M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 12
daphnyie spune:
Am o nedumerire, poate ma lamureste cineva, please :
Copilul in varsta de pana la doi ani aflat in plasament la maternala primeste alocatia de 200 lei ?
simona dragusin spune:
Va multumesc pt urari !
A fost o zi incarcata si frumoasa,am fost foarte emotionata si fericita.
Am pus poze,daca doriti sa ne vedeti.
Daphnie eu stiu ca maternala primeste salariul si 80 de roni alocatie de plasament +ceva bonuri pt produse.
Dar de cei 200 roni nu am auzit...
SIMONA si PATRICIA
Briantis spune:
La multi ani Andreilor si Andreelor !
Multumim pt urari !
Ps;Noi am fost plecati la bunici pana acum ,de aceea urarile noastre sunt cam tarzii.
Mama lui Andreiutzu
nico_ro spune:
Simona, sa va fie viata numai bucurii alaturi de Patricia voastra, sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba parte numai de fericire!
Super party ati avut, am vizionat pozele. Si super copii, super torturi, etc...
Pupici printesei.
Andreea_k spune:
La multi ani tuturor si multa sanatate , poate ne vedem si noi intr-o zi sa ne cinstim , sa facem un mare chef.
Fetelor , fii-mea ma termina ca vrea un fratior si in fiecare seara dupa ce spune rugaciunea ii spune lu' Doamne Doamne sa-i aduca un fratior ( stie ca Dumnezeu ne da copiii )si situatia asta dureaza de ceva vreme.Prietenele ei de la gradi au frati si surori si cred ca vrea si ea sa fie in pas cu "moda".Asa ca , nu se stie cum ii asculta Doamne Doamne rugaciunile si ne largim familia.
Mi-a cantat joi printre altele "mami ca caiatza"( mami sa traiasca ) si evident ca acum toti imi spun cacaiatza si sper sa le treaca repede.
Merge cineva la concert la Cleopatra Stratan ?
Andreea_k spune:
A, tocmai am observat ca luna asta pe 8 sarbatoresc un an de cand m-am inregistrat la Despre Copii.Mama ce-a trecut timpul , nu-mi vine sa cred.
ioanaalice spune:
Mos Nicolae sa va aduca un sac de bucurii, pentru voi, parinti, si pentru copiii vostri. Iar pentru cei care inca nu au copii... sa ne aduca macar vesti bune!
ioana, viitoare mamica
daphnyie spune:
La Multi Ani ! Multa sanatate celor sarbatoriti astazi, Mos Nicolae sa va aduca cadouri frumoase si multe bucurii
Nico special pentru tine , iti urez sa ti se indeplineasca cat mai repede visul si sa fiti cea mai fericita familie.