Mamici de sept-oct 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Inni,Pufymic De fapt,pt. toate fetele. "Vorbesc" cu bebelina si-i spun sa nu se lase prea mult asteptata ca va ramane fara pretendent.
Dana39+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pufy, mi-a placut faza cu fluierul Nicolas nu se trezeste? Ca fi-mea deschide ochii si la zgomote mai usoare...

Larisa, eu cred ca Matei are colici daca zici ca se zbate si cand papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

larisa, cand am deschis dc,aveam o gramada de nervi si multa ura stransa de azi-dimi si pana acum din cauza unor "probleme" legate de botez si de nasi! si am deschis sub "ajutati-l pe andrei" care se afla la semnatura ta. mi-a trecut totul instantaneu! nu-mi vine sa cred ca am avut nevoie de asa ceva ca sa-mi pot da seama de cat de nesemnificative sunt TOATE "problemele" pe care cred eu ca le am...
fetelor, sa-i multumim lui d-zeu in fiecare minutel pt bebelasii minunati pe care-i avem cu tot cu plansete, cu nopti nedormite, cu nervi...cu tot!

eu una am ramas profund impresionata de tot! va sfatuiesc sa cititi, ca pana la urma e cu happy-end, sau pe aproape...merge spre happy-end! si va fi cu siguranta!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Noi ne laudam maine cu 2 luni si avem 5.400 kg deja, sarbatorim ziua de maine prin vaccin , dar speram sa fie bine.
Eloise, sybelle scumpici foc baietii vostri.
amarantina,adameasca o sa-mi amintesc de pataniile voastre inainte sa ma hotarasc sa-l fac pe al doilea
Am o prietena care are o fetita, Sofia, are 3 ani si un fratior mic de 3 luni. Ce credeti, incerca sa faca schimb cu mama, vroia sa ia catelul si sa-l dea pe fratior in schimb, iar cand vine cineva la ei in vizita intreaba " Il vrei, hai ia-l tu!".

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai fetelor, mai e vreun bebe p-aci care nu doarme cu orele? Fi-mea s-a trezit la 11 si de atunci a mai dormit o juma de ora afara si 20 de min in casa, in bratele mele. Si atat. Nu urla, dar tre sa stau numa de ea, sa o intretin.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da ileana, si a mea are zile cand nu doarme deloc! mananca, plange adoarme o juma de ora in brate sau pe picioare si se trezeste. astea sunt de regula zilele cand ii stric si programul de papa ca ii tot bag biberonul in gura, doar-doar...

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

laliq, bebele meu prefera sa-l plimb prin hartoape. de cate ori iesim in parc, pana ajung la o alee cat de cat asfaltata, sare carutul prin toate hartoapele. inauntru, bebe doarme cu strigaturi. daca ajungem intr-o zona civilizata si nu se mai hurducaie, se trezeste si bebe...
adameasca, de azi-noapte se agita bebe. adoarme in brate, il pun in patut si in 10 minute e valea plangerii... si azi a si vomitat si cele 2 pic de vigantol, si vit c, si baby drink. e o zi cam proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Pufy- si noi am patita faza cu injuraturile dar eu am spus ca-l las la pubela de gunoi sa vina tiganu si sa-l ia de acolo si de atunci nu mai spune prostii.Dar azi am avut o surpriza - a muscat rau un copilas la gradi.

Ileana - si la Victor ii place sa stea in brate la mine - asa fara nici un motiv.Vrea sa faca cunostinta cu casa.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gripo- cum stai cu scurgerile?Ti-a venit ciclul?Asa am patit si eu sapt. trecuta si am crezut ca mi-au venit rusii dar a fost o sangerare trecatoare. O sa vad acum ce se intampla luna viitoare.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

ILEANA, si bebitza mea sta treaza ore in sir (cam 7-8 ore, mai mult nu rezista-cade rupta dupa aceea)in care daca o las plange de mama focului. Ii dau suzeta, doar asa o mai linistesc. Ii dau sa manance, o tin sa eructeze, atipeste in brate dar se trezeste ca ii e rau si da putin laptic afara si dupa aceea nu mai doarme pana la masa urmatoare, dupa care se reia ciclul. Am ajuns sa cred ca suntem unicii in materie. Imi faceam griji la inceput, dar dupa ce am vazut ca se comporta de cateva saptamani la fel dar ia in greutate si nu e mai rau, am inceput sa cred ca asta e felul ei de a fi pentru ca noaptea in general doarme de la 10:30 la 4:00 sau 5:00.

Mai nou avem alte probleme: Mananca ce mananca ca o hapsana(pentru ca asta e felul ei de a fi (si din cauza asta are si colici)si cand o ridic in timpul mesei la eructat plange de parca o bate cineva...de fapt nu plange, ci urla din toate puterile, pana ce nu o pun iar la tzitzi. Si pe deasupra, la finalul mesei, ia tzatza in guritza suge o data si incepe sa urle cu ea in gura si sa dea din maini si din picioare. Nu mai stiu ce sa ii mai fac. Nu stiu ce o deranjeaza, ca as rezolva problema...Oare mai pateste cineva asa???????

O alta problema: nu mai doarme decat daca ii pun suzeta in gura...si cu toate astea se trezeste in cateva minute si plange dupa care trebuie sa stau iar dupa ea sa adoarma, sa ii dau suzi, sa ii cant si sa o mangai pe frunte (altfel nu adoarme...e groaznic de obositor...inchipuiti-va...la cateva minute exact acelasi lucru...cateodata pana la masa urmatoare)

...si de aceea am devenit un musafir pe acest forum

Va pup si va spun ca mi-a fost foarte dor de voi

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput