M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 11
o mamica fericita spune:
buna fetelor,
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor, multa multa sanatate si multe bucurii alaturi de parintii vostri.
din pacate si spre rusinea mea in ultimul timp nu am mai fost asa de activa pe forum din lipsa de timp. asta nu inseamna ca nu sunt alaturi de voi cu gandul si sufletul. pe mine acest forum m-a ajutat foarte mult si cand spun forum ma gandesc la oamenii din spatele lui la familia mea de suflet cum imi place mie sa va numesc. va multumesc tuturor si in special Aissei care a avut intotdeauna timp pentru a ma incuraja si ajuta sa merg mai departe.
Lorelei si
florypop spune:
Buna dimineata!
Multumim mult pentru urari. Ca de obicei noi intram mai rara pe forum dar intram....
Am baiat de doi ani si astazi si baiat de sase luni. Sunt mandra de ei si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi i-a dat. Sunt cea mai fericita mamica din lume. Sunt minunati.....
Imi pare rau sa vad ca sunt discutii dar eu cred ca ar trebui ca fiecare sa lase putin de la el si totul va fi bine. Nu mi se pare frumos sa "inchizi usa si apoi sa mergi in alta camera sa barfesti"....
Iarasi nu cred ca cineva trebuie sa se supere asa de rau daca nu i s-a raspuns la ceva. Si eu am trecut prin asta si chiar nu a durut...:))
Haideti sa trecem peste ca vine luna cadourilor si nu avem voie sa fim suparati...:))
Va pup,
Flory si Andrei si Rares
Mmmaria spune:
Corect, Florypop, nu trebuie sa fim suparati...in plus mie mi-e dor de vremurile in care era aglomeratie pe aici si toata lumea ajuta pe toata lumea cu o vorba buna...incercam un pic sa mai repetam faza?
urziceanu spune:
LA MULTI ANI PENTRU toti ANDREII si ANDREELE
ANDREI de Briantis
Andrei de Florypop
Andrei de inapopescu
Andreea de Simona
Corina si Maya
florypop spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de zi. Andrei si Andree sa ne traiti 1000 de ani.
Flory si Andrei si Rares
aissa spune:
La multi ani Patricia!
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor! Sa aveti parte de multe cadouri si numai bucurii!
Mmmaria spune:
La Multi ani Andreiutzi si Andreiutze, sa fiti fericiti langa parintii vostri (vrem si noi tort...)
silvia_112 spune:
La multi ani celor care poarta numele sf. Andrei,sanatate .fericire si tot ce0si doresc
Simona sa-ti traiasca Patricia si sa te bucuri mult,mult de ea
ioanaalice spune:
La multi ani tututor copiilor, mamicililor si taticilor care il au patron spiritual pe Sfantul Andrei! Va doresc o petrecere vesela si fericita!
daphnyie spune:
La multi ani si sanatate Andreilor si Andreelor !
La multi ani Patricia ! Sa cresti mare si frumoasa !
Simo sa-ti traiasca minunea si sa-ti aduca numai bucurii