Cura de slabire cu boabe de orez
Raspunsuri - Pagina 7
olim spune:
salutare tuturor.
Azi am papat 3 boabe de orez.Aseara m-am mutat in chirie, si primul lucru ce am facut a fost sa imi pun boabele de orez in pahar sa nu uit![]()
tino, multa bafta sa ai, si hai la o dieta "normala" , ca asta e doar bonul la celalate
Un wek placut tuturor
sa nu uitati de boabele de orez
monica-elizabet spune:
eu azi am luat 2 boabe(ca sunt in urma cu una
stiti voi)
dar la mine nu functioneaza autosugestia
...am mancat ciorba de burta, care e grasa ca la balamuc...trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea![]()
bafta la slabit va
ps.faza cu bobul pierdut a fost super
monica
Luna75 spune:
Fetele "orazare" unde sunteti ? Sper ca nu v-ati lasat de numarat boabe de orez.
Ati observat vreo schimbare ? Eu inca nu...dar astept
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
monica-elizabet spune:
eu nu m-am lasat dar azi m-am simtit ingrozitor si mi-e cam frica sa inghit cele 6 boabe maine![]()
nu-sh ce-am avut...dar eu am lipsa cronica de calciu si azi se pare ca am facut o criza, tensiune mica rau de tot plus voma de 3 ori...asa ca se poate sa ma las de "cure" cat de curand
monica
Luna75 spune:
Monica,insanatosire grabnica ! Daca ai probleme cu calciul intr-adevar nu e bine sa faci cure drastice care lipsesc organismul de vitamine si minerale.
Poti sa iti alcatuiesti singura o dieta echilibrata care sa contina multe legume,fructe,lactate,carne.
Multa sanatate !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
silvana_salajan spune:
Fetelor, ia suiti-va voi maine pe cantar, si veniti la raport.Sa vedem si noi cum stam. La mine cantarul arata cu 2 kg mai putin, dar cu asta sunt obisnuita, eu in perioadele proaste retin cam 2 kg de apa, care le pot apoi elimina intr-o zi. Asa ca nu se pune.
olim spune:
salutare tuturor.
Abia astept sa vad ce zice cantarul maine.
Azi am luat cele 6 boabe
, sper sa nu uit maine de ele, ca atunci caqnd am sotul acasa, uit de tot, mai putin de el![]()
o zi buna tuturor
capra cu trei iezi spune:
fetelor, l-a voi s-a intamplat ceva dupa o saptamana de boabe de orez?
pe 14 noiembrie eu am ajuns la 7 boabe, voi de ce ati luat 6?
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
pe 14 noiembrie eu am ajuns la 7 boabe, voi de ce ati luat 6?
tot la 7 boabe sunt insa pana acum nu am vazut nici o schimbare,mai astept,maine dimineata ma cantaresc insa nu cred sa fi slabit.Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
silvana_salajan spune:
Si eu am baut dimi 7 boabe. Ma gandeam mai inainte ca m-am incurcat, da se pare ca nu!
Singurul lucru care il observ este ca nu mai mananc ca si o disperata, sunt mai atenta cu ce bag in gura, mananc mai multe fructe, si asta deja se observa. M-am "dezumflat", asa a zis sotzul meu odata, intr-o alta cura. Cam asta e efectul de pana acum.