul de marina cel mai frumos, puternic inteligent...blah blah blah... s-a culcat de vreo 3 -4 ori cu el pan-a ramas gravi. Apoi l-a lasat balta. Ea, femeie frumoasa si inteligenta(cica). Facea ritualuri in timpul sarcinii ca sa-i iasa bb destept foc. Nimic ciudat, meditatii, plante, alea-alea. Punea deshteptatorul din ora in ora sa se trezeasca si sa schimbe pozitia corpului ca sangele sa irigheze bine placenta si deci prin urmare... copilul sa-si oxigeneze bine creierashul. Bun. A facut o fata frumoasa foc si SUPRADOTATA. La 3 ani fata citea, scria si vorbea 3 limbi!. Toate bune si frumoase, dar muma asta educa fata pt a schimba lumea si anume, pt a schimba mentalitatea femeilor, pt a nu mai fi deloc subordonate barbatilor.
Na, iote scartz, nebuna naibii sh-a impuscat fata cand aceasta a implinit 19 ani din cauza ca s-a indragostit de un baiat.
Asa ceva n-a intrat in planurile mumii asteia. Nu era planificat.
Ce parere aveti ?Mie mi-a atras atentzia faza cu schimbatul pozitiei... e adevarat... placenta se irigheaza mai bine daca nu apasam tot pe aceleasi artere..dar oare bb o fii mai deshtept din cauza asta?
Pup
Dbunny
35+