M-am hotarat......adoptie(40)
Raspunsuri - Pagina 10
simona dragusin spune:
MINNIE,iti multumesc pt raspuns.
Si noua ne-a spus la fel jurista dpc-ului,ca n-avem sanse ca judecatorul sa fie de acord cu schimbarea prenumelui.Dar ne-a precizat ca ,daca am fi avut certificat de botez cu prenumele nou...alta ar fi fost situatia...
Drept sa va spun chiar am fost tentata sa o botez iar !
Dar daca tot am auzit ca nu-i bine,m-am lasat pagubasa.
De fapt nu vreau sa renunt la prenumele ei(andreea) dar vreau sa-i adaug si Patricia.
Cu precizarea ca as dori sa fie primul...Patricia.
O sa incerc .
Pupici papuselei Smintinica
SIMONA si PATRICIA
claudia_a spune:
Multumesc din suflet pentru urari si voi sa aveti parte numai de bine, fericire si sanatate langa puiutzi!
Nu-i nici o problema ca ne-ati urat mai tarziu, dar e foarte explicabil... sunt din ce in ce mai putin pe forumul Adoptii!
Imi sunteti cu toate dragi si va citesc zilnic mesajele!
Aissa, te rog sa nu te superi, toate gresim... dar tu stii cel mai bine ce te-a suparat asa ca iti doresc numai bine si multumesc!
Nici eu nu pot pleca pe alt forum... sunt dependenta de asta si aici ma simt acasa!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
simona dragusin spune:
LA MULTI ANI ANDREI !
Sa-ti traiasca ,Flory , sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucuri
SIMONA si PATRICIA
claudia_a spune:
La multi ani Andrei, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
urziceanu spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!!!!!!!!!
Felicitari mamico de Andrei,sa fiti sanatosi si fericiti!!
Corina
liliana csaki spune:
La multi ani, Andrei! sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos.
Aissa, multumesc. Imi pare rau sa aud asta. Sincer, mie nu mi s-a parut c-a fost cineva neglijat, de fiecare data s-a dat raspuns intrebarilor, in limita posibilitatilor. Accept ca e dreptul fiecaruia sa stea/scrie unde are chef dar nu inteleg cum acelasi grup de fete, aici se simt incorsetate(de cine?) si-n alta parte libere, indiferent unde e acea alta parte. Dealtfel, vad ca tot le-ai gasit. In fine, fiecare face cum crede.
aissa spune:
Hahaha, nu eu le-am gasit, pe forumul ala cred ca am fost printre primii inscrisi, relativ repede dupa lansare.
Pentru respectarea adevarului trebuie sa spun ca una din fete mi-a dat o explicatie pentru care se simt acolo mai libere, o explicatie perfect acceptabila si pertinenta (iti dau PM). Asa ca acum inteleg de ce acolo se simt bine, dar alta era "problema" mea.
daphnyie spune:
La multi ani Andrei !
Sa cresti mare si sanatos, sa ii bucuri, alaturi de fratiorul tau, pe mami si tati.
patri spune:
La multi ani!!! Ioana-nasturica si Andrei!!!
Fetelor, eu nu stiu care sunt problemele pe-aici, eu intotdeauna m-am simtit bine si am primit sprijin si incurajari, am simtit familia de aici, e drept ca in ultima vreme nu prea am timp, dar sunt cu sufletul aici.Si daca voi mai fi pe vreun forum, asta va fi nu pt ca m-a suparat cineva aici, ci pt ca voi vrea sa fiu si acolo! Ce ma mir eu e ca am citit tot ce s-a scris, dar am ratat certurile, sau supararile, sau nu simt eu nuantele...o fi ceva cu mine??? Chiar nu mi-am dat seama ca ar fi ceva probleme pe aici, si daca e sa fie, e un forum liber, si fiecare face cum simte, dar eu pot sa spun ca Aissa a fost tot timpul persoana care a scris cand eu aveam nevoie- e drept ca nu numai ea- si niciodata n-am simtit nimic rau-de ce-si spune rea???- si chiar si eu am rugat-o de cateva ori sa ramana pe-aici cand era prin silentio stampa-asa se spune??- si ce-mi place mie e ca fata ei a fost modelul fetei mele cu mult inainte s-o cunosc pe Patricia, si chiar seamana, nu? Parerea mea e ca aici n-au loc supararile si ambitiile, forumul e ca sa ne simtim bine, sa ne ajutam si sa ne impartasim parerile! E primul forum pe care am intrat, si poate ca daca nu ma simteam asa bine, si ajutata, nu as fi aproape zilnic pe-aici, chiar daca numai citesc...
Hai sa fim ca inainte!!!
Pupici