Mamici de sept-oct 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
doarme buburuza acum, asa ca intru si eu sa scriu ca nu se stie mai tarziu!
azi-noapte s-a culcat la 2. e bine, ca a avut nopti cand s-a culcat la 4 sau chiar la 5.30. de doua nopti adoarme in felul urmator: o pun in patut la ea, urla de crapa peretii vreo 5 minute si daca vede ca n-o baga nimeni in seama, cade lata si adoarme adanc! bine ca am invatat! prima seara am plans si eu de am rupt pamantul de mila ei, dar m-am tinut tare sa vad daca functioneaza! si a mers! sa vedem cat o tine!
ea nu a dormit niciodata cu noi in pat! nici nu-i place. nici nu sta ziua in pat la noi. doar la ea in patut sau la mami pe burta. in pat la noi doar cand ne schimbam si ne iubim!
pe mine ma ajuta sotul full-time! adica mai mult el decat eu! daca e el acasa eu aproape ca nici nu pun mana pe ea! bine, ca el e destul de putin acasa! dar si cand eee....pe 25 intra in concediu pt botez si se mai duce abia pe 2 nov. atunci sa vezi vacanta pe mine! de pitica se ocupa de tot ce ma ocup si eu! mai putin alaptat! ca de acum o pun si eu la san cam de doua ori pe zi! nu are ea ce suge (decat vreo 15ml maxim) dar ii place. sunt asa fericita cand vad ca se infige la sanul meu....
molifta mi-am facut si eu la 40 zile. pe aia de 8 zile n-am apucat s-o fac dar n-a zis nimic preotul! mi-a citit vreo 5 min si intr-adevar iti citeste pt sanatatea ta si a lui bb! si eu aveam impresia ca imi citeste pt a-mi ierta "pacatul" si nu intelegeam ce pacate am facut...dar nu a fost asa!
marsupiul meu e de la 0 la nu stiu cate luni, deci am tras concluzia ca poate fi pus imediat!
de maine intr-o sapt facem si noi botezul. initial il stab pe 21, dar daca avem 2 perechi de nasi...pana ne-am pus cu totii de acord...
mi-ka sa fiti sanatoase amndoua si multe felicitari pt reusitele voastre! fetitele noastre au acelasi nume alexia-maria!
raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
mirabela, nu trb sa-l duci pe bb la biserica, decta la botez!
am mai uitat sa rasp, ca si noi tinem toata noaptea o veioza aprinsa asa mai ascunsa dupa birou ca sa nu bata direct spre noi lumina. e o lumina f ok, nici nu ne deranjaza pe noi la somn si o si vad bine pe pitica. patutul ei e langa patul nostru si are gratii pe toate cele 4 laturi deci o putem vedea din orice pozitie! special am cautat cu asa! dar e si un inconvenient, ca nici aparatori nu i-am pus! o gasim cand si cand cu piciorusele iesite printre gratii!
mai fetelor pe mine m-a zapacit fata asta: o pun in patut pe lungul patului si o gasesc pe lat. se misca ceva de speriat! daca o pun pe burta se impinge intr-o manuta si se intoarce pe spate. nu suporta sa stea pe burta! sau, pe burtica fiind se impinge cu piciorusele in ce gaseste si inainteaza ca o rama! eu nu o mai pot lasa nicicum singurica! mi-e frica sa nu o gasesc cine stie cum...
raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
inni spune:
mexxa,carmen,roxana..........PM
asa tz pt ca acum am reusit..sa raman in intimitate
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
gripo spune:
RALU, am citit si cred ca ai dreptate ca nu e prea devreme, o sa-l folosesc si eu pe-al meu, ca si al meu e de la 0 kg.
INNI, unde e link-ul ala, ca vreau sa-l citesc si eu, si nu-l gasesc in mail-ul comun, eventual poate mi-l trimiti si mie pe pm, merci.
MNNI, tu ce mai faci? nu ai mai dat niciun semn de viata.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
gripo spune:
Nu stiu daca va mai amintiti de cazul Laurei, mamica care si-a pierdut bebelina care a avut tripla circulara de cordon, este din iasi, a ramas din nou insarcinata, Doamne, ce ma bucur pentru ea!!!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
inni spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Neata!Se pare ca noaptea trecuta a fost ceva in aer de puiutii nostri n-au dormit.
La mine in aer n-a fost nimic ...poate muuuuuuuuuuuuuulti mosi Ene...pt. ca mi-a dormit 5 ore legate..de la 12 la 5 jumate
Poze
Poze Ami
Roxana01 spune:
sunt foarte desteapta!!!!!!!!
nu ma logasem si de aceea nu vedeam pm-ul. Sorry, Inni...
inni spune:
Aoleo..n-ai primit ?..pai am dat reply, deci n-aveam cum sa gresesc numele tau...sper sa nu fi cenzurat PM-ul..
Poze
Poze Ami
inni spune:
mai fetelor...este in mail-ul comun...apare acolo..e primul mesaj la inbox..
M-am uitat eu acum.
Poze
Poze Ami