M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 13
Andreea_k spune:
La multi ani Nico si multa bafta in gasirea fericirii supreme.
In rest , amorteala totala pe aici pe la noi, noroc cu Mos Nicolae ca ati mai intrat si voi ca altfel....
Briantis spune:
La multi ani Nico !
Ps: La multi ani si mie ca e si ziua mea azi !Am innebunit e clar daca am ajuns sa-mi urez singura.
Mama lui Andreiutzu
o mamica fericita spune:
LA MULTI ANI! BRIANTIS sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta
LA MULTI ANI! si voua fetelor si toate dorintele sa vi se imdeplineasca.
aveti grija de voi
Lorelei si
silvia_112 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi,sa fiti sanatosi si tot ce va doriti sa se implineasca.
LA MULTI ANI BRIANTIS ,sanatate alaturi de familie si multe,multe bucurii in viata
Chantal spune:
Buna fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire.
Sunt noua la acest subiect si nu ma prea pricep la problemele legate de adoptie. De curand m-am hotarat sa adopt si eu o fetita abandonata in maternitate (deocamdata numai eu, sotul mai trebuie convins...). Intrebarea mea este, dupa cat timp de la abandon pot fi adoptati copiii? La cat timp de la abandon isi pierd parintii naturali dreptul asupra copiilor lor? Pentru ca nu as vrea sa am neplacuta surpriza sa ma implic sufleteste si apoi sa vina parintii naturali si sa-mi ia copilul inapoi.
Va multumesc.
daphnyie spune:
Bine ai venit !
Chantal, mai intai de toate trebuie sa ai atestat pentru adoptie, pentru asta te adresezi directiei pt. protectia copilului cu o cerere si in 60 de zile ar trebui, teoretic, sa-l obtii.
Nu mai exista notiunea de abandon si nu cred ca poti lua copilul din maternitate.
Intereseaza-te despre dosarul fetitei, vezi daca mama si-a dat consimtamantul pentru adoptie, daca s-a facut ancheta sociala, sunt mai multe etape care trebuie parcurse inainte de a putea sa iei copilul. Daca zici ca e inca in maternitate, probabil ca bb are varsta f mica si nu a fost inca timp pentru toti pasii acestia.
Cel mai bine ar fi sa intri la Legislatie adoptie si sa citesti acolo.
Bafta multa !
Chantal spune:
Multumesc din suflet, daphnyie, pentru ajutorul tau. Am sa ma documentez. Uf, e mai complicat decat am crezut!
Andreea_k spune:
Briantis , La multi ani , fericire si multa sanatate pt tine si pt ingerasul tau.Sper sa ma ierti ca am trimis urarile asa tarziu dar eu chiar nu m-am uitat nicidata la numele niciuneia dintre noi ..
Chantal , bine ai venit si multa bafta .Sa ne tii si pe noi la curent cu pasii tai ca ma cam bate un gand pt la anu ca nu pot sa scap de gura Mariei.