Povestea Noastra

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumesc ca sunteti alaturi de noi.Cum ati reusit sa va puneti la semnatura povestea,sau poze fara sa apara linkul respectiv.
Aici aveti un filmulet cu puiutul meu:http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Si pe acesta as vrea sa-l pun la semnatura.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

KRYS,nu pot sa iti spun decat ca ma gandesc mult la puiutul vostru si ii doresc multa sanatate,iar norocul de care are nevoie sa i-l dea dumnezeu inzecit.sper ca el sa fie sanatos de aici inainte si sa nu fiti nevoiti sa il operati mai devreme.sunt convinsa ca este un copil puternic,la fel ca parintii lui,care va merge mai departe,iar dumnezeu ii va juta.mai sunt convinsa si de faptul ca va aparea soarele si pe cararea voastra!multa sanatate va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Multumim mult,Corina!Iti tinem pumnii maine la operatie!!!
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Puiutul este grozav, o minunatie de baiat..sa va traiasca...si gandul nostru sa va insoteasca

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Krys uite asha se face: www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze

Edit: acum tu apeshi pe mesajul meu la reply, copii chestiunea respectiva si o pui la semnatura ta din profil. Sper ca tzi-am fost de ajutor
Succes

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CRISA- am vazut pozele, filmuletul,am citi povestea..
Doamne, prin ce trebuie sa treceti!
Va admir si va doresc mult curaj in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Crissa, Dumnezeu o sa va ajute! Cu lacrimi in ochi ii doresc sansa si noroc puiului vostru si voua multa putere!

Va imbratisez,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Krys,

Am citit povestea voastra printre lacrimi. Doamne ce putere trebuie sa aveti voi ca parinti sa va sustineti comoara si Andrei-Bogdan ca sa lupte pentru viata lui. Voi si puiul vostru sinteti niste oameni deosebiti.

Va doresc sa aveti in continuare putere ca sa puteti ajunge acolo unde rasare soarele.

Sint cu gindul alaturi de voi si va doresc multa, multa sanatate!

Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Nici nu stiu ce as putea sa mai spun intr-o astfel de situatie...doar lacrimi si sa va doresc multa putere in continuare si sa va ajute D-zeu. sa treceti cu bine peste acest hop!

Sunt cu gandul alaturi de voi!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Crisa, draga mea si eu sunt mamica de puiut care a trecut prin niste experiente cumplite. El a avut tumoare pe creier care i-a fost extrasa in urma operatiei si pe urma am facut 6 luni de chemoterapie. A fost cumplit. Dar a trecut si sper sa nu mai revina niciodata. Dar am invatat un lucru(de fapt mai multe)important si care mi-a sarit in ochi cand am citit povestea voastra. Un medic nu poate sa prevada ce va fi in viitor cu copilasul vostru. Medicii nu sunt Dumnezeu sa stie. Fiecare copil e diferit si lupta diferit cu boala. Sunt multe minuni pe aceasta lume. Trebuie sa ai incredere in copilasul tau. Ei au mai multa putere decat ne imaginam noi.
Ma regasesc in multe dintre descrierile tale. Nu-ti fie rusine sa plangi chiar daca cei din jur spun ca esti tare, dar nu te sfii sa zambesti cand Andrei are zile bune si e bucuros.
Srie, ca ajuta, daca nu ai cu cine vorbi. Si eu am scris si fetele de pe DC m-au "ascultat" si mi-a facut bine.
Te imbratisez si il pup pe Andrei!!

Mergi la inceput